Aynen öyle hocam ND kalitesini bir kere daha konuşturdu. Umarım yepyeni bir IP'de bunu devam ettirir. :) Çok teşekkür ederim hocam yaşlanıyoruz artık. Daha kaç nesil görürüz ne oluruz bilmiyoruz. :) |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1156. sayfa)

-
-
Yuklemeyi kusuratli ve cok yavas yapiyor 46,456 gb yuklendi 72,812 gb totalde. Neden boyle yavas yukluyor su an hikayeye giris yapilabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her yerden ödülleri kaptı, daha kapmaya da devam edecek. Hakkı ve olması gereken şey gerçekleşiyor. -
Tamamen yüklenmeden yapamazsın diye biliyorum, bazı oyunlarda ön yükleme yapılıp girilebiliyor ama yanlış hatırlamıyorsam Part II'de böyle bir durum yok. -
En iyi performans? Abby? performans? ebi? Ya bu oyun silsin süpürsün zaten listede karşısında durabilecek oyun dahi yok, bende oynarken ayıla bayıla oynadım fakat yılın oyun ödüllerinde de bu kadar kör göze parmak ödül verilmez abby kim köpektir ya hangi performans?
-
yılın oyunuda oldu artık bi dlc yapın yaw şu oyuna 😂 -
quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.The Game Awards - Golden Joystick Awards
@Ellie_Williams @Perro_De_Levantamiento @tospik @Naughty Dog @Zombie_Benz
Kalite tesadüf değildir
Bu arada Doğum Günün kutlu olsun hocam, Nice Mutlu Huzurlu ve oyunlu senelerin olsun İnşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok Teşekkür ederim hocam sizlerle birlikte inşAllah. :) Daha nice Oyunlar ve Nesiller görürüz umarım. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: alic3lik
Sizin için üzgünüm ama oyun çok net goty ve tamamen hak ediyor. (Hikayesini beğenmesem de ki bu bir tercih meselesidir anlatım şekli muazzam) ödüller açıklanınca alıntı yaparsınız.😉
-
quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.The Game Awards - Golden Joystick Awards
@Ellie_Williams @Perro_De_Levantamiento @tospik @Naughty Dog @Zombie_Benz
Geliştiriciler için çok yıpratıcı olmuştu. Hakettiklerini aldıklarını görmek bizi de sevindirdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: alic3lik
Elinize sağlık, benzer duyguları dibine kadar yaşadım. Oyun anlatmak istediğini daha önce hiç görmediğimiz bir şekilde cesurca yapıyor. Bunu yaparken fan servis zerre umurunda değil ve böylesine büyük bir kitleyi karşısına alabiliyor olması bile yapımcının saygıyı ne kadar hak ettiğini gösteriyor. Hikayeyi beğenmeyebilirsiniz ama bu oyunun başyapıt olduğu gerçeğini değiştirmez. Ortada tüm detayları ile korkunç bir oyun var. Sjw vb sebepler ile yapılan eleştirilere gelirsek; bu konu ile alakalı benimde korkularım vardı fakat gördüm ki bu eleştirilerin içi bomboş çünkü oyun hiçbir an ve noktada bunu amaç olarak oyunun ve oyuncunun önüne koymuyor. Lütfen 5-10 yılda bir gelen bu seviyede yapımları kimsenin lafına yorumuna bakıp gaza gelmeden deneyim edin... Böyle bir oyunu yapabildikleri için Sony ve ND a saygım kat be kat artmıştır, saygılar.Başyapıt silip süpürmüş! Helal olsun, sonuna kadar hak etmişti. Teşekkürler Sony, teşekkürler ND 👏
-
Bitirir bitirmez yorum yapmak için geldim.
Ps4 neslinin bence rdr2 ile en efsane oyunu olmuş.
Görüntü kalitesi oynanış mekanların dizaynı bunlar eksiksizdi. Hikaye kısmı biraz sığ gelmiş olabilir. Ama ben bu şekilde bir hikaye anlatımı görmedim ki başka oyunlarda beni etkileyen. Film gibi izledik resmen. Herkese tavsiyem mutlaka deneyimleyin bu oyunu...
Az once yeni basladim gercekten muazzam hissediyorsun oyunu oynarken yalniz bir sorunum var ps4 slimde oynuorum 47 inc led tvde 1080p 60 hertz ayarlar normal ama goruntu karincali sanki net degil acaba ekran buyuklugundenmidir yoksa baska bir ayari mi var pikseller sayiliyor resmen bulanik gibi goruntu yardimci olursaniz sevinirim tv oyun modunda hepsinde denedim sonuc ayni
Oyunun görüntü ayarlarına girip Film Greni efektini kapatın hocam büyük ihtimalle o açık. Efektin şiddetini ayarlayabiliyorsunuz ben 1-2 açık oynuyordum o kadarı yeterquote:
Orijinalden alıntı: sadece50
Az once yeni basladim gercekten muazzam hissediyorsun oyunu oynarken yalniz bir sorunum var ps4 slimde oynuorum 47 inc led tvde 1080p 60 hertz ayarlar normal ama goruntu karincali sanki net degil acaba ekran buyuklugundenmidir yoksa baska bir ayari mi var pikseller sayiliyor resmen bulanik gibi goruntu yardimci olursaniz sevinirim tv oyun modunda hepsinde denedim sonuc ayni -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428
Oyunun görüntü ayarlarına girip Film Greni efektini kapatın hocam büyük ihtimalle o açık. Efektin şiddetini ayarlayabiliyorsunuz ben 1-2 açık oynuyordum o kadarı yeter
Alıntıları GösterHocam cok tsk ederim denicem bugun oyunun muhtesemligine golge dusuruodu karincali goruntu
Edit: cam gibi oldu goruntu hareket bulanikliligi ve film grenini 0 yaptim tsk ederim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece50 -- 12 Aralık 2020; 11:44:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: sadece50Hocam cok tsk ederim denicem bugun oyunun muhtesemligine golge dusuruodu karincali goruntu
Edit: cam gibi oldu goruntu hareket bulanikliligi ve film grenini 0 yaptim tsk ederim:)
Alıntıları GösterRica ederim iyi eğlenceler
-
Bana göre de kesinlikle Ellie'nin mimikleri oyunculuğu çok daha iyiydi. Abby götümü ye. Jdjdjd
Bu arada oyuna bayıldım 9 Luk benim için fakat Ellie olmalıydı kesinlikle. -
-
Oyunu 2 gundur ozellikle geceleri son ses philips sh1900 kulakla oynuyorum. Abi ilk oyun gibi muazzam guzel resmen gerilim dolu. Grafikler super tloa1 rdr2 den sonra ilac gibi gibi tadini cikara cikara her koseye 2 defa bakarak oynuyorum. Emegi gecenlere sukranlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X