Şimdi Ara

The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
36
Favori
48.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki bu oyun özelinde öyledir ama VPN ile yeni Zelanda’da görünüp erken eriştiğim oyunlar olmuştu.

The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #TürkçePlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/the-last-of-us-part-ii-remastered/the-last-of-us-part-ii-remastered-pc/ Naughty Dog's The Last of Us Part II Remastered is now available on PC for the first time, with new updates to the fan-favorite No Return mode, including new characters and maps. Experience Ellie and Abby’s acclaimed journeys, optimized and enhanced for PC with quality-of-life updates like Widescreen support*, NVIDIA DLSS 3**, and AMD FSR 3.1 upscaling and frame generation.** Sign in with your account for PlayStation™Network to enjoy rewards, including Jordan A. Mun’s Jacket from Intergalactic: The Heretic Prophet*** as a skin for Ellie and +50 points to activate bonus features and concept art. *Compatible PC and display device required. **Compatible PC and graphics card required. ***Intergalactic: The Heretic Prophet is in development for the PlayStation®5 console. #pcgames #thelastofuspart2 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=Tg1oRHd5zlw
  • Predator X kullanıcısına yanıt

Hocam epic kapatıp geri açın. Bende de öyle yazıyordu kapatıp geri açtım yükle yazısı aktif oldu.

105.55 GB indiriyor. 100 mbit netle 3 saat inecek görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 3 Nisan 2025; 20:12:27 >
  • kısaca özetleyeyim part1'den daha iyi port ama ekran kartını ve işlemciyi gereksiz zorluyormuş.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

düzeldi hocam 113 gb ındırıyor bende ılk105 yazıyordu 113 e çıktı sımdı

• Steam'de unpack yapmaya başladı. Birde bunun üzerine gölgelendirme varsa yine yarım saat-45 dakikayı bulacak oyuna girmek.The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Ah shit, here we go again

Digital Foundryyoutube
    The Last of Us Part 2 PC Review - We're Disappointed - Analysis + Optimised Settings
    https://www.youtube.com/watch?v=Z0IoZxiv1i0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 3 Nisan 2025; 20:17:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Xaverie kullanıcısına yanıt

Sürücü kaynaklı olmasın. Bu Nvidia DLLS 4 getiren güncellemesinde sorun var diye haber okudum dün. Oyunların önceki sürümlere göre oyunlarda fps düşüşlerine ve oyunlardan atmalara yol açtığı tespit edildi diye haber gördüm.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

hocam oyun ınerken guncelleme mi geldı acaba 105 den 113 eçıkardı bende çok ilginç

• 30sn bir gölgelendirici işlemi yaptı ama baştaki sinematik sırasında cpu kullanımı oldukça yüksek arkada hala devam ediyor gibi. Yada cpu canavarı bir oyun.The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

edit: Evet acayip işlemci kullanımı var ve ilk çökmeyi yaşadım.

AC:Shadows'dan sonra grafikler kötü geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Nisan 2025; 20:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna girenler kac fps aliyor kartida yazarlarsa

• Ulan abi bir sicradiniz iki sicradiniz su optimize isini cozun artik ya kac oyun oldu. Ps4 oyunu sonucta bir de.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Patlak mi oyun hocam

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Digital Foundry videosuna bakarsak patlak diyemeyiz ama hani o kadar elestiri ve beklentiye karsilik gelmesi gereken port da bu degil. Ps4 oyunu sonucta. Ben oyunu cumartesi deneyebilecegim evde degilim o tarihe kadar.

Bir iki patchle toparlar ama. İlk oyun kadar sorunlu gorunmuyor.

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

arkadaşa sordum yzde 97 cpu yuzde 100 gpu kullanıyor diyor yıne sıkıntılı

• En az üç yama yemeden düzelemeyen oyuna ben oyun demem.The Last of Us Part II Remastered (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe 

• Malum yerlerede düşmüş oyun bu arada.

• Tamamen sorunsuz oyun çıkışları hayal gibi birşey oldu galiba artık sonradan patchlerle topluyorlar ama nafile bence

• Koskoca sony ps4 oyununu optimize edememiş:D

• Sony saldı galiba optimizasyon işini hepten spiderman 2 portuda kötü bence

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.