Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART III [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
10
Favori
13.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Takip.

  • The Last of Us 3'ün Hikaye Taslağı Yazılmış Ancak Oyun Şu Anda Geliştirilmiyor


    THE LAST OF US: PART III [ANA KONU]


    Naughty Dog, The Last of Us serisinin potansiyel bir üçüncü oyununun hikayesini şimdiden hazırlamış ancak oyun şu anda yapım aşamasında değil.

     

    Script Apart podcast'inde konuşan Naughty Dog kreatif direktörü Neil Druckmann, eş yazar Halley Gross ile birlikte The Last of Us 3'ün hikayesinin ana hatlarını yazdıklarını ve ileride bir gün gerçeklemesini umarak ikinci oyundan sonra neler olduğunu anlatmak istediklerini belirtti.

     

    Neil Druckmann, oyunun şu anda geliştirilmediğini ifade etti.

     

    Naughty Dog şu anda birkaç proje üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri The Last of Us Part II multiplayer oyunu. The Last of Us 2'den sonra stüdyonun bir sonraki oyunun ya yeni bir IP ya da The Last of Us 3 olacağı söylenmişti ve yeni IP gibi görünüyor. Jason Schreier'dan gelen bilgilere göre ilk The Last of Us oyununun remake'i de yapılıyor. 






  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2026-2027 yıllarında anca çıkar bu oyun o zamana kim öle kim kala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osimdioyuncu

    Çok bi fark olmayacak zaten daha fazla ne katabilirler ki üzerine? Grafiksel anlamda pek bir şey beklemeyin artık beklentiyi yükseltip cyberpunk 2077 gibi patlatmayın bunu da



    Alıntıları Göster

    ben buna benzer yorumu pes 2006 da yapmıştım. aynı senin dediğini dedim; bundan daha iyisi nasıl olabilir ki dedim.


    2021 yılındayız. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abby ve Avatar Aang'in ekran süresi Ellie'den daha çok olur umarım. Alıştırdılar artık, tek başına yolculuk sıkıyor. Ana karaktere bir yancı şart.

  • Eger oyunu biterecekseler ellie yi kesip ilaci yapip insanligin kurtulusunu yapabilirler. Tabi bu cok klişe oldugu icin cok iyi yine radikal olayli hikaye ile desteklemesi lazim. Ama bence herkesi ters kosede yapabilirler. O da artik onlarda gizli. ilk defa bir oyun icin tadinda kalmali ve ps5 te bitmeli diyorum. O yine akilda kalici teknik imkanda yani mukemmel effektler, atmosfer ve oynanis üclüsünü yapabilecek potansiyelde ps5 de var. Bitmesini dusunduren sey ise part 2 nin online inini oyle mukemmel yapiyorlarmis ki sanki part 3 te seriye son verip artik sadece part 2 nin online ina oyuncu cekmek gibi geliyor yani part 3 un online i olmayacak ve seri bitecek gibi.

  • 2.oyun final tadında bitti. Ne anlatacak merak ediyorum.

  • Hikayesi bence hala bitmedi. Yalnız bu oyun geliştirilmezse şaşırmam çünkü çok masraflı ve part 2 sızıntıların kurbanı oldu. En azından hikayesi paylaşılırsa iyi olur.

  • 3.oyun bu neslin en iyi oyunu olacaktır, tıpkı 2.oyunun geçen nesilin en iyisi olduğu, tıpkı ilk oyunun iki nesil öncenin en iyisi olduğu gibi.

    Game of the generation = The Last of Us tır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abby -Ellie birlikte ilerleyecek bu oyunda tedavi için Abby, bizimkine yardım edecek ve Ellie sizlere rahmet.
    Bence bu oyun bitti hiç gerek yok gelme nedeni ticari sadece, tamam güzel oyundu ama bitti benim gözümde.Sıkma bir hikayeye sahip olacak yine.
    Yeni Uncharted ve IP geliştirin bunun yerine.
    Hele ki yine karanlık bir temaya yürek de dayanmaz, tadında bırakmak lazım bazı şeyleri.
    Last of Us part 2 PS4'te en çok beklenen oyundu ama bu şekilde oyuncuların hayal ettiği gibi olmadı ne kadar iyi bir oyun olsa da.
    Sony'nin amacı yavaşça PC'ye geçmekse çıkarsın,aksi taktirde yeni God of War, Uncharted gibi sağlam konsol aldıracak yepyeni oyunlara ihtiyacı var artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...
    ellie den oldukça soğudum. Neil de bunu istemiş zaten anlıyorum ama ben ilk oyundaki korunmaya muhtaç kızımız havasını sevmiştim. Ellie artık benim için önemli bir karakter değil. İlk oyundaki Joel ellie ilişkisini abby ve sjw çocuk için kuramazlar ben de onları da istemiyorum. Yeni IP 3. Oyundan daha iyi olur ama gelecekse farklı bir karakter olsun bari. Hiç tanımadığımız bu dünyada geçen farklı bir karakter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.oyunda tek istediğim şey abby'i öldürmek başka bir şey istemiyorum.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    abby nin de mutlaka zarar verdiği biri vardır adamın yada kadının oğlu,dayısı ,kızı,kardeşi sevgilisi biri bulsun intikamını alsın nedir yani THE LAST OF US: PART III [ANA KONU] 



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 4 Mayıs 2021; 11:23:1 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.