Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.343
Cevap
140
Favori
1.206.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

İngilizcen varsa izle hocam eski bir videodu ama neden demoların çıkmadığına dair cevaplar var.

Yapımcı neden beta yayınlayıp oyuna olan ilgi alakayı düşürsün ki ? Oyunu bekleyen adam çıktığı gibi alır oynar.

O dediğin beta yayınla millete test ettir vs. erken erişim gibi birşey sony nin 1.parti firmalarının yapması imkansıza yakın.

Days Gone ne alaka derken Bend Studios ile Naugty Dog un oyun geliştirme deneyimleri bir değil. Bir tarafta deneyimli bir firma var , diğer tarafta ilk defa büyük çaplı bir oyun geliştiren bir firma. İkisi sırf sony çatısı altında diye karşılaştırman doğru değil. O sancılı çıkış yaptı diye illa her sony exclusive i aynı sorunlara sahip olacak diye birşey yok. Zaten Days Gone ın ortalama bir oyun olacağı GameInformer videosundan belliydi. Adamların ilk oyunu o kadar sorun olsun bizahmet, ki buladar sattığına göre millet takmıyor.

Neslin belki de en büyük oyunu olacak olan Last of us part 2 nin sorunlu çıkış yapmasının ihtimali evrende yok onu söyleyebilirim ondan emin ol yani Hele bir de Death Stranding i öne çekip Last of us ı 2020 ye ertelediklerine göre baya cilalıyorlar şuan oyunu.
    İngilizcem iyidir hemen izliyorum. Bu arada paylaşım için teşekkürler Demo hiç bir zaman gizemi ortadan kaldırmaz bir parça görmek beni soğutmaz aksine ne alacağımı görürüm adı üstünde demo ama işin ticari tarafı vs beni ilgilendirmez ki ben olması gerekeni söylüyorum oyuncu olarak. Sen firma gözüyle ben kullanıcı gözüyle bakıyorum.

Days gone ın firmasının tecrübesiz olduğunu ben başlığında yazmıştım taa ne zaman bakabilirsin. Ben kıyaslamıyorum cok amatör firmalar var bu kadar buglı oyun çıkartmadılar. Konu EX olması. EX adı üstünde.

Temennin o ki 2020 de sorunsuz çıkması. Bir telaş bir hızlanma gördüm SONY de ondan tepkim .Acele işe şeytan karışır

Not: Videoyu izledim ticari kaygıdan dediğin gibi ama benim de söylemim şu yanlış buluyorum. Ben SONY nin yerinde olsam her oyuna demo zorunluluğu getiririm. böylece kalite artar. Bu şeye benziyor kıyafet alıcan ama prova odası yok Oyunların kalitesi düştü ben tespit yapıyorum ve sonuçlar da beni haklı çıkartıyor. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 7 Haziran 2019; 3:50:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

İngilizcen varsa izle hocam eski bir videodu ama neden demoların çıkmadığına dair cevaplar var.

Yapımcı neden beta yayınlayıp oyuna olan ilgi alakayı düşürsün ki ? Oyunu bekleyen adam çıktığı gibi alır oynar.

O dediğin beta yayınla millete test ettir vs. erken erişim gibi birşey sony nin 1.parti firmalarının yapması imkansıza yakın.

Days Gone ne alaka derken Bend Studios ile Naugty Dog un oyun geliştirme deneyimleri bir değil. Bir tarafta deneyimli bir firma var , diğer tarafta ilk defa büyük çaplı bir oyun geliştiren bir firma. İkisi sırf sony çatısı altında diye karşılaştırman doğru değil. O sancılı çıkış yaptı diye illa her sony exclusive i aynı sorunlara sahip olacak diye birşey yok. Zaten Days Gone ın ortalama bir oyun olacağı GameInformer videosundan belliydi. Adamların ilk oyunu o kadar sorun olsun bizahmet, ki buladar sattığına göre millet takmıyor.

Neslin belki de en büyük oyunu olacak olan Last of us part 2 nin sorunlu çıkış yapmasının ihtimali evrende yok onu söyleyebilirim ondan emin ol yani Hele bir de Death Stranding i öne çekip Last of us ı 2020 ye ertelediklerine göre baya cilalıyorlar şuan oyunu.
    Bak koskoca Battlefield 5 de ne sorun varmış Dediğime geliniyor işte bitmemiş olmamış oyunu aldırıyorlar insanlara. Aslında gizliden gizliye betasını oynuyoruz patchle düzeltiyorlar. Koskoca DiCE yapıyor bunu

https://forum.donanimhaber.com/battlefield-v-yeni-harita-mercury-ps4-ana-konu--130329488-385#138579753

Not: Çok fazla konu dışına çıktık. Başlık LoU. Konuya attığım BF linkinden yada özelden devam edebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 7 Haziran 2019; 9:53:6 >

• Tom Holland will star as Nathan Drake in Sony Pictures' Uncharted, releasing on December 20, 2020.
  • oyunun test aşamasına geçtiler ise 2020 early de çıkacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: matea3535

Ps4 e 3 sene daha destek verilecek benim bildiğim özel oyunlar ps5 ile ps4 dede çıkar 3 sene boyunca çünkü 100 milyona yakın satmış bir cihazın desteğini hemen kesmezler
    Bu 3 sene dediğiniz PS5 çıktıktan sonraki 3 sene mi şu andan sonraki 3 sene mi ?
  • Emin değilim ama ps5 çıktıktan sonradır çünkü ps3 e hala destek geliyor sanırım 5 gelğnce 3 e desteği keserler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matea3535

Emin değilim ama ps5 çıktıktan sonradır çünkü ps3 e hala destek geliyor sanırım 5 gelğnce 3 e desteği keserler
    Teknoloji ilerlemesi hızlandıkça destek süresi de düşebilir PS5 ile 6 arasındaki zaman farkı hepsinden hızlı olacak diye düşünüyorum yeni gelen Stadia kartları yeniden dağıtacak oyun dünyasında...
  • Emin olun stadia patlayacak yani talep çok olmaz zaten stadia Microsoft un diye biliyorum yanlışım varsa düzeltebilirsiniz xbox da Microsoft'un ama düzgün özel oyunu yok ülkemizde zaten internet hızı yerlerde

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Stadia google’nın bir servisi.

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Stadia patlasa bile yeni bir nefes gelecek tam da Ps5 çıkış zamanına ne kadar rekabet biz oyuncular için o kadar bereket :)

• Mesut Çevikin söylediğine göre PS5 PS1-PS2-PS3-PS4 oyunlarını geriye uyumluluk sayesinde oynatabilecekmiş . Eğer böyle olursa yer yerinden oynar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 7 Haziran 2019; 14:26:3 >
  • TLOU2 Composer, Gustavo Santaolalla, posts a snippet of music on Instagram

.

(
    )

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

TLOU2 Composer, Gustavo Santaolalla, posts a snippet of music on Instagram

.

(
    )

Şarkı çok duygusal olmamış mı ?

• Aslında şarkı listesinden birtanesi.
    Duygusal sahneler görebiliriz yine can alıcı sahnelere girdiğinde duyguyu hissedireceklerdir diye düşünüyorum. Bir yakının ölümü yada ona benzer sahnelerde. :)
  • Bana da birinin ölümünde çalınacak bir soundtrack gibi geldi.

Yoksa Joel...

• 08.05.2020 diyorum cikis tarihine

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    adam zaten duygusal şarkılar yapıyordu hocam ilk oyunun müzikleri de öyleydi yani damardan veriyordu duyguyu direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

adam zaten duygusal şarkılar yapıyordu hocam ilk oyunun müzikleri de öyleydi yani damardan veriyordu duyguyu direk
    Demek istediğim ilk oyunun ana tema müziğinden daha duygulu yoğun.

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    bana ilki daha duygulu geldi aksine bunda o duyguyu alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 8 Haziran 2019; 13:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Aslında şarkı listesinden birtanesi.
    Duygusal sahneler görebiliriz yine can alıcı sahnelere girdiğinde duyguyu hissedireceklerdir diye düşünüyorum. Bir yakının ölümü yada ona benzer sahnelerde. :)
    Müzik eskisine göre çok durgun.İlk oyununki hareketli ve azda olsa hayat dolu parçaydı bu ise sanki bıkmış adam öldürmekren birileri hayattanda bıkmış.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.