Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.335
Cevap
139
Favori
1.194.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12281229123012311232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spoiler

Bunun gibi 382829 tane son anda intikamdan vazgecme hikayesi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 3. oyun taslak olarak (hikayesi) part 2 çıkmadan tamamlanmıştır; asıl soru şu oyunculardan alınan bukadar nefret ve öfke karşısında hikayede değişiklik yapılacak mı? yoksa biz bildiğimiz yoldan sapmayız deyip hepimizin tahmin ettiği şekilde mi devam ettirecekler oyunu bekleyip göreceğiz. (neolursa olsun part 3 çıktığı yıla olumlu olumsuz damgasını vuracaktır bunu tahmin etmek güç değil.)

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Tamam peki :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim dostlar koleksiyon sürümünün yanına güzel denk getirdim,bir kaç parça pin kahve kupası falanda denk getirip aldım hepsi orjinal lisanslı ürünler,başka oyun olsa para vermem ama tlou olunca göz görmüyor 🤦🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumdan bi arkadaş sağolsun getirtti ve aldım küçük parçalar ama fiyatları yüksek malesef,keşke ekonomimiz biraz iyi olsada bu parçalara daha uyguna sahip olup güzel koleksiyonlar yapabilsek

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• fatihsar kullanıcısına yanıt

çok güzelmişTHE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 18 Ocak 2022; 0:59:21 >
  • Press a Key kullanıcısına yanıt
    Hayatinda film dizi oyun gormediysen sasirman normal benim sirf imdbde oyladigim 400+ yapim var bazi gunler usenmem 2 film izlerim daha önce bu konsepti en az 15 20 kez görmüşümdür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU  ben bu figürün 12 inch lik sınırlı sürümünü alacaktım ama sınırlı üretimdi kaçırdım, sonradan satanlar da aşırı pahalıya sattılar karaborsa gibi.

Bir ufak reklam edeyim THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU  Uncharted 4 koleksiyoncu sürümü figürümü satıyorum bende. Belki almak isteyen olur.

https://forum.donanimhaber.com/nathan-drake-uncharted-4-koleksiyoncu-surum-figur--151719977

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 18 Ocak 2022; 2:56:36 >

Abby'nin ilk görüntüsü çıktığında, Ellie'nin annesi mi acaba deniyordu burada hiç unutmam.

• teşekkürler hocam pazarlık yok demen beni bitirdi nathan drake için

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Tamam peki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 18 Ocak 2022; 10:41:32 >
  • Bu konu niye aktif acaba öğrenebilir miyim?

İnşallah 10 yıl sonra çıkacak 3. oyunun hikayesi yerine next gen update konuşuluyordur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 18 Ocak 2022; 12:26:25 >
  • Keyifli dinlemeler arkadaşlar

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUMichael & Lukyyoutube
    This is the in-game version that we heard during the hospital escape level. The music is so emotional that I extend it beyond what we heard from the game itself. Hope you guys like it. Original length (short) version available here: http://www.youtube.com/watch?v=hxDv71Ypxag This song is my personal edit of Gustavo Santaolalla's composition of All Gone (No Escape) for The Last of Us soundtrack. I intentionally edit the composition to match with the one heard in the game. I only have the original soundtrack, I have no copyright over it or whatsoever, so pls buy the original soundtrack and support the author! In-Game Version of Giraffe Scene: http://www.youtube.com/watch?v=3-bHhFTcmZM In-Game Version of Intro : http://www.youtube.com/watch?v=FriUE59-MOI -uploaded in HD at http://www.TunesToTube.com
    https://www.youtube.com/watch?v=mLuPQfIZDSs&ab_channel=Michael%26Luky
  • 2 Ödül daha geldi. :)

Hikayesi, Karakterlerin Animasyonları, Görsel Anlamda sunduğu deneyim, ve böyle sayılıp gidiliyor. Ödül verenlerin arasında.

2020'de çıkış yapan bir oyun neticesinde daha ne olabilir diyoruz ancak 2022'de bile adından söz ettiriyorsa gerçekten bir "Başyapıt" olarak nitelendiriliyor.

@Press a Key

• Değil 2022, 2032'de bile adından söz ettirebilecek bir şaheser, ödül 319 ama biz 320 diyelim, firmaların bu sayıyı geçebilmesi büyük bir uğraş ve titizlik gerektirecektir, Naughty Dog sırf bu yüzden dahi kendileriyle rekabet edebilmeleri için diğer oyun stüdyolarına bir amaç vermektedir, sektörde emekleri çok, dolaylı yoldan veya direkt.

Ben 2025 te bir bilgi alacağımızı Düşünüyorum

The last of us part 3 ten hatta 2024 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 18 Ocak 2022; 14:33:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

güzel şeyler hep uzakta... 3 yılda bir seriye oyun ekleseler keşke

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir, tıpkı Uncharted 4'ün çıkış yılında Part II'nin duyurulması gibi yeni oyun çıktığında da aynı yıl içerisinde Part III duyurulabilir. Naughty Dog'ta 2024'te, en geç 2025'te bu yeni Last of Us etkisi yapacak oyunlarını çıkardıklarında Part III'ten haberler gelmeye başlayabilir, 2027 veya 2028 gibi de çıkış yaparlar.

• Hâla vakit bulup oynayamadım (:

• Son olaylardan sonra 2022 yaz etkinliğinde TLOU Part 3 teaser'ı şart oldu artık.

İlgiyi tekrar kendi üzerine çekmesi lazım Sony'nin :)

• 
Sayfa: önceki 12281229123012311232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.