Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.302
Cevap
144
Favori
1.183.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seçtiğiniz Tarih: 14 Şubat 2020 Cuma 02:08
    Eklenen Süre: 104 gün 21 saat 51 dakika 
    İşlem Sonucunda Elde Edilen Tarih: 28 Mayıs 2020 Perşembe 23:59


    Muhtemelen sayaç cihazın saatini alarak hesaplıyor diye düşünüyorum. Erinmeyen tarih saat seğiştirip denesin Bir kaç saat geç oynanır sıkıntı yapmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Geri sayım muhabbetine ben de heyecan yaptım. Çıktığı gibi oynayacağız. Müthiş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Doğru düşünüyorsunuz hocam o zaman :) denedim gerçekten de öyle, 18 Nisan'a aldım 40 Gün'e attı, dediğin doğru saat çok farketmez lakin ben gece oynamak istiyorum benim için önemli en azından, Death Stranding'de 15:00'da falan açılmıştı sanırım, öğlen açılması iyi olmaz, geceyi beklemek durumunda kalırım, bu da elimin altındayken oynayamama durumuna sebep olur :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dublaj sanatçıları belli oldu mu
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Bal gibi de korkuyor. Gören de sanar ki Elena hiç bir şeye yaramıyor ve kendini savunamaz. Elena bayağı bayağı iyi bir yancı ama tabii oyunu iyi oynasaydın onun Nathan'ı tehlikeli ve illegal işlerden men ettiğini (ki bu apayrı bir saçmalık ama bu başka bir konu) hatırlardın. O nicki de değiştir zira Nathan'a hakaret gibi bir şey senin onu kullanman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultratopkek -- 14 Şubat 2020; 10:12:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hint psnden alın oyunu hem Türkçe hemde 28 mayısta saat 20:00-21:00 gibi oynamaya başlarsınız.
    TR psnde saat dilimine göre 00:00 veya 01:00 gibi. US alırsanız sabaha karşı oynamaya başlayabilirsiniz.
    Hint psn fiyatıda TR Psn'e göre oldukca uygun oluyor. 340-350 TL civarı.
  • hınt psn den gectım on sıparıs bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,

    Multiplayer olmasi konusunda yeni bir haber var mi acaba ?
    Malum yillarca oynadik online, insan beklenti icine giriyor.
  • Ultratopkek U kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım, öyle bir anlatmışsın ki Elena Nathan'ı yakalarsa kafasına sıkacak izlenimi vermişsin. İlişkiler taviz üzerine kuruludur, ortak yaşam için çemberlerin kesişmesi gerekir. Nathan'ın korkusu Elena değildir, Elena'yı kaybetmek "endişesi" onu dizginler.

    Bu arada isteyen istediği nicki de alabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultratopkek U kullanıcısına yanıt
    İçten içe zaten eskiyi özlüyor ama yine eli boş döneceğini biliyor çıkacağı maceradan. Abisi gelince de güçlü bir bahanesi oluyor macera için. Evliliğini bozmamak Elenayı incitmemek, riske sokmamak için söylemiyor. Çünkü Elenaya zarar gelirse kendisini sorumlu tutacak. Asıl sen karakteri tanımamışsın. Koskoca 5 oyundur karakter gelişmini adım adım deneyim ettik. Sen gelmiş Nathan karısının sözünden çıkmayan, kendi kararlarını veremeyen birisi diyorsun. Burda hakaret seriyi oynayıp da anlamaman ,yazık olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Nathan'ın derdi karısını filan incitmemek olsa bunu ilk 3 oyunda yapardı zaten, bana "omo omo o zomon ovlo doğollor" deme sakın yoksa feci gülerim . Neil her zamanki "Maceracı ve kafasına dik adam evlenince uysallaşır ama kötü birşey olduğunda eski haline geri döner" kilşesini kullandı ve ne yazık ki millet te beğendi. Bu arada ne 5 oyunu, Nathan sadece 4 oyunda vardı ve Lost Legacy'de doğru düzgün bahsi bile geçmedi.

    Ben hiç bir zaman Nathan kendi kararlarını veremiyor demedim, karısından korkuyor dedim. Ve korkuyor da zaten, Elena'ya "O benim kardeşim ve içine düştüğü durumdan kurtaracağım, ister kabullen ister boşan" diyeceğine bahaneler uyduruyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultratopkek U kullanıcısına yanıt
    "ister kabullen ister boşan" demiyor ama benzerini yapıyor yine Sam'e yardım ediyor.Senin yazdıklarını okuyan birisi oyunu oynamamış olsa Nathan karısının sözünden ayrılmayan,Sam'i yüzüstü bırakıp monoton işine devam eden birisi gibi anlar.Kendi kararlarını veremeyen demedim diyorsun da karısından korkan birinin kendi kararlarına uyması mümkün mü?

    Aksine;



    3:32

    Elena uçağa yetişmem lazım diyip odadan çıkıyor, Sully peşinden gitsene diyor. Nathan ise burada işimiz bitmedi diyor. Yani çoktan Elenayı gözden çıkardı burada. İşim bitince öyle yanına giderim kafasında. Şu kadar güzel kurgulanmış,duyguları çok iyi aktaran bir sahneyi de anlamadıysan boş boş daha alıntı yapıp ne konuyu ne de karakteri daha fazla kirletme.


    Bu arada Lost Legacy'i kastetmedim,standalone bir dlc o. Bend Studio'nun yaptığı Uncharted Golden Abyss den haberin yok galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 14 Şubat 2020; 13:49:45 >




  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Tamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Hocam boşverin, laf anlatmaya çalışarak kendinizi yormayın, Neil Druckmann gibi bir insanın kalemine laf etmek bilinçsizliktir zaten, merak ediyorum sevilmeyen ve laf edilen Neil Druckmann kadar işini severek yapan, tatile dahi gitmeyen, kaç yönetmen/yazar var? bugün boştan yere Naughty Dog başkan yardımcısı değil, ki ona rağmen yan gelip yatmıyor, Part II meta'da 98 alsa yine eleştirirler, bu kişi 2 sefer Amerikan Senaryo Yazarları Birliği tarafından "Video Oyunları Dalında En İyi Senaryo" ödülünü Last of Us ve Uncharted 4 ile kazandı, yani bu adamın başarısı ve ortaya koyduğu işler tescilli,Neil Druckmann'ın Ustalık eseri dahi olmayan Last of Us, birçok oyun basınından "10 yılın Oyunu" ödülünü alıp seneler sonra bile 13 saatlik bir hikaye hakkında hala konuşturmayı başarıyorsa, kim bilir Ustalık eseri olacak olan diğer Projeler ve Part II nasıl gümbürtüler ile gelecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o değil de konu niye uncharteda döndü
  • Kimilerinin Kojima yı ilah yaptığı gibi siz de Druckmann ı bu şekilde ilah yapmayın sakın.Druckmann, last of us gibi iyi bir oyun ortaya çıkardı,önemli ve başarılı biri,ama herkes eleştirilebilir, yeri geliyor edebiyatın en önde gelmiş isimleri eleştiriliyor,druckmann mı eleştirilmeyecek.Kusursuz bir uncharted oyunu mu yaptı,tabii ki hayır.Eleştiriler tabii ki olacaktır,kimileri sevdi hikayeyi,kimileri ise sevmedi.Sevmeyen sebebini de yazıyor,siz katılırsınız katılmazsınız orası ayrı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 14 Şubat 2020; 15:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last of Us: Part II AAA Oyunları Yeniden Tanımlayacak

    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU


    The Last of Us: Part II'ye 104 gün kaldı ve oyun oldukça iddialı geliyor.

    Oyunun yardımcı yönetmeni Anthony Newman tarafından belirtilene göre, The Last of Us: Part II AAA oyunlarını yeniden tanımlayacak.





    Oyunun yönetmeni Neil Druckmann tarafından daha belirtildiği üzere de The Last of Us: Part II Naughty Dog'un 35 yıllık tarihinde yaptığı en iddialı, en tutkulu ve en uzun oyun olacak.

    Sadece tek oyunculu moda odaklanılması beklentileri daha da arttırıyor.

    The Last of Us Part II 29 Mayıs'ta Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 14 Şubat 2020; 15:52:52 >




  • Böyle bir oyunu ps4 de oynamak istemiyorum. Büyük ihtimal ps5’i beklerim oynamak için. Artık nasıl dayanırım bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halley Gross, Part 2 hakkında oyun dünyasının sahip olduğu en komplike hikayelerden birini yaptık gibisinden açıklamalarda bulunmuştu, hikayeyi yazarken de zorlandıklarını dile getiriyordu 3 - 5 ay önce, yine Anthony Newman Animasyonlarda da Ps5'in izlerini göreceğimizi söylemişti, şimdi bu açıklamaları göz önüne alıp hepsini birleştirip, Naughty Dog'un diğer başarılarına da bakacak olursak, Dünya'nın en iddialı oyunlarından birinin yolda olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır, hatta öyle ki sektöre gerçekten yön verebilir, Animasyon ve Grafik konusunda tüm sektöre ders verecek olmasını bir kenara bırakalım, (Her zaman bilinen bir durum) Sunum ve Mimik kalitesini bambaşka seviyeye çıkaracaklar, Naughty Dog gibi firmanın "Naughty Dog tarihinin şimdiye kadar yapılan en büyük çaplı, en uzun ve en iddialı oyunu olacak" tarzı açıklamaları, Part 2'nin yeni bir soluk getireceğini gözler önüne sermekte, Neil Druckmann kendisinin de bir Last of Us hayranı olduğunu, Joel ve Ellie'ye yaraşır güzel bir hikaye sunacaklarının da özellikle altını çiziyor, Westworld'un başarılı bölüm yazarlarından birisi olan Halley Gross'ta senaryo yazarlığını Neil Druckmann ile beraber üstlenmekte, sizi temin ederim Part 2 oynadığımız hiçbir yapıma benzemeyecek, ve ilk oyun Last of Us'ı aratmayacak, sadece 2 oyun ile, oyun tarihinin en iyi serilerinden biri olacak Last of Us serisi, Naughty Dog şu an başarılması imkansıza yakın, büyük emekler isteyen bir yapımı geliştirdiklerini çok iyi biliyorlar, sadece henüz bir şey görmedik, 29 Mayıs günü oyun dünyasının 9 şiddetiyle sarsılacağı gün olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Tsushima kullanıcısına yanıt
    İlk oyunu yapdıklarında birçok şeyi yetiştirememişlerdi. Neslin sonuna yetiştirmek için. Şimdi baya zamanları oldu gibi. Özellikle çıkışına 3 aydan fazla kalmasına rağmen, son rötüşleri yaptıklarını açıkladılar. Bu açıklamalardan sonra en azından Uncharted 4 ün ağağısında olmayacağına emin oldum. Dahada çıtayı yükseğe taşıyacaklarına eminim. Meta puanı da 96 olur gibi. Cyberpunk 2077 nin işi zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikmet İsayev -- 14 Şubat 2020; 19:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.