Şimdi Ara

The Last of Us Part II İnceleme Puanları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlama yetenegine hayran kaldım. Harcaniyorsun buralarda

100 üzerinden 100’ün anlamı kusursuz demektir canım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka oyun olsa 100 puan alınca hiçbir oyun 100 puan etmez derler kendi fanı oldukları oyun olunca neye göre etmiyormuş yüzyılın oyunuymuş. Peh geçin bu işleri.
  • Yuh 700₺ ne yahu Psn de 430₺ kutulu oyunlar bukadar pahalımı?

• aykut291 A kullanıcısına yanıt
    bu özel sürüm hocam, 2-3 sene evvel 700 tlye collector sürüm alınıyordu, standart kutulu 500 tl demişler malesef.

ama bu fiyatın sebebi %95 last of us olması firmalar cok beklenen çok talep edilecek oyun oldugunu bildiginden geçirme politikası uyguluyor
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Buralarda derken herkesin kendin gibi burayı habitatı bellediğini sanma, senin gibi mantıksız isnat sunan bi elemanı kaale aldığım için beni mazur gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attila the Great kullanıcısına yanıt
    Oldu paşam kb

• 100 puan nedir şakamı bu.Şimdiye kadar en iyi denilen oyun bile 100 puan alamaz.Oyun cidden çok iyi duruyor ama 100 vermek aşırı komik.
  • hiç bir oyun 100 puan alamayacaksa o zaman 100 puan diye bir şeyin hiç olmaması lazım hiç bir oyun 100 puan etmez demek saçmalığın daniskasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

bu özel sürüm hocam, 2-3 sene evvel 700 tlye collector sürüm alınıyordu, standart kutulu 500 tl demişler malesef.

ama bu fiyatın sebebi %95 last of us olması firmalar cok beklenen çok talep edilecek oyun oldugunu bildiginden geçirme politikası uyguluyor
    özel sürüm içeriğine baktımda tek farkı metal kutu olması yani para vardır Allah daha çoğunu versin ama o paraya da 2 tane tlou 2 alınırdı bir metal kutu için oyunun ücreti kadar ücret istenmesi ilginç olmuş
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    metal kutu+fiziksel sanat kitabı. ben de hayatımda ilk defa aldım o da last of us diye.

adamlar 1345 tl ye ilk gün koleksiyon sürümü bitirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 12 Haziran 2020; 14:11:55 >
  • Game of the Generation olur çok kaliteli gerçekçi bir oyun
  • Bence bu oyun içerdiği şiddet ve bazı hikayesel kararlar nedeniyle herkes tarafından kolay kabul edilebilir bir yapıda değil. Üstüne önceden çıkan sızıntılarıda hesaba katarsak an itibariyle sahip olduğu metacritic ortalaması çok çok iyi. Bu firma bence gerçektende başka bir seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 12 Haziran 2020; 14:31:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlama yapan firmalara da çok güvenmemek lazım.Olay artık oyun sattırmaya döndü her yerde.
  • 100 ün abartı fazla olması gibi 80 de biraz düşük. Belki biraz yavaş diye düşürmüşler olabilir.
  • part 1'i iki gün önce bitirdim. hikayesini oynanışını çok beğendim. ikincisinin vereceği hazzı düşünemiyorum bile. dehşet bir oyun geliyor.
  • Red Dead Redemption 2 ve God of War (2018) oyunlarından sonra bir başka ender bulunan ve üstünde hastalıklı derecelerde düşünülmüş bir oyun geliyor diye tahmin ediyorum. Değerini bilmek lazım.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sektörün babası geliyor.

Game of The Year

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 12 Haziran 2020; 14:50:23 >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Mantıklı, bu görüşü sevdim :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.