Bildirim
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1094. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 22 Temmuz 2020; 18:30:24 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
Aynen hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
dlc neden çıkmıyor 😔
İki kez bitirip platin kupa aldığınıza sevindim, sevmemenize rağmen verdiğiniz para boşa gitmemiş en azından!
Evet gidip YouTube'dan izleyip, gelip burada oynamadan boş boş kötü yorumlar da bulunarak tatsızlık çıkarmaya çalışanlara tahammülümüz yok..quote:
Orijinalden alıntı: volkimjj
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Satmıştır oyunu, parasını çıkarmıştır zaten boşa gitmemiştir, sen dert etme!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam o arkadaşı kendi haline bırakın. Yazar yazar gider. Ghost of tsushimada da aynısını yapıyordu. Sürekli kavga etmeye çalışıyor birileriyle.
İftira atma! Gir bak bakayım GOT konusundaki mesajlarıma , oyunu beğendiğimi, Harika olduğunu yazdım. Beğenmeyenlere ise en ufak bir şey bile yazmadım,çünkü beni ilgilendirmez, her görüşe saygılıyım. Sizin gibi beğenmediğim düşüncelere karşı saldırıya geçmiyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkimjj -- 22 Temmuz 2020; 20:42:26 >
Oyun o kadar iyi ki çıktıktan 1 ay sonra bile milleti birbiriyle kavga ettiriyor -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 22 Temmuz 2020; 20:45:21 >
Genel olarak oynadığım her oyunda platin kasıyorum. Ng+ için platin dışında bir motivasyonum yoktu açıkçası. İlk turda silah ve karakter geliştirmeleri tamamlanmamıştı.
Aynen katılıyorum söylediklerinize, oyun ilk oyundaki gibi etki bıraktı bende finali
Hikayenin uzun olması bu oyunun işine yaramıyor yalnız.quote:
Orijinalden alıntı: Spider-Man
Oyunun hikayesini beğenmediğim için gözümde 75-80lik bir oyundu ama Tomb Raider'ın 88 aldığı yerde bu oyun 95 de olur 108 de. Vuruş hissi sıfır, hikayesi film olsa bu neymiş diye merak edip bakmam. Hayatta kalma unsuru oyunun en büyük artılarından ama post apokaliptik bir dünyada geçtiği için Last of Us daha iyi veriyor bunu. Elimizde ilk TLoU gibi bir örnek varken başat oyun demek ne kadar yanlışsa sırf hikayesi beğenilmediği için 5-6 veya altında puan vermek de yanlış bence. Kaldı ki hikayeyi beğenmemiş olsanız bile RPG olmayıp da bu kadar uzun ve farklı hikayesi olan kaç oyun var ki? -
Allah’a şükür derdim tasam yok fakat derdi olan biri varsa o da sizsiniz gibime geliyor, şifa diliyorum 😉
İlk önce oyunun ismini öğrenin ondan sonra savunma yapın. Oyunun fragmanını izledim ve beğenmedim. Gelecek çağ oyunları ilgimi çekmiyor. Oyunu beğenip beğenmemem için çıkmasına gerek yok, konusunu bilmem yeterli. Mesela COD serisini sevmeme rağmen Advanced Warfare, Infinite Warfare ve Black Ops 3-ü de beğenmedim çünkü gelecek çağda geçiyor. Sanırım sizin ilginizi çekmeyen oyunları fragmanı izlemeden alıp deneyimledikten sonra beğenmedim ya da kötü diyorsunuz. Konumuza dönecek olursak ben mesajımda çöp diyenler için yorum yapmışım siz çöp demiyorsanız niye üstünüze alınıp cevap veriyorsunuz ki?
İnceyi yakalamışsınız işte. Bana göre de RDR2 daha iyiydi mesela ama gidiptr GoW çöp demedim. Bu konuda millet Cyberpunk ile rakip yapıp saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Herkesin zevki farklıdır. Dediğiniz gibi size göre GoW daha iyiydi bana göre RDR2, bazılarına göre Part 2 daha bazılarına göre de Cyberpunk çıktıktan sonra deneyimleyip o daha iyi diyecek. Oyunu yerden yere vurmanın anlamı yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X