Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.229.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günlerdir oyunla yatıp kalkmanın sonucu kafaya nasıl yeretmişse rüyamda takırdayanlar kovalıyordu beni hayırdır inşallah
  • Zauriel. kullanıcısına yanıt
    Zaten sıkıntı orada. İleri derecede bir eleştiri var ve orijinal espriler dönüyor başlıkta. En iyisi bekleyip oyunu kendimizin deneyimlemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press a Key

Yıllarca ne kadar bitirirsek bitirelim hep o final sahnesinde etkilendik boşluğa düştük, bir şeylerin devamını istiyorduk, fakat şimdi ise 7 yıldır takılı kaldığımız final sahnesinin devamını nihayet deneyim edeceğiz, şu an Last of Us'a tekrar başladım, o etkileyici final ardından Part II'ye başlamak benim için çok daha farklı ve güzel bir his olacak.
    Ben de beklemekten sıkıldım artık, ilk oyuna başlıyorum tekrar bugün. Cuma'ya kadar bitiririm diye tahmin ediyorum.

• Wallpaper Ateş Ediyor be
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

günlerdir oyunla yatıp kalkmanın sonucu kafaya nasıl yeretmişse rüyamda takırdayanlar kovalıyordu beni hayırdır inşallah
    Hocam bu kadar kafaya takma yahu
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    İyi oyunlar dostum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Benimki de iyi :) 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 14 Haziran 2020; 13:22:25 >
  • Beyler oyunu alacağım da cihaz slim ve 4k tv yok, oyunun hakkı 1080P' de verilir mi? Bence verilmez gibi o yüzden gönül ps5 bile beklemek istiyor.

Ne yapacağım bilemedim.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Güzel dostum Part II Ps4 baz alınarak geliştirilmiş bir yapım.

Pro ile Standart arasında ahım şahım bir fark yok.

Hatta ve hatta söylenenlere göre Pro arada 27 - 28 FPS'lere düşerken Ps4 30 FPS kilitmiş.

30x zoom yapmadan göremeyeceğiniz fark için değil 5 ay, 2 hafta bile beklemeye değmez, tabi en nihayetinde senin kararın, nasıl istiyorsan öyle hareket et.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    PS4'te ne ise PS4 Pro'da da aynısı sadece Pro'da 2K

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben oyunu kardeşlikle aldım da, arkadaşımın hesabını ana hesap yaptıydım, sonra ön yüklemesini gerçekleştirdim. Daha sonra bi play'e basayım dedim (oyunun açılmasına ne zaman kaldı olayını görmek için) içerik kullanılamıyor, içeriği kullanmak için PS Store'dan satın alın yazdı. Bu normal mi? Oyun açılınca böyle bir şey demez heralde? Teşekkürler.
  • Tfn123 kullanıcısına yanıt
    Sayaç göstermiyor artık oyun çıktığında açılır hocam.
    Biliyorsundur mutlaka ama oyunu aldığın hesaptan girdin değil mi . çünkü oyunu aldığın hesaptan giriş yaparsan göstermesi lazım ben o şekilde en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless_king kullanıcısına yanıt
    Hocam, arkadaşım oyunu kendi hesabından aldı. Bende o hesabı ana hesap yaptım işte. Sonra kendi hesabımdan indirdim. Fakat indikten sonra sayacı görmek istediğimde bu yazı çıktı. Arkadaşımın hesabına girişte doğal olarak çıktı sayaç. Acaba yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oyun resmi olarak çıktığında o yazı kalkacak heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 14 Haziran 2020; 14:7:37 >
  • Oyunun kutulu fiyatı ne kadar? Hangi satış sitelerinde satışa çıktı?
  • Gönlümüzün efendisine her geçen saat daha da yaklaşıyoruz. Bu inanılamayacak kadar güzel bir duygu.

Satın alınan hesap da sayaç gözükür sadece, oyun çıktığında sorunsuz şekilde oynayacaksınız.
    Anladım hocam şimdi bende kontrol ettim benim ki de ana hesap olmasına rağmen bende de aynı şekildeymis şimdi farkettim.dediğin gibi oyun açıldığında sıkıntı olmayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.