Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1138. sayfa)

-
-
Dikkat spoilerlı video. Oyunu bitirmiş seven biri olarak bu edit beni daha çok aşık etti
-
TV Ünitesi çok güzelmiş. Nereden aldınız acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-156629339
TV Ünitesi çok güzelmiş. Nereden aldınız acaba?Hocam yurtdışındayım ben :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Last of Us Part 2'nin Playstation 5 için herhangi bir grafik iyileştirmesi veya ray tracing desteği sunup sunmayacağı açıklandı mı acaba ?
-
Bu oyun zaten bütün Ps5 çıkış oyunlarından daha iyi gözüküyor. Herhangi bir ekstra iyileştirmeye ihtiyacı yok bence.
Evet hocam ama yine de alır bencequote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Bu oyun zaten bütün Ps5 çıkış oyunlarından daha iyi gözüküyor. Herhangi bir ekstra iyileştirmeye ihtiyacı yok bence.
-
şu haliyle bile hala çok iyi görünüyor. oyunu zaten film gibiydi. dizisine ne gerek vardı ki diyordum bu trailer fikrimi değiştirdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: osimdioyuncuşu haliyle bile hala çok iyi görünüyor. oyunu zaten film gibiydi. dizisine ne gerek vardı ki diyordum bu trailer fikrimi değiştirdi.
Sabah izledim bende bunu. Gerçek sanıp acayip heyecan yaptım. Oyunun reklam filmindeki editler olmasa fan yapımı olduğunu anlamazdım.
Beyler oyunda gayet keyifle ilerliyorum; ama, bir sorum olacak. Oyunu Grounded’dan bir düşük zorlukta oynuyorum, sanırım oyun piyasaya çıktığında en zor bu moddu. Düşmanlardan düşen merminin bizim ne kadar mermi kullandığımızla bir alakası var mı? Çoğu çatışmayı sadece gizlilik ve bıçak kullanarak geçtim; ancak, düşmanlardan neredeyse hiç mermi düşmedi. Ne zaman ki elimdeki mermileri kullanmak zorunda kaldım, bir sonraki düşmandan mermi düştü. Eğer elimdeki mermiyi kullandığımda oyun bir sonraki düşmanda bana mermi verecekse daha rahat davranayım
reis mi lksmnqwlksklqmsq
yalakası olduğu benioff gibi kendisi de en rezil senaristlerden
-
quote:
Orijinalden alıntı: kingofbetreis mi lksmnqwlksklqmsq
yalakası olduğu benioff gibi kendisi de en rezil senaristlerden
Ok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
Beyler oyunda gayet keyifle ilerliyorum; ama, bir sorum olacak. Oyunu Grounded’dan bir düşük zorlukta oynuyorum, sanırım oyun piyasaya çıktığında en zor bu moddu. Düşmanlardan düşen merminin bizim ne kadar mermi kullandığımızla bir alakası var mı? Çoğu çatışmayı sadece gizlilik ve bıçak kullanarak geçtim; ancak, düşmanlardan neredeyse hiç mermi düşmedi. Ne zaman ki elimdeki mermileri kullanmak zorunda kaldım, bir sonraki düşmandan mermi düştü. Eğer elimdeki mermiyi kullandığımda oyun bir sonraki düşmanda bana mermi verecekse daha rahat davranayımİhtiyacınız olanı lootlatıyor genelde oyun bazen bir şey de gelmediği oluyor hocam. Mayınları, bombaları, molotof, şişe, sis, oku yaratıcı bir şekilde kullanabilirsiniz bu durumda
-
-
İyi oyunlar hocam, bütün oyunları bitirip başlasaydın part 2 den sonra başka oyunları zor oynarsın 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 16 Kasım 2020; 20:33:18 >
quote:
Orijinalden alıntı: fatihsar
İyi oyunlar hocam, bütün oyunları bitirip başlasaydın part 2 den sonra başka oyunları zor oynarsın 😁kalite tavan diyorsunuz:) yıllardır beklediğim oyun başlat tuşuna basmadım hala öylece bekliyor :)
şu 11.11 indidrimi olmasa belki yine alamazdım
quote:
Orijinalden alıntı: abeslankkalite tavan diyorsunuz:) yıllardır beklediğim oyun başlat tuşuna basmadım hala öylece bekliyor :)
şu 11.11 indidrimi olmasa belki yine alamazdım
Alıntıları Gösteraynen kalite tavan diğer oyunlardaki karakter animasyonları asla sizi kesmeyecek
-
arkadaşlar hard cover alınır mı sizce?
-
quote:
Orijinalden alıntı: LuqueTrarkadaşlar hard cover alınır mı sizce?
Sadece artbook mu hocam bahsettiğiniz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X