Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.231.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

İlk oyuna giren var hala daha dün girdim. Efsaneydi multisi bunun da öyle olur

Alıntıları Göster

Aynen. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenrir00

https://www.youtube.com/watch?v=dVQcZa4O01A&feature=youtu.be

videogamedunkey yorumlarla oyunu tartışıyor.

Nintendo oyunlari hayrani. Tam bir deli. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU  Bazi videolarinda türkçe alt yazida var.

• Bu kadar beklettiler artık Efsane bir Multi Oynanış bekliyorum yoksa Net Küfürü basarım hepsine THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• Oyun tam bir sanat eseri,bitirmeye kıyamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Er ya da geç bitecek ve ağzında tadı kalacak. Sonra ne olacak biliyor musun? tekrar başlayacaksın :)

Animasyonlar o kadar zirvede ki, her bir saniye bile o kadar mükemmel ki, bu oyunu bir defa oynadığında hakkını zor verirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Press a Key

Er ya da geç bitecek ve ağzında tadı kalacak. Sonra ne olacak biliyor musun? tekrar başlayacaksın :)

Animasyonlar o kadar zirvede ki, her bir saniye bile o kadar mükemmel ki, bu oyunu bir defa oynadığında hakkını zor verirsin.

tlou serisini ne kadar sürdürecekler hocam bir bilgin var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik bir oyunun daha geleceğini biliyoruz, sonrasında neler olacak onu zaman belirleyecek.

• quote:

Şimdilik bir oyunun daha geleceğini biliyoruz, sonrasında neler olacak onu zaman belirleyecek.

tlou 3 hakkında yeni haberlere nereden ulaşabilirim hocam ? Senaryo olsun, karakterler olsun, yapım aşamaları ve yayınlanacağı tarih olsun tabi daha bunlara çok var

• Zamanı geldiğinde Naughty Dog ve Sony'den yeni açıklamalar ve duyurular yapıldığında Türk/Yabancı kaynaklı oyun sitelerinin haberler bölümünden gerekli bilgileri alabilirsin.

Yapım aşaması gibi durumları öğrenmek için de biraz daha fazla derine inip iyi araştırmak lazım.

Türkiye'de bu konu hakkında güvenilir ve iyi içerik üreticileri var, OyunGezer, Merlin'in Kazanı ve BSC gibi yerler kaliteli ve güvenilirler. Bir ara Leader Gamer'da vardı ama şu aralar çok sık içerik üretmiyorlar.

Yurt Dışı kaynaklı da IGN, Game Informer, Euro Gamer, Easy Allies ve Push Square gibi siteleri önerebilirim.

• quote:

Zamanı geldiğinde Naughty Dog ve Sony'den yeni açıklamalar ve duyurular yapıldığında Türk/Yabancı kaynaklı oyun sitelerinin haberler bölümünden gerekli bilgileri alabilirsin.

Yapım aşaması gibi durumları öğrenmek için de biraz daha fazla derine inip iyi araştırmak lazım.

Türkiye'de bu konu hakkında güvenilir ve iyi içerik üreticileri var, OyunGezer, Merlin'in Kazanı ve BSC gibi yerler kaliteli ve güvenilirler. Bir ara Leader Gamer'da vardı ama şu aralar çok sık içerik üretmiyorlar.

Yurt Dışı kaynaklı da IGN, Game Informer, Euro Gamer, Easy Allies ve Push Square gibi siteleri önerebilirim.

Minettarım THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• yeni bir duyuru gelsin artık 🙂 şöyle 3-5 saatlik bi dlc patlatsalar ne güzel olur ya

• Çöp oyun ödül adaylığına doymuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 10 Kasım 2020; 20:12:19 >
  • The Last of Us Part II | Player Systems Animation Reel

• Abi arkaya neden hüzünlü o güzel müziği koyarsınız ki oyun tekrar gözümün önünden geçti :( gerçi buna oyun demek için 1000 şahit lazım sanat eseri bu başka bi açıklaması yok biri gelsin anlat desin 1 hafta boyunca aralıksız övebilirim the last of us serisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 10 Kasım 2020; 20:59:26 >
  • Sanat eseri. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

Hocam benden duymuş olma ama oyun goty olacak aramızda kalsın THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU  @tospik

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 10 Kasım 2020; 20:59:13 >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

goty aldı zaten.rakibi yok

o oynanışa hikaye anlatımına grafiklere akıcılığa bu hikaye yakışmadı.sonunda yaptığı işi bitirse belki kurtarırdı oyunun

hikayesini.fakat oyunu hatırladıkça boşa uğraştık geliyor bana oyun boyunca yaptıklarımız.

yoklukta Goty yi aldı.

last of us 1 den sonra 2.oyun efsane olsaydı ve herkesin yıllardır hayalini kurduğu devam oyunu olarak gelseydi Goty vermezlerdi inadına.

bu hikayeyle ödülü alacak olması daha hayırlı oldu belki THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

Uncharted 4 e Goty verilmeyişinin intikamı oldu ertelenen oyunlar sayesinde.yoksa goty vermezlerdi bu kadar eleştiriye

yine de herkesin oynaması gereken bir başyapıt.bir saniye bile sıkmıyor insanı Naughty Dog oyunları.

sadece yıllardır beklediğimiz bir oyunun devamında hayal kırıklığı oldu.yıllar boyu bunu mu yazıp düşünmüşler diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 10 Kasım 2020; 21:11:32 >

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

Aramızda çok şey etme :))

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 10 Kasım 2020; 21:13:34 >
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt

Bence bunu düşünmemin en büyük nedeni oyunun insanı duygu olarak çok yıpratması. Oyun oynarken kimse üzülmek istemez ama bu oyun bunu güzel başarıyor. Oyunu bitirdikten sonra 2-3 hafta açamadım oyunu. Devam oyununu da sabırsızlıkla bekliyorum.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Oyunun sonunda abby’i oldurmememiz icin her şeyi yaptılar. Eğer öldurseydik garip olurdu valla :) O zaman linc tayfası da niye oldurduk derdi :))

• Eveeeeeett, nihayet bitirdim.

Gelelim meramımıza.

Bu nesilde oynadığım en iyi 2. oyun. ( 1. GoW) Naughty Dog'u ayakta alkışlıyorum. 👏🏻👏🏻👏🏻

Grafikler üst düzey, oynanış, vuruş hissi çok iyi, genelin aksine senaryo da çok iyi, hayat böyle bir şey beyler, çok çarpıcı anlar vardı oyunda.

Sjw konularından bahsetmek istiyorum. Bazı kişiler sjw unsurunun az olduğunu söylemişti, alakası yok.

Etnik çeşitlilik Check
    Kaslı, güçlü kadın imajı Check
    Eşcinsellik Check
    Lgbt sembolleri Check

Yahu kız olarak doğup, erkek hissettiği için kabilesinden kaçan trans Asyalı bile var.

Benim bunların hiç biriyle sorunum yok, sorunum varlıklarını kabul etmeyenlerle.

• tospik kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    öyle hocam.oyunun verdiği mesajı çok iyi anlattılar.abby öldürse lev peşimize düşecekti.bitmeyecekti kan davası THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU joel i mutlu gördü rüyalar sona erdi deyip bıraktı abby i.fakat memnun etmedi kimseyi.öldürse sizinde dediğiniz gibi memnun etmeyecekti milleti.fakat joel in erkenden saçma ölüşü ve bu kadar dikkatli adamın böyle basit şekilde çatışamadan felan ölmesini kabullenemiyoruz.birde empati yapmak için abby ile o kadar saat oynayıp bir ton görev yapmaya ne gerek vardı diye üzülüyorum.ama olayları çok güzel bağladılar. 1. 2. ve 3.gün abby ile ellie nerede ne yapıyordu gibi şeyler çok iyiydidevam oyununda umarım ateş böcekleri konusu iyi anlatılır.hala ümidim var.sadece joel niye harcandı onu anlamıyorum gerek var mıydı böyle bir hikayeye.Ellie nin anası ve bağışıklığının konusu geçmedi bile

• 
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.