Ne demek istedigini anladim. |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1197. sayfa)

-
-
Merhaba, oyunu oynama şansınız olursa deneyim edip öyle karar verin. İnternetten okuduğunuz yorumlara göre karar vermeyin.
Hikayeyi beğenip beğenmemek size kalmış oynandıktan sonra karar verirsiniz. Bir karakteri zorla yerleştirme gibi bir durum yok ayrıca oynarsanız görürsünüz. -
Aynen oyunu oynayacağım kesin. Aslında internetteki yorumlar biraz modumu düşürdü, metacritic'te de kullanıcı puanları düşüktü. Oyunun hikayesini de tam bilmiyorum o yüzden olumlu fikirleri okumak için sormuştum. Teşekkürler cevabınız için 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgakutukcu
Aynen oyunu oynayacağım kesin. Aslında internetteki yorumlar biraz modumu düşürdü, metacritic'te de kullanıcı puanları düşüktü. Oyunun hikayesini de tam bilmiyorum o yüzden olumlu fikirleri okumak için sormuştum. Teşekkürler cevabınız için 👍Acik acik desene hocam gaza gelmek icin olumlu yorum istiyorum. Hikaye tavan bir an nefes almayi unutacaksin,hatta duygusalsan aglayacaksin ve oynanis zaten benzeri yok.
-
Hocam şimdi yorumlara bakarak hareket ederseniz ön yargılı yaklaşırsınız bu oyuna karşı. Size tavsiyem kendiniz deneyip öyle karar verin.
Metacritic puanına bakmayın hocam oyunu oynamadan bir çok kişi düşük puan verdi bu oyuna.
İlk oyunu oynamadıysanız ilk onu oynayın sonra bu oyunu oynayın.
Bu sayfada baya konuşuldu konular önceki mesajlara biraz göz gezdirin isterseniz. -
Metacritic olayını bilmiyordum teşekkür ederim hocam, önceki sayfalara da bir bakayım.
Hocam, oyunda bahsettiğiniz konsept var ama bence oyunu bitirdikten sonra aklınızda kalan şeylerden biri olmayacak. Küçük bir detay, beni hiç rahatsız etmemişti (göze sokma açısından). Yani bir Netflix dizisi gibi SJWlik yapılmıyor oyunda. Oynayabilirsiniz bence tereddütsüz bu sebeple oyundan vazgeçmeyin sakın biraz saçma olur :)
-
Tam olarak aradığım cevap buydu, büyük bir detay da olabilir, direkt konusu da o olabilir sadece koymuş olmak için mi koyulmuş onu merak etmiştim cevabınız çok teşekkürler hocam
Post apokaliptik bir dünyada geçen hikayede böyle karakterlerin olması bana çok normal geliyor. Karakterler zorlama değil ama genellikle hikayeleri yüzeysel kalıyor. Eninde sonunda oyunu bitirdiğin zaman muazzam bir deneyim yaşamış olacaksın oyna bak keyfine.
-
Katılıyorum hocam ben de böyle düşünmeye başladım arkadaşların da yorumlarından sonra 👍 Teşekkürler yanıtın için
Microsoft'un oyun ile ilgili analizi. Bolca övgü içerir. Spoiler barındırır.
https://www.reddit.com/r/PS4/comments/n36tye/microsofts_leaked_internal_review_of_the_last_of/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 2 Mayıs 2021; 20:43:23 >
-
oyunu az önce bitirdim. bence ilk oyundan çok daha iyi olmuş.
ama keşke sonunda;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gercekden iyy bi makale basdan sona zevkle okudum
Microsoft "The last of Us Part II, Büyük Ölçüde Konsol ve PC'nin çok Ötesinde." diyor.
Microsoft Calls The Last of Us 2 "Significantly Ahead" of Anything on Console & PC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 3 Mayıs 2021; 2:7:55 > -
Çok haklı. Oyunu fat kasada oynadım. Oyunun videosunu gösterseler bu makine açar mı sorsalar açmaz derdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oyun çıktığından bu yana oynayamadım bu şaheseri Başlamadan önce öneriniz var mı? Zorluk seviyesi, dil ayarları vs. Nasıl olmalı O atmosferi daha derşnden yaşamak için Önerileriniz varsa yazın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rithone -- 4 Mayıs 2021; 0:16:47 >
-
Abby’i tutan insan kendisine saygısı olmayan insandır aynı zamanda Abdülhamit’i de savunmuştur. -
neden boş yapıyorsun? -
Gayet ciddiydim :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X