Şimdi Ara

The Lord of the Rings: War in the North [Çıktı! - Ana Konu] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
15.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bende arkadaşımda gördüm oyunu en kötü co-op gider ya
  • Oyun az önce bitti 2 günde bitirdik bence çok güzel olmuş benim gibi Orta Dünya'ya da biraz aşinaysanız daha da zevk alırsınız.
  • Bence oyun çok kötü olmuş ama işin içinde Ring var o yüzden güzel geliyor tıpkı Space Marine oyununda olduğu gibi.
  • Bundan önceki oyun conquest sanırım onu 10 dk ancak oymamıştım bu oyun baya hosuma gitti herkes beğensek ya da begenmiycek diye bir sey yok yüzük severler bence bı baksın.
  • Hangi oyunu oynayacağımı şaşırdım resmen yağmur gibi oyun yağıyor. Perşembe günü Kadıköye indiğimde şu oyunu aradan çıkarayım.
  • conquest her ne kadar filmdeki karakterleri barındırıyor olsa da bazı hataları yüzünden beni ayar etmişti (yine de bitirdim tabi) lakin bu oyun oynanış olarak ondan daha iyi. süper diyemiyorum ama zevkli. daha geniş ve daha detaylı bir oyun bekliyordum şahsen.

yüzüklerin efendisini seviyorsanız her türlü gideri var oyunun. mekanlar çizimler gayet başarılı. hafif rpg bol aksiyonlu.
  • bu arada ben hala filmin haklarını da içinde barındıran devasa bir lotr oyunu bekliyorum. keşke rockstar da yapsa bi tane. open world'u iyi kotarırlar. daha az aksiyonlu, bol frp ve rpgli dersek de dark souls'un veya skyrim'in yapımcıları da yapabilirler bi tane. benim için mahsuru yok.

I amar prestar aen..

bu arada oyunda da ilerledim. ayrıkvadiye geldim ve bizim yüzük kardeşliğiyle görüştük. ben yapımcının filmin haklarını aldığını bilmiyodum (aslında oyunun başında new line cinema logosu çıkıyomuş görmemişim) yani karakterler filmdekine benziyor. oyunda filmin hikayesi dışında bir yan hikayede rol alıyoruz ve bazen yollarımız kesişiyor. aragorn'dan görev filan alıyoruz. ana hikaye dışında bir çok yan görev mevcut. sonuç olarak şimdiye kadar çıkan lotr oyunları içinde üst sıralarda yer alabilecek bir oyun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani666 -- 11 Kasım 2011; 10:47:58 >
  • biz de split screen başladık. baya eğlenceli gidiyor.
    ilk bölümü bitirdik ama anlamadığımız bir şekilde ikinci bölüme geçmek yerine ilk bölümde tamamlanmamış görevler göstererek geri dönderdi.
    neredeyse tamamını tekrar oynadık ama sondaki elflerin büyüyle açtığı kapıya gelip kaldık. bu defa elfler falan gelmiyor. orada takılıyorsunuz.
    bu bir bug'mı anlamadım.
  • Nvidia GT9800 DDR3 256 bit ekran kartimin olmasina ragmen hayvani bi kasma var yagmurun yagdigini gordum bi oyun orda kitlendi aragorn dan gorevi aldm tam oyuna basladm derken hevesm kursagimda kaldi var mi bi onerisi olann ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanocak

biz de split screen başladık. baya eğlenceli gidiyor.
    ilk bölümü bitirdik ama anlamadığımız bir şekilde ikinci bölüme geçmek yerine ilk bölümde tamamlanmamış görevler göstererek geri dönderdi.
    neredeyse tamamını tekrar oynadık ama sondaki elflerin büyüyle açtığı kapıya gelip kaldık. bu defa elfler falan gelmiyor. orada takılıyorsunuz.
    bu bir bug'mı anlamadım.

Split screen nasıl oynanıyor? Yardımcı olurmusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SammaR

Nvidia GT9800 DDR3 256 bit ekran kartimin olmasina ragmen hayvani bi kasma var yagmurun yagdigini gordum bi oyun orda kitlendi aragorn dan gorevi aldm tam oyuna basladm derken hevesm kursagimda kaldi var mi bi onerisi olann ??

Ekran kartını driverini güncelle ve c++ sırayla bilgisayarına silip tekrar yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhins

quote:

bu bir bug'mı anlamadım.

xbox'da oynuyoruz. pc'de olur mu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhins

quote:

bu bir bug'mı anlamadım.

xbox'da oynuyoruz. pc'de olur mu bilmiyorum.

Pc sandım, teşekkürler.

• bence pek yaramaz bi rpg aslında rpg demek ne kadar dogru olur bilmioyorum ama lotr severler için güzel tabi bende sevdiğim için aldım ama dragon age, witcher elder scrolls serisinden sonra fazla yavan ve hack n slash kalıyor, bide daha oyunun basında aragornun modellemesine yuh dedi ya insan az daha özenir bu kadar alakasız bi modelleme ayıp ya ilk lotr oyununda bile daha benziyordu

• Tanıdık yüzlerin görüşleri yorumları var film/oyun hakkında güzel olmuş.

• Güzel gözüküyor.!
  • Görüntüler taş gibi taş umarım sonu conquest gibi olmaz.
  • Beyler oyun ortalama kaç saatte bitiyor, bilen var mı?
  • güzel oyun süper. alsam mı sizce ? bide bağışlayın çok saçma bir soru sorucam pek bilgim yok. co-op ne demek ? Nasıl bir online sistemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

güzel oyun süper. alsam mı sizce ? bide bağışlayın çok saçma bir soru sorucam pek bilgim yok. co-op ne demek ? Nasıl bir online sistemi ?

Hocam oyun bana göre çok güzel. Ama seni bilemem, bu yüzden YouTube'tan bir oynanış videolarını izle derim. Dediğim gibi ben bugün başladım gerçekten de hoşuma gitti.

Co-op, kısacası senaryo modunda yanındaki bilgisayarların senin gibi oyuncular tarafından kontrol edilmesi demek.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.