Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark`Prince

Oda haklı oyunu böyle görünce sinirlenmiş firmaya da kızamıyor sana saldırmış normal yani bu sefer sen görmezden geliver arkadaşı siniri geçsin normale döner.
    Birader adama anlatmaya çalıştığım şeyleri okudun mu ? Kafanız mı iyi ya .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark`Prince

Oda haklı oyunu böyle görünce sinirlenmiş firmaya da kızamıyor sana saldırmış normal yani bu sefer sen görmezden geliver arkadaşı siniri geçsin normale döner.
    Aynen öyle yapacağım. Bir dersin iki dersin. Metacrtic sadece olumsuz yorumlar ile calkalaniyor saniyor. Adama diyoruz bak bir you tube veya stremercı tayfaya, reddite, yok. Sanırım bol keseden verilen inceleme sitelerine inanmak istiyor, inancı ile kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 20 Haziran 2020; 14:22:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu oynamayanlar beğenmeyenler için xbox tayfası diye saçmalamaya başlamış:)

ya 3-5 tane hiçbir bağ kuramadığımız embesil karakterin hayatlarını oynuyoruz

hikayeleri tırt, karakterşer bomboş, oyundaki duygusal olması gereken sahnelerde hiçbir şey hissetmiyorsunuz çünkü konunun altı boş

2-3 hamile kadın atmışlar ortaya, 1-2 sefil aptal aşık, kimsenin umurunda olmayan dertlerini oynuyoruz saatlerce

yahu oyun tek kelime ile "kötü"

ulan eşek yüküyle para verdik
    ilk oyunun fanatiğiyiz

sanki biz istedik kötü olmasını

kötü ulan işte...

sanki hoşumuza gidiyor kötü olması...

• Zauriel. kullanıcısına yanıt
    1 gündür boşuna laf anlatmaya çalışıyorsunuz hocam şuan tüm dünya için konuşuyorum sorsan ilk oyunu bilmeyecek kişi bile millet sövüyor diye sövüyor sadece gerekli gereksiz herkes.
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    O düşük puan verenlerin çoğu sebepsizce puan verdi hocam daha oyunun çıktığı ilk gün 3k lardaydı oyunu ne zaman bitirdiler de puan verdiler ilk geceden hepsi youtube den izleyip adaletsizce puan verdiler

• Skylined kullanıcısına yanıt
    Krizi fırsata çevirmek

Ben de pusuya yattım bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

1 gündür boşuna laf anlatmaya çalışıyorsunuz hocam şuan tüm dünya için konuşuyorum sorsan ilk oyunu bilmeyecek kişi bile millet sövüyor diye sövüyor sadece gerekli gereksiz herkes.
    Herkes bunun gibi değil adam gelip neden beğenmediğini açıklarsa asla lafım olmaz ama bunun gibileri neden beğenmediğini açıklayamıyor sorun orda. Açıkla desen aç YouTube dan izle Redditten oku diyor. Kendi anlatamıyor tabi kapasite yok

• Oyun 96 puan almış halâ caz yapanlar varŞaka bi yana burda yazılanları okuyunca oyunda hic hikaye yok sanarlar hikaye var ama last of us fanı olan bende dahil hiç kimse kabullenmez daha baslarındayım 7 saat oynadım
    baba kız ilişkisine kadar varan bir hikayeden serüvenden lez ilişkili zorlama bi yol arkadaşı diana mıdır nedir evlat olsa sevilmez artı sen nasıl olurda joel gibi bir karakteri özellikle ilk oyunda insanlar erzak yüzünden birbirini yerken hiç bişey yok gibi baska bir toplululuğun yanına gidip hunharca gaddarca öldürülmesi üstelik joeli öldüren karakterle oynamamız adamlar resmen nefret etsinler diye hikaye işlemişler ben daha 8 saat oynadım ilerde nolur bilmem ama nolursa olsun bu hikayeyi kabullenmem...

hocam yanlış anlamayın, tüm saygımla söylüyorum. oyunu çok beğenmiş olabilirsin. bir soru sormak istiyorum, metaya bakmayalım, imdb ye bakmayalım, youtube daki binlerce insanın videolarınada bakmayalım, twitter vb. demek istediğim sadece meta vb platformlarda bir tepki yok hocam genel bir tepki var tüm dünyada. ve kusura bakmayın siz bunu görmek ve anlamak istemiyorsunuz.
  • Buranın spoiler konusu olmadığını ve insanların hikayeli bir oyun olan.last of us 2'yi elsetirdigini biliyor herkes umarım.

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • The Last of Us : Part 2 Konusu Kullanıcıları / Oyuncuları Tebrik etmek lazım. :)

800.000 Tıklanma.

17.725 Mesaj.

• quote:

Orijinalden alıntı: baytrue

hocam yanlış anlamayın, tüm saygımla söylüyorum. oyunu çok beğenmiş olabilirsin. bir soru sormak istiyorum, metaya bakmayalım, imdb ye bakmayalım, youtube daki binlerce insanın videolarınada bakmayalım, twitter vb. demek istediğim sadece meta vb platformlarda bir tepki yok hocam genel bir tepki var tüm dünyada. ve kusura bakmayın siz bunu görmek ve anlamak istemiyorsunuz.
    Ben oyunu daha bitirmedim hikayesi hakkında bir şey söylemiyorum. Ayrıca ben meta dışında herhangi bir yere laf etmedim amacım burda oyunu savunmak değil metadaki incelemelerin yanıltıcı olduğunu anlatmak bunu ayırt edemiyorsunuz. Açın oyunu gerçekten oynamış, deneyimlemiş insanları izleyin onlardan fikir edinin. Oynamayan bir insanın bile inceleme atabildiği yere güveniyorsanız lafım yok. Sorun bende değil sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zauriel. -- 20 Haziran 2020; 14:32:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frost05

Harika olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zauriel.

Yok yok sen cidden trollsün kafan bir şey almıyor senin resmen anlamamakta direniyorsun insanın sinirini hoplatma uğraşamam senle. Ben sana 24k incelemenin hepsinin tarafsız bir inceleme olamayacağını söylüyorum sen bana hala metayı örnek gösteriyorsun.

Alıntıları Göster
    Biz zaten 1 puan verenleri de ciddiye almıyoruz. O scoru genel intiba olarak örnek gösteriyoruz. Oyunun hakkı 3.5 değil tabii ki ama max 6. Oyuncuların tepki oyları o 1 puanlar.

Siz de basın puanlarını örnek göstermeyin. Sony yalaması basın ve yayıncıları mı ciddiye alalım yani? Herkes elini vicdanına koyup söylesin. Şu oyuna 10/10 veya 100 puan verilir mi allah aşkına. Hikaye denen bir şey kalmamış ortada. Katletmişler resmen. Üstüne yalan reklam yaptılar. Fragmanlarda joel'u kullanıp oyunda joel'un yüzüne tükürdüler. Neil denen herif alenen dalga geçti oyuncularla.

Ben tlou fanboyuyum. Bu avatarım yıllardır duruyor. Ama kör değilim. Zevksiz hiç değilim. Göz var izan var.

Burada xbox fanboyu falan yok. Kaç kişi var allah aşkına zaten. Oyunun kötü olması zorunuza gidiyor. Gelip burada millete hakaret ediyorsunuz. Bir de utanmadan algı kasıp "beğenenler banlanıyor" diyorsunuz. Siz kimsiniz ki beğenmeyenlere hakaret ediyorsunuz? Nesiniz yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzgun091

Biz zaten 1 puan verenleri de ciddiye almıyoruz. O scoru genel intiba olarak örnek gösteriyoruz. Oyunun hakkı 3.5 değil tabii ki ama max 6. Oyuncuların tepki oyları o 1 puanlar.

Siz de basın puanlarını örnek göstermeyin. Sony yalaması basın ve yayıncıları mı ciddiye alalım yani? Herkes elini vicdanına koyup söylesin. Şu oyuna 10/10 veya 100 puan verilir mi allah aşkına. Hikaye denen bir şey kalmamış ortada. Katletmişler resmen. Üstüne yalan reklam yaptılar. Fragmanlarda joel'u kullanıp oyunda joel'un yüzüne tükürdüler. Neil denen herif alenen dalga geçti oyuncularla.

Ben tlou fanboyuyum. Bu avatarım yıllardır duruyor. Ama kör değilim. Zevksiz hiç değilim. Göz var izan var.

Burada xbox fanboyu falan yok. Kaç kişi var allah aşkına zaten. Oyunun kötü olması zorunuza gidiyor. Gelip burada millete hakaret ediyorsunuz. Bir de utanmadan algı kasıp "beğenenler banlanıyor" diyorsunuz. Siz kimsiniz ki beğenmeyenlere hakaret ediyorsunuz? Nesiniz yani?

Alıntıları Göster
    Son dediğinizin benle alakası nedir anlayamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zauriel. -- 20 Haziran 2020; 14:35:30 >

• The last of us HBO
    The last of us part ii Netflix

yapımı gibi olmuş

Ps4 sahibi olarak fiyatı benim bütçeyi aşıyor netten az çok oyunu ve eleştirileri izledim.

Yani o aşk üçgenleri, karakterlerden çok kolay vazgeçmeleri, saçma sonu ile üzüldüm açıkcası. Bir de acaip bir false advertising yapılmış trailerlarda. Millet onu konuşuyor, haklılar.

Şunu da şuraya bırakayım.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 20 Haziran 2020; 14:39:50 >

• Senin için hakaret nedir çok merak ediyorum mesajında yine hakaret etmişsin oyunu beğenenlere gitmiş beğenenler hakaret ediyor diyorsun bu nasıl bir algı yönetimidir siz oyundan anlamıyorsunuz zevksiz siniz demek bir hakaret değilse neyi hakaretten sayıyorsun sen yedi sülaleye sövmeyi falan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 20 Haziran 2020; 14:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzgun091

Alıntıları Göster
    Şuan dış basında oyuna kötü diyen yorumlar için; "Toxic" kelimesi kullanılıyor. Oyunu beğenmeyenleri sindirip, susturup satıslara etki etmesini minimize etmeye çalışıyorlar. Kimsenin umrunda değil oyun. O joel'in yüzüne tüküren de Druckmann'ın kendisi deniyor. Kendini modellemis oyuna koymuş, tabi kesin değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 20 Haziran 2020; 14:38:13 >

Son paragraf sana değil. Matea'ya. Yazı uzayınca genel bir cevap verdim. Sen gayet güzel gelip argümanlarını sunup tartışıyorsun. Canıma minnet. Sabaha kadar güzel güzel konuşalım. Ama bazıları gelip hakaret ediyor. Sen de onların üstünden beğenmeyenlere sallayınca bu paragrafa yazdım.

• 
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.