Bildirim
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (229. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü,
6 Mobil

Giriş
-
Ama tekrar silebiliyoruz hocam :)quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
Kutulu da alsan ps de yer kaplar
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps5'de geriye uyumluluk olursa, tekrar almak zorunda kalmayacağımız için satmak mantiksız değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata
Bu oyunun hakkı kutuludur. Sene sonu ps5 çıkacağı için ps4 ü satarken yanında bu oyunu koyarsın elin güçlenir
Vay be ülkemize vergi ödememek için yaptığın bu çakallığı cimer e yazıcam
-
-
ben ps tarafında koleksiyon yapmadığım için oynayıp satıyorum, dijital alıyorum bu yüzden hep. spotlar kutuluyu önceden verebiliyor sanırım (veya tanıdık olması lazım) oyunların konusuna yazanlar oluyordu tam bilmiyorum o olayı. ps5'de geriye uyumluluk olacak ps4 oyunları da çalışacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Eylül 2019; 12:18:26 > -
2'yi sevdim.
-
Ellie gaz maskesini takmasının sebebi bence bağışıklığını saklaması Dina'ya bile saklıyor geçmişte bırakmış sanırım dövmede o sebeple.
Bizim tanıdık var spotçu, kızılay da, ben hiçbir oyunumu satmıyorum hocam, dijital ya da fiziksel farketmez, ben şimdi dijital de alsam bu hesabı ps5'e aktarabilirsem mükemmel olur, keza yine kutulu içinde aynı şey geçerli, dijital'den biraz daha ucuz olursa kutulu almak daha mantıklı gibi ama umarım ps4 diskini ve hesaplarını Ps5'e aktarabiliriz, bu olmazsa zaten geriye uyumluluğun bir anlamı kalmaz bence, eğer kutulu alırsak ps5 grafik gelişmesi için güncellemeyi kabul etmez mi acaba diye sorgulamıyor değilim,ama dijitalde direk otomatik aktarma yapabilir ve güncellemeleri yükler, bilemiyorum iyice kafam karıştı, Sony ps5'de ne kadar çaplı bir geriye uyumluluk gösterecek açıklasa daha iyi olacakquote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
ben ps tarafında koleksiyon yapmadığım için oynayıp satıyorum, dijital alıyorum bu yüzden hep. spotlar kutuluyu önceden verebiliyor sanırım (veya tanıdık olması lazım) oyunların konusuna yazanlar oluyordu tam bilmiyorum o olayı. ps5'de geriye uyumluluk olacak ps4 oyunları da çalışacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 25 Eylül 2019; 12:37:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu oyunun adını çokça duymaya başladım geercekten iyi ve sürükleyici bir oyun mu -
Hocam bende normalde digitalciyim ama benim içim böyle özel oyunları hep kutulu almışımdır. Satmam çünkü, Misal Gow'u da öyle yapmıştım gözüm gibi saklarım..Takılmayın çok kimin ne dediğine en güzeli seçim tamamiyle sizin canınız nasıl istiyorsa öyle yapın, ben kutulu derim başkası yok digital al der uzar gider bu mevzu..
Joel Karşılaştırma. Nesil Farkı da gözle görülüyor.
Naughty Dog gerçekten işinin ehli.. -
Haklısın kesinlikle, ben şimdi Ps5'e giriş yaptığımızda nasıl olur onu düşünüyorum hocam, ilk başlarda dijitali çok saçma buluyordum fiziksel almayı çok seviyordum, hoşuma gidiyordu,son 1 - 1.5 yıldır dijitale kaymaya başladım, God of War, Days Gone, AC: Odyssey felan falan derken iyice dijitale kaymaya başladım, şimdi kutulu alsam Last of Us kutulu şu an yanyana ne güzel dururlar diyorum, bir yandan dijital alayım diyorum ama şimdi siz böyle deyince düşündüm de hocam, özel oyunları Kutulu almak daha hoş olur, ama o iş bende biraz geçti, Days Gone, God of War falan hep dijital, moralim bozuldu resmen, ama o oyunları indirimde almıştım, Last of Us: Part 2'yi direk alacağım için kutulu almak daha mantıklı ya, acaba Special ya da Collector's nerede bulabiliriz ki, bir fikriniz var mı hocam, şahsen siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, benimle paylaşırsanız memnun olurum :)quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
Hocam bende normalde digitalciyim ama benim içim böyle özel oyunları hep kutulu almışımdır. Satmam çünkü, Misal Gow'u da öyle yapmıştım gözüm gibi saklarım..Takılmayın çok kimin ne dediğine en güzeliseçim tamamiyle sizin canınız nasıl istiyorsa öyle yapın, ben kutulu derim başkası yok digital al der uzar gider bu mevzu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uluscuturkey
Vay be ülkemize vergi ödememek için yaptığın bu çakallığı cimer e yazıcamolur mu öyle şey, vergi dairesine elden verdim ben parası neyse.
-
Reyiz botoks yaptırmış galiba, göz altındaki kırışıklar gitmiş.
Cidden ben alışamadım Joel’in görünüşüne.
yıllardır yaptığı gibi ve kimsenin sesi çıkmıyor çünkü alt tarafı oyun ya tek eğlencemiz o diyorlar . Sonra da çıkıp oyun fiyatları neden pahalı
Dediğim gibi Jenerasyon farkı var. o zamanlarda dönemin gerçekçiliği bu kadardı.quote:
Orijinalden alıntı: Doom
Reyiz botoks yaptırmış galiba, göz altındaki kırışıklar gitmiş.
Cidden ben alışamadım Joel’in görünüşüne.
PS4 Neslinde ise artık daha gerçekçi bir yüz modellemesi ile karşı karşıyayız. :)
Elbet Daha farklı modellemeleri de var. :) Ancak yine bu kadar kırışıklık yok. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 25 Eylül 2019; 13:29:37 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X