Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
34
Favori
122.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağustosta geliyor bakalım nasıl oalccak hikaye kısmı.
  • THE LONG DARK’IN HİKAYE VİDEOSU YAYINLANDI
  • Büyük gün geldi çattı. Hikaye çıktı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu steamden aldım hikaye modu açık değil henüz sıkıntımı var acaba?
  • Öğlen 5 buçuk 6 gibi yayınlanacak galiba , erken erişimde almıştım oyunu , 50 saate yakın oynadım , bakalım hikaye nasıl olacak , umuyorum ki oyun dinamikleri daha da güzelleşmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 1 Ağustos 2017; 11:42:6 >
  • Yumulalım

12 saat kimse rahatsız etmesin beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 1 Ağustos 2017; 18:18:31 >
  • Hikâyede kuş burnu çayı yapabilen var mı? Çay yapamıyorum bug mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu firmanın en gıcık olduğum özelliği bugları test etmeden çıkarıp bizleri test ekibi olarak kullanıp hotfix yayınlaması, 4. güne başlarken karakterimiz ateşin ortasında doğuyor yanarak ölüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Şu firmanın en gıcık olduğum özelliği bugları test etmeden çıkarıp bizleri test ekibi olarak kullanıp hotfix yayınlaması, 4. güne başlarken karakterimiz ateşin ortasında doğuyor yanarak ölüyor.

Ben de öyle birşey olmadı ama kuşburnu çayı yapamıyorum.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    steam sayfasına baktım çok çeşitli buglar var kimi ateş yakamıyor kimi çay yapamıyor bu arada oyun 55 lira olmuş %10 indirimle 49.50tl ben indirimde 15tl'ye almıştım.
  • Menüde çalan müziği bilen var mı?
  • Forumdan baktım bug değilmiş craft menüsünden yapılıyormuş çay. Değiştirmişler.

• 4 günü tamamladım,en son işte şu kuşburnunu içtim ve uyudum.Bu arada değişmiş bazı şeyler kuşburnunu önceden crafting kısmına gidip falan hazırlamak lazım ,yarım saat onu aradım nasıl kuşburnu çayı yapıcam diye

baya güzel olmuş.Herhangi bir buga falan da rastlamadım.İlk oyunu oynadığım zaman ki zevki aldım gene.Her bölüm 6 saatmiş.Sürede çok iyi.
  • Bu oyun resmen hastalık yahu başına oturunca aralıksız 4 saat oynamışım hiç farketmedim.
  • Hikâye çok iyi gidiyor. 4 gün şehir dışında olacağım bir an önce dönüp oynamak istiyorum :)

• 5-6 saat demişler ama daha uzun gibi geliyor bana, ilk 4 günü hızlı geçtim ama köye ulaşınca yavaşladı ilk bölüm. Eli öpülesi nenemin (sıkıyorsa öpmeyin ) istekleri bitmiyor, 2 kelime yardım edecek yok 30 kilo yakacak yok 10 kilo yiyecek.
  • Yeni hali çok güzel olmuş. Mantıklı olanı da zaten buydu.
    Kuşburnunu, mantarları toplarsın sonra onları öğütür ve çay yaparsın. Son derece gerçekçi bir yaklaşım. Ama ben orman asması ile sargı bezini birleştirmeyi bulamadım :/

Kafama takılan bir kaç soru var fikri olan varsa konuşalım.

4. güne kadar topladığım her şey envanterimde duruyordu ve hala duruyor. Yolda bulduğum kurt, geyik, tavşan post ve bağırsaklarını nenemin evinde kurumaya bıraktım. Bunlardan elbise felan yapacağım. Tüm bunlarla uğraşacağım için 6 saatlik oyun 10 saatten fazla bile sürebilir. Acaba "bölüm-1" bittikten sonra bu craftladığım elbiseler duracak mı? Yoksa yeni bölümlere sıfırdan mı başlayacağız?
    Mantıklı olanı envanterinde ne varsa onlarla hikayenin devam etmesidir. Yaptığım ve topladığım her şeyin kaybolup olmayacağı hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız öyle bir atmosfer var ki insanı şu yaz sıcağında biraz olsun ferahlatıyor o atmosferiyle,soğukluk hissiyle,rüzgar sesiyle

Bazen diyorum keşke şöyle bir yerde yaşasaydım.Tabi böyle hayatta kalma tarzında değil de oralarda bir kulübem olsaydı köyün içinde diğer insanlarla birlikte.

Zaten sıcaktan da nefret ederim,soğuğu ve karı çok severim.Tam sevdiğim ortamlar valla
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Gerçekten oyunun atmosferi muazzam. Ben kışın bu oyunu oynarken akmayan burnumu çekmeye başlamıştım. Artık nasıl bi soğukluk psikolojisine girdiysem...
  • Harbiden şu havalarda çok iyi gidiyor oyun, kabinlerin içindeyken dışarıdan gelen rüzgar sesi ve tipinin ortasında yürümek bile serinletiyor.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.