link var mı? |
The Lord of the Rings Trilogy 4K Bluray Remastered - 1 Aralık 2020 (5. sayfa)
-
-
Bu seriyi 4K izlemek güzel olur
-
ben de alabilir miyim
-
Bende bir pm rica edeyim
-
Hocam link alabilir miyim
-
link patlamış arkadaşlar ne yazık ki
-
HDR yazısı bende de yok, anladığım kadarıyla 4K yazanlar HDR destekliyor.
iTunes üzerinden satın almayı düşünüyorum bende, 3 film paketini aldığımızda uyguna geliyor eğer ki yeni versiyonuysa kesinlikle değer.
-
- Ben memnun kaldım altyazı hariç, Orta Dünya Dilleri'nde söylenenleri olduğu gibi yazmadıkları için. İngilizce çevirisini yazıyorlar bu da beni mutsuz ediyor.
-
Netflix veya Amazon prime video ya ne zaman gelir bu sürümler acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende alabilir miyim hocam
-
arkadaşlar filmlerin extended ve 4k versiyonlarını bulabilen oldu mu?
-
ben apple tvden aldım attım arşive. ama bi ara riplenmemiş bitratei yüksek bir versiyonu da arşivleyeceğim.
-
Arkadaşlar Hobbit extended 4k yeniden yayında malum sitede.
-
malum site nedir arkadaşlar
ben korkuyorum torrent kullanmaya. ip gözükür falan diye indirirken
hiç bişi indiremiyorum bu yüzden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NediyonKankaSenYav -- 26 Eylül 2022; 10:35:1 > -
merhabalar
benim istediğim 4k extended versiyon.ama sinema gösterimi kısımları türkçe dublaj (ingilizce dışındaki konuşmalar forced altyazılı) + extended kısımları türkçe altyazılı versiyon.
1080p de bu versiyon vardı ama 2 ve 3üncü filmde dublajda kaymalar forced altyazıda hatalar falan vardı. sunan vatandaş fazla özenmemişti. şöyle derli toplu bir sunum olursa arşiv için müthiş olur.
-
BENDE HAA YOK
-
aynı versiyonu arıyoruz hocam. bulabildin mi?
-
bulabilen var mi?
-
yıl bitiyor beyler hala bir link atan yok :(
-
yıl bitti yeni yıla girdik hala link yok :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X