Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.231.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 6 Haziran 2020; 15:36:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenrir00 kullanıcısına yanıt
    Siz bir de redditi görün. Sırf millet nefretini kussun diye ayrı bir konu açıldı. Saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Oyun hakkında tüm önizlenimler harika. Umduğumuz gibi çıkarsa bunlar da azalarak yok olacaklar zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna trans karakter yüzünden vurmak anlamsız ve spoiler yiyenlerin oyundan rahatsız olmalarının internet kitleleriyle birlikte dışa vurumu gibi bir şey. İnsanlar senaryodaki bazı şeylerden rahatsız ve bundan dolayı en ufak bir eleştiri gördüğünde atlıyorlar üzerine.

Bunun dışında oyunu 4k tv/monitor üzerinde oynayacak var mı ? Framerate konusunda endişeliyim nedense.
  • benim kulaklığımda geldi arkadaşlar deneyimlediğim zaman merak eden arkadaşlar vardı yorum yaparım
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• Başka oyunlarda bulunan The Last of Us Easter Eggs'leri paylaşılmış çok güzel bir video. Özellikle Life is Strange 2 deki Easter Eggs harika

• yalnız bu kulaklıgı kulananda ne bilim..

@pcdaly
  • itsclobberintime kullanıcısına yanıt
    Trans karakteri yok bile işin komik tarafı o sadece yapılı bir kadın söz konusu kişi ve leaklerde bu açıkça belli. Benim tv 4k bu arada fakat ps slim kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 6 Haziran 2020; 18:50:16 >
  • Hocam seçeneklerimiz mevcut değil napalım,renk güzel ama sevdim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

benim kulaklığımda geldi arkadaşlar deneyimlediğim zaman merak eden arkadaşlar vardı yorum yaparım
    Güzel kulaklık güzel günlerde kullanırsınız inşallah bol last of us lı günler

Medievil iyi oyun güzel tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 6 Haziran 2020; 18:23:2 >

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam,hep beraber inşallah
    Ps1 döneminde az oynayıp fazla ilerleyememiştim hocam almayı planlıyordum 2 oyun 179 lira görünce hemen sipariş verdim türkçe ve yıllar önce oynadığım bir oyunu oynamak güzel olucaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 6 Haziran 2020; 18:57:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

benim kulaklığımda geldi arkadaşlar deneyimlediğim zaman merak eden arkadaşlar vardı yorum yaparım
    Bende almayı düşündüm ama çok pahalı hocam. Güle güle kullanın umarım memnun kalırsınız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :) alsam şimdi bı benim icjn ghost of tsushima kaldı 2 oyunda kullanmak için bu parayı vermek istemedim ps5de alırım bı kulaklık yeni nesil artık

• Telefon akg kulaklığı gayet yeterli oluyor oyun için. Bence kulaklığa çok para vermek gereksiz

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam güle güle kullan bende hali hazırda kulaklık olmasa siyahından alacaktım ama malesef.
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ülkemizde bütün ürünlerde olduğu gibi buda pahalı ps5 tede kullanırım büyük ihtimal teknolojik aletlerimi biraz titiz kullanırım hepsi yeni gibi durur :) Kulaklık öncelikle çok rahat kafanızda yok gibi taktığınız an dışarı dünya ile bağlantı kesiliyor hocam tüm sesleri oldukça net duyuyorsunuz part 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum bununla oynamak için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 6 Haziran 2020; 19:13:9 >
  • teşekkür ederim hocam,çok iyi hocam paran cebine kalmış ghost of tsushima alırsın o parayla

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    insallah temmuzda euro 8 olmazsa aliriz

• İkinci dalga olmazsa virüste bişey olmaz hocam :)

• ilk oyun ne zombiya ucan tekme atan?
  • bu arada last of us dizisi ne zaman çekilecek yayınlanacak belli mi?
  • 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.