Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (412. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.229.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çıkış tarihi belli olan bi oyunu önce süreli erteleyip sonra süresiz erteledik diye açıklama yapmak sonrasında da önsiparişleri iptal edip iade etmek ... okadar tepkiye rağmen en ufak bir cümle yazmamak ... tek anlamıyla oyunculara hakarettir ...

bu adamın twitlerinin altına bu adamın oyunu için yazan yüzlerce adam var ... bu gözünü ... onları görmüyorda orada oyun oynayan kızı mı görüyor ...tabiki normal hayatları var istediğini yapar ... ona kimse karışamaz ... sadece oyunu süresiz ertelemek bi açıklama değildir ... daha doğrusu bu hiçbir şeyi açıklayan bir yazıda değildir ....tabiki herkese tek tek cevap veremez ...

virüsün durumu belli bunu herkes biliyor artık şu ortamda kutulu bunu çıkarıp satamayacağında belli ... ya komple kaldır oyunu ... kimse beklemesin yada virüs bitene kadar çıkartmıyoruz buda yakın bir zaman değil de olay bitsin ...

yalandan çok çalışıyoruz deyip beklenti oluşturup sonra konuyla hiç alakan yokmuş gibi davranırsan bu tepkileride alırsın ...

asıl amacın paraysa da ki öyle ..bunu sırtından kazandığın insanları önemsemeyerek yaparsan küfrüde yersin .. bunun kaçarı yok ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• O degil de umarim oyunda yine iki kisi beraber catismalara girip sanki tekmisiz gibi davranmaz oyun. Bu sacmaliklar ilk oyunda da vardi uncharted da vardi. Resmen oyundan sogutan seyler.

Yanina npc verip savastiriyorsan gercekligi de ona gore ayarla yapamiyorsan da hic bulasma bu islere
    Hele uncharted bu konularda tam bir fiyasko. Oyundaki tum karakterler kedi gibi maymun gibi daldan dala ziplayip ucurumlardan slalom cekiyor .
    Zirvalik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 15 Nisan 2020; 1:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbetmus kullanıcısına yanıt
    Nasıl açıklama olmuyor anlamadım hocam gayet net bir açıklama bence Virüsden dolayı fiziksel sürümün dağıtımında sorunlar olacağı için erteledikler dediler belirsiz çıkış tarihi bu sürecin de belirsizliği yüzündendir belki hazirana kadar dünya düzelecek ve çıkartacaklar veyahut umuyorum olmaz ama virüs o zamanlar da olacak bunun kesinliği yok bu bir belirsizlik oyunun çıkış tarihide işte bu sebeple belirsiz haziran da durumlar halen bu şekilde olur ise dijital çıkartabilirler ki bunun kararı neile bağlı değil Sony karar mercisi onlar ister ise çıkar istemez de fiziksel sürümler ile beraber çıkartalım kutuludan gelir çok der ise çıkmaz ve durumların düzelmesi beklenir ön siparişlerin verilmesi ve oyunun kalkması konusu da çıkış tarihi belirsiz olduğu için yani net bir tarihi olmadığı için son olarak en erken mayıs ortası /haziran başından önce açıklama beklemeyin yoksa tweetlere bakar hayal kırıklığına uğrar ve çok küfür ederseniz söylemiş olayım iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 15 Nisan 2020; 0:33:23 >

• Selamlar, tam olarak ne için 6-7 yıldır bekliyorsunuz acaba? 2013'te oyun çıktı, oynadınız, hemen ardından 2. oyunu beklemeye mi koyuldunuz? TLOU çıktıktan sonra hiç kimse part 2 olacak şeklinde bir açıklama yapmadı. Ps3 için çıktı oyun ilk önce. Sonrasında 2015'te "bir ihtimal olabilir, script çalışması yapabiliriz" dendi ve saman altından çalışmalara başladılar. 3 Aralık 2016'da PSX ile TLOU2 duyurusu yapıldı. Olmayan, yani çıkacağı kesin olmayan bir şeyi nasıl beklediniz, neden beklediniz? 4 yıl civarı ancak oldu. Siz 2-3 yıl fazladan beklemişsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stray Wolf Ellie -- 15 Nisan 2020; 1:6:33 >
  • Stray Wolf Ellie kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ilk söylentiler 2015'te çıkmaya başladı zaten, ki oyunun sonu, devamı gelecek şekilde bitti.

Last of Us'ın tek bir seri olarak tasarlandığı söylenmişse de, herkeste genel bir umut vardı o zamanlar.

Edit: 2015'te saman altından oyunu geliştirmeye başlamışlar yazmışsın ama yanlışın var, resmi olarak duyurulduğu PSX 2016'da, 4 Aralık gecesi Neil Druckmann'ın konuştuğu panelde ses çalışmalarına 2 yıl önce başladıkları belirtilmişti, yani belli taslaklar, 2014'ün Ekim ayında resmi olarak oluşturulmaya başlandı, bu da, Last of Us çıktıktan yaklaşık 1.5 yıl sonra direk Part II için çalışmalara start verildi demek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 15 Nisan 2020; 1:25:20 >
  • Baktım bu oyunun pek cıkacağı yok hala daha belirsiz. PS4'de oynayacak oyun da kalmayınca cihazı sattım biraz önce forumdan bir arkadasa. Artık TLOU2 ve Ghost Of Tsushima'yı da PS5'e cıkınca oynarım. Tabi o da cihazın fiyatı belli bir limitin üzerinde olup, ilk sürümleri de hatalı olarak çıkmazsa eğer. Kaldı ki minimum 2 yıl daha PS4'e yada Pro'ya destek gelecektir zaten. Baktık olmadı tekrar PS4'e geçip oynarım belli mi olur ne olacağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 15 Nisan 2020; 1:19:7 >
  • joel ölüyor kesin. zerre hype bırakmadılar şu oyuna.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • ilk oyunu hiç birşey bilmeden oynamıştım o nedenle hiç unutamadım bıraktığı hissiyatı ...

ama bununla ilgili okadar çok şey varki
    şuan ... heves kalmadı ...ertelenene kadar gün sayıyordum ...

...artık merak ettiğim asla hikayesi değil sadece oynanışta neler gelecek yeni onu merak ediyorum ...

kutulu satma dertleri varsa daha baya bi bekleriz ...

• Biraz sabırlı olun beyler Sony'de nesil bitmeden bu oyunu çıkarmak istiyordur. Yaz sonu bu oyunu oynarız gibime geliyor.

• reddite last of us 2 nin ghost of tsushima nın yerini alıp onun tarihinde çıkacagı söyleniyor amazon 26 haziranda çıkacak demiş. eğer öyle olursa bu seferde yine ghost of tsushimayı geçiktirecekler diye sövecem.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

reddit
    r/GamingLeaksAndRumours - Amazon potentially just leaked The Last of Us Part 2’s new release date
    https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/g1i9dj/amazon_potentially_just_leaked_the_last_of_us/?utm_medium=android_app&utm_source=share

• Last of Us part 2 çıksın Ghost of tsushima ertelensin kabul

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    ne demek Ghost of tsushima ertelensin sahipsiz mi bu Ghost of tsushima? Ghost of tsushima'yı YEDİRMEYİZ ! !

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç sanmıyorum hocam öyle bişey olacağını 1 ay gecikme için önsipariş iade edilmezdi ...

maalesef acı gerçek şu virüs bitene kadar ikiside çıkmayacak ...

dijitalde çıkış yapabilirdi ikiside ama işte adamların işine gelmiyor kutuluda satmak varken ...( bizim sırtımızdan daha fazla para kazanmak varken )

kabul etmek zor benim içinde öyle fakat bu yıl ikiside çıkmaz bunların ...

• ghost of tsushimayı amazon almayadan kaldırmışlar
  • Ghost of thusisma 1 ay ertelenir bende kabulum last of us 2 ile takasa

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Last Of us part 2 nin çıkamadığı yerde ghost of tsushima nın çıkması garip olurdu zaten.

• Doğruluk Payı varmıdır bilmiyorum sizlerle paylaşayım dedim. :)

Amazon Potentially Leaks The Last of Us 2's New Release Date (June 26, 2020)

The Amazon listing puts The Last of Us 2's release date as June 26, 2020, not even a full month after its initial release date of May 29. This date is noteworthy for quite a few reasons. Video games typically release on Tuesdays or Fridays, and June 26, 2020 is a Friday. Placeholder dates, something that is often mistaken for a release date leak, typically fall on the final day of a month or quarter, and June 26 is neither of those. And perhaps the most notable item is that June 26 is currently slated as Ghost of Tsushima's release date.

Kaynak :https://gamerant.com/last-of-us-2-new-release-date-amazon-leak/

• 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.