Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.228.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğim gibi hocam boşverin puanları kendiniz oynayıp karar verin. İyi ya da kötü bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fake reviewlar siliniyor mu? Metacritic bununla ilgili bir adım atıyor mu yoksa öyle kalıyor mu?

• Hocam su dis mihrak muhabbetini ve Xbox bizi kiskaniyor soylemini biraksaniz olay bu noktaya gelmez...

• Ben oyunu beğendim, ama...

Hikayeyi tamamen atsak ismine de Last of Us koymasak, düz oyun yapsak kesinlikle 95 hak ediyor.

Hikayeyi eklersek 100 üzerinden 9.5 bile etmez ki kullanıcı skoru 3.4’dü galiba.

Edit: kullanıcı skoru 10 üzerinden hesaplanıyordu. O zaman 03,4 olarak düşünebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Silverhand -- 19 Haziran 2020; 17:34:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seattle'ı gezmeye doyamadım.
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam fanboymuşum ben şimdi öğrendim. Sağol aydınlattığın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press a Key

Bu mesaj silindi.
    Sorun şu ki bir şey anlatmıyorsun işte. Beğenmeyenlere sallayıp duruyorsun. Bütün argümanların tutarsız saçma. Daha yukarda yazdıklarıma cevap veremiyorsun. Veremezsin de. Bekliyorum hala ama yok. Dediğin doğru düzgün bir şey yok çünkü.

Bu oyunu benden çok beklememişsin emin ol. Yaşadığım hayal kırıklığı da büyük o yüzden. Çoğunluğun beğenmemesi zoruna gidiyor. Sabahtan beri saçmalıyorsun. Sağ üst köşede çarpı işareti var. Bas ve çık çok istiyorsan. Gördüğün gibi senin düşüncelerine değer veren yok burada.

• Ben bu oyunu oldukca merak ediyorum sahsen. 1 yil sonra artik tum ps4 ozel oyunlari ciktiktan sonra bir ps4 pro edinip bitirmeyi dusunuyorum.

Sadece Xbox'a laf atildigi icin kendimi ortaya attim. Oyun hakkinda iyi veya kotu birsey diyemem. Sadece su sjw olaylarina acayip kıl olan biriyim o yonde hikayeyi bozmadilarsa keyifle oynanir bence

Yalniz olayi Xbox , Ps kavgasina donusturmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 19 Haziran 2020; 17:41:17 >
  • Oyun open worldümsü olmuş baya yalnız etrafı lootlamaktan oynayamiyorum çok mekan var

• Geldi sonunda iki gözüm, yıllardır süren bekleyiş !! şükür kavuşturana..

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam keyifli oyunlar dilerim.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Yarı açık hocam, Gow gibi. Bu yöntem iyi yapılırsa çok işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Ben bu oyunu oldukca merak ediyorum sahsen. 1 yil sonra artik tum ps4 ozel oyunlari ciktiktan sonra bir ps4 pro edinip bitirmeyi dusunuyorum.

Sadece Xbox'a laf atildigi icin kendimi ortaya attim. Oyun hakkinda iyi veya kotu birsey diyemem. Sadece su sjw olaylarina acayip kıl olan biriyim o yonde hikayeyi bozmadilarsa keyifle oynanir bence

Yalniz olayi Xbox , Ps kavgasina donusturmeyelim.

• Oyun iyi güzel hoşta.
    Çocukların beyinlerini yıkamak için bir sürü abuk subuk detay eklenmiş.
    Ana karakter Lez, yan karakter hem lez hem yahudi.
    Tüm inançlar tükenmiş ama yahudilik yıkılmamış kız hala dua ediyormuş :D
    Tüm şehirler dağılmış yıkılmış ama her yerde eşcinsel bayrakları sapasağlam dalgalanıyor.
    Sinagoga girip sinagog ve tevrat güzellemesi yapıyorlar.
    Eee ohaa yani ohaaaa. Tamam beyin yıkayında biraz yavaş yıkayın be kardeşim.
  • Her exc oyuna göre nick değiştiren birinin düşüncelerine kesinlikle değer verilmez :) bugün Ellie olur yarın Nathan .

• Dante kullanıcısına yanıt
    Yapamadi degil yapmadi acikcasi. Bu neslin basinda oyle bir batirdilar ki artik toplamaya ugrasmadilar.

O nedenle tum kozlarini yeni nesil icin oynuyorlar. Ben bu nesilde ayni kalitede oyunlar gelecegini dusunuyorum. O kadar cok para harcandi , o kadar cok kisi tranafer edildi ve studyo alindi ki...

Sunu da soyleyeyim unlu Sony studyolarindan pekcok kisi de Xbox tarafina gecti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Yapamadi degil yapmadi acikcasi. Bu neslin basinda oyle bir batirdilar ki artik toplamaya ugrasmadilar.

O nedenle tum kozlarini yeni nesil icin oynuyorlar. Ben bu nesilde ayni kalitede oyunlar gelecegini dusunuyorum. O kadar cok para harcandi , o kadar cok kisi tranafer edildi ve studyo alindi ki...

Sunu da soyleyeyim unlu Sony studyolarindan pekcok kisi de Xbox tarafina gecti.
    Umarim yaparlar da rekabet bize yarar. Ben oyunun kalitesine bakarim o yapmis bu yapmis onemli degil. Umarim xbox artik silkelenip kendine gelir de sonynin de pacalarini tutusturur cunku cok simariklasmaya basladi sony. Ama dedigim gibi adamlar harika yapimcilarla calistilar bu nesilde bu buyuk nimet oldu ve hakli olarak meyvelerini aldilar. Yeni nesilde de xbox one gecsin biraz da onu ovelim nedir yani. Xbox 360 zamaninda kok sokturmustu ps3e. Aynisini yine yapabilir.

Ama Last of us part 2 tam bir oyunculuk saheseri olmus.

• 3 saat civarı oynadim ve inanılmaz olmuş oynadığım kadarı ile. Biraz yavaş açılıyor oyun rdr2 gibi. Oynanış ve grafikler muazzam. Hikâye ise herkesin kendisinin deneyim etmesi gereken bir nokta ama baya etkili buldum ben. Önceki oyunun iyi yönlerini geliştirerek devam ettirmiş,eksik olan yerleri tamamlamış bir ikinci oyun var. Beklediğimiz onca yıla değmiş.

Edit: Teknik olarak ise 30 fps oyun ama hiç hissettirmiyor. Naughty dog yine farkını koymuş o konuda. Ilk oyunu birkaç gun önce 60 fps bitirmeme rağmen akıcılık olarak bir fark göremedim ben. Ps4 pro oyun çalışırken gow kadar fan sesi çıkartıyor belki daha da az. Yine fan sesi gereksiz yüksek ama abartılan kadar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 19 Haziran 2020; 18:1:57 >

• Bu oyundaki en büyük kayıp Joelin hemen harcanması bence.Keşke Ellie ile daha fazla vakit geçirseydiler.Flashback yapıp anlatıyorlar ama etkili değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 19 Haziran 2020; 18:0:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Hocam Sony'nin guzel yani su. Adamlara parayi dayiyor. 3 yilda mi 5 yilda mi 7 yilda mi yaparsiniz umrumda degil yeterki oyun biseye benzesin diyor.

Ozgur yapimcilardan da iyi is cikiyorm

• 
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.