Şimdi Ara

The Librarians (2014) | TNT | 1. Sezon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Librarians (2014) | TNT | 1. Sezon

Dizi Hakkında ;

Amerikanın TNT kanalı için çevrilen ve ülkemizde de televizyonlarda gösterilen, başrolünde Noah Wyle‘ın oynadığı TV Filmleri “The Librarian” üçlemesinin devamı olan bir tv dizisi yapıldı. Başrolünde Noah Wyle'ın yer aldığı The Librarian film serisinden uyarlanacak dizi tarihi ve gizemli eserleri koruyan bir grup kütüphanecinin yaşayacağı maceraları konu alacak.TNT kanalında yayınlanacak ve şimdiden 10 bölüm sipariş almış olan dizi 7 Aralık'ta başlayacak. The Librarians isimli yeni dizinin yıldız oyuncuları arasında, filmde de aynı rolü (Flynn Carsen) üstlenmiş olan Noah Wyle, Rebecca Romijn, Christian Kane (Leverage), Lindy Booth (Dawn of the Dead), John Kim (Neighbors), ve John Larroquette (Night Court) yer alacak. Filmdeki çekirdek oyuncu kadrosuna ek olarak yeni oyuncuların da eklendiği dizide, X-Men filmlerinden severek izlediğimiz “Mystique” rolünü oynayan Rebecca Romijn, Noah Wyle ile başrolü paylaşacak. Yapımcıları arasında, Leverage dizisinin de yapımcısı olan Dean Devlin bulunmaktadır. Dizi, dünyayı bir takım sihirli güçlere karşı korumak için, Noah Wyle’ın oynadığı Flynn karakteri tarafından seçilen sıra dışı yeteneklere sahip dört sıradan insanın eğlenceli ve macera dolu hikayesine odaklanıyor. Wyle, aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

Dizi 7 Aralık'ta başlıyor. İlk sezonu 10 bölüm olarak ekranlara gelecek ve her bölüm 43 dakika olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 10 Aralık 2014; 4:48:23 >

• TNT dizileri fena olmuyor ilk bölüme bi bakmak lazım.
  • Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip güzel gibi.
  • Takip konusu hoşuma gitti

• İzleyeceklerim arasına girdi.Bugün çıktığına göre yarın alt yazısı düşer. İzlerim.
  • Dizinin dün, ilk iki bölümü yayınlandı ve malum ortamlara düştü. Fakat altyazısı hala çıkmadı. Beklemedeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heroes'a benziyor ilk izlediğim diziydi onun için bir şans veririm
  • Izleyenler yorum yapabilir mi?
  • İzleyen var mı ?
  • Ne altyazı sitelerinde ne de online dizi sitelerinde çevirisi yapılmamış hala. Eğer ingilizcesi iyi olan arkadaşlar izlediyse onlar fikir belirtebilir.
    Bu arada dizinin imdb puanı şuan için 8.2. Hiç fena değil. Kısa sürede çeviri yapan birisi çıkar umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 9 Aralık 2014; 19:44:48 >
  • Iki bölüm birden yayınlanmış birde 88 dklık bir diziyi kimse çevirmeye başlamak istemedi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Iki bölüm birden yayınlanmış birde 88 dklık bir diziyi kimse çevirmeye başlamak istemedi sanırım.

Aynen orası öyle ama en azından ilk bölümü çevirsinler fikrimiz olurdu diziyle ilgili
  • Altyazısı gelmiş bekleyen arkadaşlara duyrulur. İzledikten sonra yorumumu yazarım bende.
  • Altyazısı gelmiş bekleyen arkadaşlara duyrulur. İzledikten sonra yorumumu yazarım bende.

Diziyi şimdi bitirdim. Açıkcası iki bölüm birden olması ve 1 saatten fazla oluşu gözümü korkutmuştu. Ama gayet akıcı ve güzel geçti. Fantastik-Macera tarzında fazla dizi yok ve bu konuda ihtiyacımı giderebilir. Oyunculuklar bence fena değildi. Karakterler bana kabul ettirdiler kendilerini hemen ve biri hariç eğlenceli geldi bana En azından -devam ederse eğer, ilk sezonun sonuna kadar bakmayı düşünüyorum.

Dizide kütüphaneci rolunde oynayan Flynn karakteri film serisinin başrol oyuncusu aynı zamanda. Ve karakteri benim çok hoşuma gitmişti açıkcası. Sanırım arada bir görünücek artık ve bu durum olumsuz etkileyebilir. Aynı şekilde koruyucu görevinde ki bayan karakterden de bir o kadar haz etmedim. Çok eğreti durmuş rolünde sanki zorla oynatıyorlar gibi. Ne zaman ekrana gelse bir an önce sahne geçsin istedim. Oyunculuğu bence çok ama çok kötü. Nasıl başrol seçilmiş anlayabilmiş değilim. Umarım fikrim değişir diğer bölümlerde.

• İzleyenler yazabilir mi nasıl bir dizi?

..
  • diziyi yeni gördüm ilk bölümü izleyeceğim konusu güzel.
  • İkinci sezon trailer:

• Dizi üçüncü sezon onayını aldı.
  • Kimse izlemiyor mu bunu yoksa başka konusu mu var? Az önce TLC'de biraz izledim de eğlenceli bir şeye benziyor sizce izlenir mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.