Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.231.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quiet00

çok saçma değil mi bu iade muhabbeti? diğer oyunlara da böyle muamele yapıyorlar mı
    Ben saçma bulmuyorum. Size bir ürün satıyorlar ve siz bu ürünleri reklamına bakarak alıyorsunuz. Reklamlarda da hatalı yönlendirmeler yapıldığı ortada iken iade gayet anlaşılabilir bir durum. Çogu insan bir beklenti içinde aldı bu oyunu sonuçta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OldGamers86 kullanıcısına yanıt
    oyun bozuk,bug'lı vb çıkmadı sonuçta senaryo,hikaye dışında diğer öğeleri taş gibi. şov yapıyorlar bence 60 birime aldıkları oyunu bide iade ediyorlar.. gel de sinirlenme ne oynuyor bu adamlar acaba? bunu beğenemediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Quiet00

oyun bozuk,bug'lı vb çıkmadı sonuçta senaryo,hikaye dışında diğer öğeleri taş gibi. şov yapıyorlar bence 60 birime aldıkları oyunu bide iade ediyorlar.. gel de sinirlenme ne oynuyor bu adamlar acaba? bunu beğenemediler
    Oyun hikayenin çok önemli olduğu, sizin kararlara müdahale sansınizın olmadigi bir oyun. Eğer reklamlarda, hikayede olmayan seyler gosterip bunun uzerinden pazarlama yaparsaniz bu insanları kandırmıs olursunuz. Multiplayer bir oyun değil, araba yarısı, futbol ya da spor oyunu değil. Bu oyunu alan cogu kişi joel.ve ellie arasındaki bağdan dolayı aldı ki reklamlarda da bunu gösterdiler. Bence geri iade edilebilecegini gostermesi bakimindan guzel ornekler. Bazi ulkelerde iade alinmiyor. Siz farkli dusunebilirsiniz tabiki.

• OldGamers86 kullanıcısına yanıt
    neil çok güzel cuk diye oturmuş beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 24 Haziran 2020; 17:25:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tospik

Hocam abby oraya ulaştı bile bu fotoğraf da kanıtı (oyun bitince değişen ana ekran). Düşünsenize abby gitmiş ve gece zombiye dönüşüyor sonra bütün ateş böceklerini öldürüyor. Çok gülerim valla. Joel’un yapamadığını joel’un katili istemeden yapmış olacak :))
    Muhtemelen bu veya buna benzer birsey olucak boyle dusunmeseler bile tepkilerden sonra boyle olucaktir dahala insan dusunmeden edemiyor super konu var bagisiklik vs gibi niye basit bir konuya yoneliyorsun

• Japonya'da ki magazalar deli indirim yapmis oyuna resimler var bi ton kutulu oyle duruyor. Ilk defa bi oyun icin bu kadar erken indirim yapildigi goruluyomus. 7.500 yen den 5000 yene dusmus hala da yuzune bakan yok, alanlar da iade etmeye calisiyomus. Asya da komple patates oldu oyun.

Su seriyi bu hale getirip hala piskin piskin twitterda takilan Neil e birisi uz4 diyebilir mi rica etsem. BI daha senaryo yazma hayatin boyunca mumkunse.

• Oyuna dlc gelme ihtimali yüksek naugty dog'un hemen hemen her oyununda bir dlc çıkıyor. Bari şu tepkilere göre düzgün bir dlc çıkarsalar . Ver flashbackle joel'i bize bir at , Ellie'de atlasın atın arkasına. Oyunun başlarındaki gibi bir harita sistemi , keşfedilecek mini bir açık dünya. Bu açık dünya o sarı tonlarda güneşli görünen kısımlar gibi olsun . O kısımlar çok güzeldi oyunda .1-2 yeni mekanik , kamp kurma, hayvan avlama , yemek yeme sistemi gibi şeyler...

Hafif bir rdr havasıyla Jeoll'e veda edelim. Şu moktan senaryoyu kurtarabilecek birşey olabilir.

Hatta ana oyundan daha çok sevilen bir DLC olarak tarihe geçebilir...

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Off çok heyecanlandım gerçekten keşke gelse öyle bir dlc..

• Arkadaşlar elimde fazladan steelbook sürüm The Last of Us 2 var ilgilenenler pm'den ulaşsınlar

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Pek sanmıyorum.
    Ellie ne birini hasta edebilir ne de bağışıklılık kazandırabiliyor. Olsaydı zaten Abby i önceden ısırdığı zaman dönüşürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Arkadaşlar elimde fazladan steelbook sürüm The Last of Us 2 var ilgilenenler pm'den ulaşsınlar

Steelbook'un diğer tarafında Joel mu var yoksa farklı bir karakter mi? Birkaç farklı sürümü olduğunu söylüyor insanlar UK ve US olarak, merak ettim.

• Blackworms kullanıcısına yanıt
    Abby var

• Bu arada oyunun başında mini açık dünya şekindeki bölümler hoşuma gitmişti. Haritaya bakıp işaretlemek ve keşfetmek. Bunu daha sonra kullanmadılar nedense tadımlık bırakmışlar. Ben devamında ulan dedim harita niye açılmıyor bug mu oldu acaba demiştim.

• Quiet00 kullanıcısına yanıt
    Amazon müşteri desteği konusunda bir numara. Bu iade muhabbeti oyuna özel bir durum değildir yani.

• Source kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. İlk sızıntılarda aşağıdaki gibi bir Steelbook olacağı söyleniyordu, ben de sipariş vermek için bekliyordum, sonra Abby olduğu söylenince vazgeçmiştim. Doğruymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Oyuna dlc gelme ihtimali yüksek naugty dog'un hemen hemen her oyununda bir dlc çıkıyor. Bari şu tepkilere göre düzgün bir dlc çıkarsalar . Ver flashbackle joel'i bize bir at , Ellie'de atlasın atın arkasına. Oyunun başlarındaki gibi bir harita sistemi , keşfedilecek mini bir açık dünya. Bu açık dünya o sarı tonlarda güneşli görünen kısımlar gibi olsun . O kısımlar çok güzeldi oyunda .1-2 yeni mekanik , kamp kurma, hayvan avlama , yemek yeme sistemi gibi şeyler...

Hafif bir rdr havasıyla Jeoll'e veda edelim. Şu moktan senaryoyu kurtarabilecek birşey olabilir.

Hatta ana oyundan daha çok sevilen bir DLC olarak tarihe geçebilir...
    O şekilde bir DLC çıkartılarsa Collector's Edition alır ve onu milat kabul ederim o şekilde diyeyim. Umuyorum madalyonun diğer yüzünü de düşünüp DLC'de öyle bir yola giderler.

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt

Yalnız orada bir detay var hocam. Ellie yeni ısırılmıştı ve ısırıldığı eline baktı ve oyun oraya baya vurgu yaptı. Hatta ben eline bişey oldu veya olacak galiba dedim. O sahne öyle geçince şaşırmıştım. Abby'de tam o noktadan ısırdığı için ağzından almış oluyor zehiri. Yani belkide ellie'den değilde elindeki yarayı ısırdığı için kapıyordur virüsü ? Tabiki kesin değil daha önce böyle birşey olmadı ama bana çok mantıklı geliyor bu teori ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 24 Haziran 2020; 18:5:56 >
  • Spoiler vardir degerlendirme yazisinda, okuyacaklar oyle okusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 24 Haziran 2020; 18:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

O şekilde bir DLC çıkartılarsa Collector's Edition alır ve onu milat kabul ederim o şekilde diyeyim. Umuyorum madalyonun diğer yüzünü de düşünüp DLC'de öyle bir yola giderler.

Alıntıları Göster
    Neil kendine guveniyorsa boyle bir senaryo yapip standalone yapsin bakalim oyunmu bumu fazla saticak ama yapmaz yapamaz biliyorki senaryo berbat ve basit ..standalone daha cok satar cnku

• Joell belki gözü açık gitti kızını yalnız bırakıp gittiği için ama bir kızını bıraktı diğer kızı Sarah'a kavuştu...

Seviyoruz seni Joell baba...

• 
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.