Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.229.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

Her şeyde belki kızabiliriz ama bu konuda ben kızacak bir şey göremiyorum

60 lira falan olmalarini bekliyorlar herhalde.
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    almanya psn de snandart paket 70 euro deluxe 80 euro. fiyatlar orada da artmış yeni nesilde işler çok kötü olacak. şu anki kurla standart 532tl deluxe 608tl

• Valla ben de inanmak istemiyorum ama sızdırılan bütün bilgiler doğruydu bir bunun videosu çıkmadı ama galiba doğru.

Bence serinin 3.sü çıkarsa başka bir hikayeye geçiceklerini düşünüyorum

• Rezillik o senaryayo yazanin kaleminin murekkebine ... Lou olmuş LoTrano

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Evet, ırkçılık, insanları dışlamak ve ayırmak yanlış bir durumdur, inancımda da bu durumun yeri yoktur ve ben de buna göre hareket ederim, Neil Druckmann çok güzel bir şeye değinmiş ve açık açık konuşmuş, bahsi edilen insanların ne parasından ne de oynadığı oyundan hayır gelmez zaten.

Bazılarınız, insanların yerine konuşmadan önce onu iyi tanıyın, burada laf sokmaya çalışarak bir yere varamazsınız, sizin doğrunuz size, benim doğrum banadır, ama kalkıpta iftira ederek, "Bu insanlar hem eşcinsellige hastalık diyor hem de Part II'yi oynayacak, Naughty Dog'u övecek, yüzlerine tükürmelerine yarabbi şükür diyecekler" diyorsun, hakaretin ve iftiranın âlasını yapıp kenara öylece çekilemezsin, yazdığın bu sözleri ben veya benim gibi üyelere söylediğin zaten çok açık, ama yanlış anlayarak yazıp çiziyorsunuz, saygıdan ve ayrımcılıktan bahsederken insanlara olmadığı ithamlarla yaftalamalar yapmayın dostum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 29 Nisan 2020; 12:23:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Son dönemde çıkan oyunlardan ;

Predator hunting grounds : Tr psn- 249 TL , Almanya psn- 40 euro(305 TL)

Snow runner: Tr psn : 219 TL , Almanya psn: 50 euro(380 TL)

Final fantasy remake: Tr : 299 TL , Almanya : 69 euro (524 TL)

Resident evil 3 : Tr : 259 TL, Almanya : 60 euro ( 455 TL)

Hani fiyatları Londra belirliyordu, fiyatlar konusunda ps tr nin bir etkisi yok, bu fiyatlar ne peki. Sadece bu şimdiki çıkan oyunlardan örnekler , eskiden beri hep böyle bu. Madem kura göre ayarlanıyor fiyatlar, bunlar niye bu kadar düşük , neden sadece popüler oyunlar kura göre birebir ayarlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 29 Nisan 2020; 12:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsclobberintime

Buldum
    OYUN HAKKINDA AĞIR SPOILER

SON UYARI

Edit videoyu izlemeseniz bile spoiler içeriğine bakmayın kapak fotoğrafı direk ağır spoiler

O dövüş sahnesi oyunun sonu değil gibi. En son "bir daha gözüme gözükme" diyor.

• Bilinmiyor açıkçası. Zaten sonrasını anlatan bir sızıntı var ama sallamasyonda olabilir.
  • kun0s K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim merhaba karşılaştırma yanlış almanya psn de bize göre yine ucuz onlarda 60 euro onlar için 60 tl gibi birşey

• Yok değil. Büyük ihtimal Ellie yi kampa götürmeden önceki sahne yani Abbyi daha oynamıyoruz burda

edit: Sanki o sahnenin ilk saniyesine bakarsanız Abby yi oynuyo gibiyiz. Ancak Ellie burda ölmüyor

Ama sızdırılan herşeyde doğru çıktı bilemiyorum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 29 Nisan 2020; 12:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kun0s

Son dönemde çıkan oyunlardan ;

Predator hunting grounds : Tr psn- 249 TL , Almanya psn- 40 euro(305 TL)

Snow runner: Tr psn : 219 TL , Almanya psn: 50 euro(380 TL)

Final fantasy remake: Tr : 299 TL , Almanya : 69 euro (524 TL)

Resident evil 3 : Tr : 259 TL, Almanya : 60 euro ( 455 TL)

Hani fiyatları Londra belirliyordu, fiyatlar konusunda ps tr nin bir etkisi yok, bu fiyatlar ne peki. Sadece bu şimdiki çıkan oyunlardan örnekler , eskiden beri hep böyle bu. Madem kura göre ayarlanıyor fiyatlar, bunlar niye bu kadar düşük , neden sadece popüler oyunlar kura göre birebir ayarlanıyor
    Sonynin exclusivelerde TRye özel çıkış fiyatı belirlediğine hiç şahit olmadım
  • Endgame değil bu sahne %99,9 ihtimalle. Ve böyle olmasına sevindim açıkçası..

Sözde endgame videosu ile ilgili spoiler içerir, spoiler yemediyseniz lütfen okumayın

Dövüş sahnesi oyunun son sahnesi değil, dün birkaç yerde insider yorumu okumuştum. Güzel analiz yapmışlar. Dövüş sahnesinden birkaç sahne öncesinde yukarıdaki videoda dina ve ellie konuşurken bi cutscene var. O cutscene, Ellie ve Abby dövüştükten sonra. Bunu da Dina'nın yüzündeki morluklardan ve kolundaki ezik ve kesiklerden anlamak mümkün. Oyunun sonunda kim kimi öldürür, kim ne yapar bilmiyoruz; ancak o sahnenin son sahne olmasına ihtimal yok. Diyalog şu şekilde:

Önce Abby, Ellie'yi dövüyor, sonrasında Dina gelince Abby, Dina'yı da benzetiyor. Tam bıçağı boğazına dayadığında:

Ellie: Karnında bebeği var, onu öldürme
    Abby: Böylesi daha iyi
    Ellie: Lütfen.. (Tam bıçak ile boğazını kesecekken Lev geliyor)
    Lev: Abby, lütfen... (Sonrasında Abby Dina'yı bırakıyor ve Ellie'ye tepeden bakarak şöyle diyor)
    Abby: Bir daha yakınımda dahi görünme (Sonra da gidiyor)

(Almanca'dan çeviri)

Ellie de muhtemelen Dina'yı evlerine veya hideoutlarına götürüyor ve tabii "i'm gonna find, and i'm gonna kill, every last one of them"

O mezardaki sahne de bana kalırsa Dina'ya ait. Sırasıyla Jesse Joel ve Dina ölüyor, en sona da Tommy kalıyor. Tam olarak sona kalanımız (Last of us) temasına uygun. Ben çok sabırsızlanıyorum açıkçası oyun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 29 Nisan 2020; 13:1:19 >

• Ceqa kullanıcısına yanıt
    Özel fiyat olmuyor doğru, ama her özel oyunun istisnasız maksimum 1.5 ay içerisinde minimum %45 indirim gördüğü de bir gerçek.

Hatta öyle ki, Sony sırf indirim görsünler diye zorla yeni indirim günleri çıkartıyor karşımıza.

Çıkacak oyunun, Haziran'da ya da Ekim'de ya da Şubat tarihlerine denk gelmesi önemli değil, illaki yapıyorlar indirim, gelenek gibi oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ceqa kullanıcısına yanıt
    Ona biz de şahit olmadık zaten,sadece exc oyunlar değil ,diğer birçok populer oyunlarda böyle, rdr 2, cyberpunk, division vs .

Tr psn de fiyatlar ucuz, Almanya psn de fiyatlar yüksek diye karşılaştırma yapmadım ki , tam tersi görmüyor musunuz, ne demek istediğimi anlamadınız mı?

Ps tr kendi kafasına göre belirliyor fiyatları, kur mur hikaye, popüler oyunları, herkesin almak isteyeceği oyunları kura göre ayarlıyor, diğerlerine ise kurun altında fiyat belirliyor.

• kun0s K kullanıcısına yanıt
    Yok benim demek istediğim dağıtımcılığını yaptığı oyunlar yüksek fiyattan çıkıyor yukarda arkadaşın dediği gibi sonra indirim alıyor.

Diğerlerinin fiyatlarını dağıtımcı + yapımcı firmalar belirliyor galiba orasını bilmiyorum tam olarak
  • Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey çok daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stray Wolf Ellie

Endgame değil bu sahne %99,9 ihtimalle. Ve böyle olmasına sevindim açıkçası..

Sözde endgame videosu ile ilgili spoiler içerir, spoiler yemediyseniz lütfen okumayın

Dövüş sahnesi oyunun son sahnesi değil, dün birkaç yerde insider yorumu okumuştum. Güzel analiz yapmışlar. Dövüş sahnesinden birkaç sahne öncesinde yukarıdaki videoda dina ve ellie konuşurken bi cutscene var. O cutscene, Ellie ve Abby dövüştükten sonra. Bunu da Dina'nın yüzündeki morluklardan ve kolundaki ezik ve kesiklerden anlamak mümkün. Oyunun sonunda kim kimi öldürür, kim ne yapar bilmiyoruz; ancak o sahnenin son sahne olmasına ihtimal yok. Diyalog şu şekilde:

Önce Abby, Ellie'yi dövüyor, sonrasında Dina gelince Abby, Dina'yı da benzetiyor. Tam bıçağı boğazına dayadığında:

Ellie: Karnında bebeği var, onu öldürme
    Abby: Böylesi daha iyi
    Ellie: Lütfen.. (Tam bıçak ile boğazını kesecekken Lev geliyor)
    Lev: Abby, lütfen... (Sonrasında Abby Dina'yı bırakıyor ve Ellie'ye tepeden bakarak şöyle diyor)
    Abby: Bir daha yakınımda dahi görünme (Sonra da gidiyor)

(Almanca'dan çeviri)

Ellie de muhtemelen Dina'yı evlerine veya hideoutlarına götürüyor ve tabii "i'm gonna find, and i'm gonna kill, every last one of them"

O mezardaki sahne de bana kalırsa Dina'ya ait. Sırasıyla Jesse Joel ve Dina ölüyor, en sona da Tommy kalıyor. Tam olarak sona kalanımız (Last of us) temasına uygun. Ben çok sabırsızlanıyorum açıkçası oyun için.
    Bu daha mantıklı geldi.

• ne konuda acaba merak ettim açıkcası
  • Başta kızdık, sinirlendik ama çok kötü bir şey çıkmayacak gibi hissediyorum nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: matea3535

ne konuda acaba merak ettim açıkcası
    Senaryoyu oynarken öğrenip tepki almaktansa önceden bilip tepki almak arasında bi mevzu var..psikoloji okudum...ben gay tony oynadım gay last of us 2 de oynarım...oyunu oynarken tepki olsa bizde sürü psikoloji si var hemen kızacaktık ama konuyu biliyoruz tepkiler oyunun başka yerlerine olacak şimdi..aştık esas mevzuyu..bu oyuna en çok müslüman ülkeler eleştiri getirecekti bilinen bişey...önceden hazırladılar

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.