Şimdi Ara

The Lord of The Rins: The Battle for Middle Earth III YOLDA !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
50.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke çıksa harika olur.güzel serileri devam ettirmezler ama nerde kıytırık şey varsa gidip onu üçlerler uyuz oluyorum böyle şeylere
  • Yalancının..
    Hort Konu
  • bfme 3 diye bir oyun çıkmayacak.fan sitesinde yazılanlar yalan.battle for middle earth 2 üzerine mod yapmayı deniyecekler.yani gördükleriniz fakedir,ümitlenmeyiniz..
  • uydurma haber
  • The project is - the mod for lotr bfme2, called "BFME-3", full of new characters, units and special abilites... >>> okumadınız galiba?
  • Daha neyin üstüne devam ettirecekler oyunu yalan haber saçmalık..
  • Bfme 3'tede geriye doğru gidilebilir yapılacak çok konu var bence ama çok uzun sürebilir mesela Silmarillion kitabı üzerine..
  • sadece konudaki tarihe baksanız anlardınız 24 octobur 2007

bu konuda şunu gördüm herkes aslında çıkmasını istiyor ama çıkacağından ümidi kesenler çok benim gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar17 -- 25 Ocak 2010; 19:30:56 >
  • Harika haber diyecektim ki konu eski ve fakeymiş..
  • saçma olur çıksada çıkmasada middle earth 1 filmi anlatıyodu middle earth 2 filmden önce olanları anlatıyodu geriye ne kaldı ??
  • Battle For Middle Earth 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator_5

saçma olur çıksada çıkmasada middle earth 1 filmi anlatıyodu middle earth 2 filmden önce olanları anlatıyodu geriye ne kaldı ??

Filmden sonra olanlar
  • Serinin ilk oyunu güzeldi gittikçe bozmaya yeni yaratıklar çıkarmaya başladılar bence hiç çıkmaması daha iyi...
  • güzel haber inş. cıkartırlar
  • Bfme 3 çıkmayacak arkadaşlar hiç beklemeyin ben iyice ümidi kestim artık imkansız.War In The North adlı Lotr oyununu bekliyorum sabırsızlıkla EA lisanslarını kaptırdı Lotr ve Bfme'nin Warner Bros'un elinde şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

Bfme 3 çıkmayacak arkadaşlar hiç beklemeyin ben iyice ümidi kestim artık imkansız.War In The North adlı Lotr oyununu bekliyorum sabırsızlıkla EA lisanslarını kaptırdı Lotr ve Bfme'nin Warner Bros'un elinde şuan.

nasıl bir oyun olacak bu online strateji rpg?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

saçma olur çıksada çıkmasada middle earth 1 filmi anlatıyodu middle earth 2 filmden önce olanları anlatıyodu geriye ne kaldı ??

Filmden sonra olanlar

Yerdeyim şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Mac 26

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

Bfme 3 çıkmayacak arkadaşlar hiç beklemeyin ben iyice ümidi kestim artık imkansız.War In The North adlı Lotr oyununu bekliyorum sabırsızlıkla EA lisanslarını kaptırdı Lotr ve Bfme'nin Warner Bros'un elinde şuan.

nasıl bir oyun olacak bu online strateji rpg?

Rpg gibi,Conquest'e benzeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Filmden sonra olanlar

Yerdeyim şu an.

:D:D:D:D

• Boşuna heyecanla girdim ben de pü Allah kahretsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.