Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.323
Cevap
140
Favori
1.193.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12571258125912601261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Far Cry 5 ne zaman alacak? PS5 için mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EchoThreeOne kullanıcısına yanıt

şuan çıkmış olması lazım hocam. evet ps5 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 22 Mart 2023; 20:56:39 >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt
    Süper, bu oyunu çok oynamak istemiştim. 30 fps olduğu için 5 dk oynadıktan sonra silmek zorunda kalmıştım. Şimdi indirmeye başladım, açıklama kısmında 60fps yazıyor fakat oyun halen daha ps4 sürüm için.

• EchoThreeOne kullanıcısına yanıt

öyledir muhtemeln. last of us 2 de öyle. 60 fps fakat ps4 olarak gözükmekte.

• Geçen sene Geoff'un Summer Games etkinliğinde, Neil Druckmann 2023'te ince detayına kadar her şeyi göstereceğiz ama şimdilik bir şey beklemeyin demişti. 10.yılını kutlucaklar Haziran'da çok iyi haberler gelicektir.

Son zamanlarda da sızıntılar da çoğalmaya başladı. Sonbahar döneminde multiplayer (factions) modu ve ps5 update gelicek gibi görünüyor, arkasından da PC için çıkartacaklar. Dizi sonrası Part I ve Part II satışları tavan yaptı zaten, dizi çok işe yaradı. Part III için para lazım, ne kadar köfte o kadar ekmek. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

Part III'ün kalitesini düşenemiyorum, nasıl bir çağ atlatacaklar merak ediyorum, reddit sızıntısında nesil sonu ve ps6 ile eş zamanlı çıkacağı söylenmişti. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• multiplayer ve ps5 update ücretsiz gelsin yeterli hocam. bunca beklemeye değmeli:)

• oyuna sahip olanlara tabii ki ücretsiz olur bence, diğer türlü tepki çeker. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

Factions multi modu ayrı standalone olarak da satılacaktır, tam oyun fiyatı mı satacaklar yoksa yarı fiyattan mı onu kimse bilmiyor. Ama adamlar büyük bir multi oyunu yapıyor, kaç sene oynanacak kim bilir, tam oyun fiyatı isterlerse normaldir, hakkıdır. COD - BF tarzı oyunlardan artık sıkıldım, ciddi anlamda bunaldım artık. TLOU 2'nin multisi bir an önce çıkmasını istiyorum. Her ne kadar söylenti de olsa, Sonbahar döneminde çıkarsa tadından yenmez valla.

Nisan veya Mayıs'ta artık Sony kendi büyük etkinliğinin tarihini verir. Valla içimden bir ses çok iyi bir etkinlik olacağı söylüyor, 2016'da ki PS Showcase tadında olucağını hissediyorum.

• aynen hocam yapılacak etkinlikte duyrulur herşey. ps5 upgrade i ile tekrar oynamak istiyorum bende oyunu. multi moduna bakarız illa. ama hemen satın almam muhtemelen. tabi herşey fiyata bağlıTHE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 27 Mart 2023; 18:33:12 >
  • Jeff Grubb paylaşmış.

Summer Game Fest öncesi Playstation Showcase geliyor. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 1 Nisan 2023; 12:19:1 >
  • Factions Allahin emri Trailer gelecek ...

Bir tane de Last of 2 Director's duyursunlar söyle temiz grafik, full Dualsense yardırarak oynayalım dunyanın en iyi oyununu ... THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 1 Nisan 2023; 12:24:54 >
  • Sonunda Abby ile oynadığımız yerine geldim oyunun. yüzde kaçındayım bilmiyorum ama yarıyı geçtim heralde. senaryo yüzünden oyuna gömen dingilleri boş verin. gayet iyi bir oyun olmuş. beklediğim kadar epik bir fight olayı yok tek sıkıntısı o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 10 Nisan 2023; 16:5:53 >
  • Abby ile oynadığımız bölümlerde baya epic sahneler var hocam ilerde göreceksin spoiler olmasın 😊

Şu PS5 güncellemesi bir gelsede tekrar başlasam ya özledim valla 😁 Dizinin ikinci sezonu ile beraber gelir diye düşünüyorum.. Çünkü Part I Remake 'i de dizi ile beraber çıkardılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 10 Nisan 2023; 16:7:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

PS5 güncellemelik bişey yok oyunda ya. grafikler zaten tepede. RTXGI yapamazlar donanım yüzünden en fazla RT Reflections eklenir ona da gerek yok bu oyunda. 60 FPS ile çalışıyor ama çözünürlükten tam emin olamadım açıkçası

Dizi de iyimiş bu arada. Ellie'yi görünce bi yıkıldım ama kız iyi oyuncu çıktı ya la. HBO kalitesi zaten ayrı bi seviye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 10 Nisan 2023; 16:17:44 >
  • Biraz grafikleri cilalayıp 4K olarak çıkarırlarsa iyi olur çünkü part 1 remake den sonra geçen bir bakayım dedim oyun çok bulanık görünüyor ve tetik tuşlarının eksikliği hissediliyor o yüzden güncellemeyi bekliyorum 🙂

Dizi çok iyi olmuş ya bende çok beğendim özellikle Abby'nin olduğu sahneler dizide nasıl olacak çok merak ediyorum.

• Reddit’te gördüm böyle bir görüntü sızmış.

Factions dedikleri Dark Sides mı olmuş acaba? yakın zamanda kokusu çıkar.

• Naughty Dog TLOU P2 den beri herşeyi sızdırmaya başladı, ilginçtir ki şu yeni ip den hiç sızıntı yok.

Edit sızıntı fakemiş:

https://www.neogaf.com/threads/the-last-of-us-dark-sides-factions-2-leak.1655457/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 19 Nisan 2023; 3:59:45 >
  • 25 Mayıs'ta PS Showcase geliyor olabilir.

• Görünce bir kalbimin atışı hızlanmaya başladı. Resmi değil dimi bu

• kutmando kullanıcısına yanıt

yok ama twitter ve reddit çalkalanıyor. Daha önce Jeff Grubb abimiz Haziran öncesi Showcase'in geleceğini söylemişti, onun kokuları çıkmaya başladı. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• Heeee 😄 hazirandan önce olması bizim işimize gelir. Gelsin gelsin ya, bir sunum gibi sunum görelim

• 
Sayfa: önceki 12571258125912601261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.