Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1083. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.343
Cevap
140
Favori
1.207.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serbest bırakma olayı evlere şenlik. Yoksa senaryo tıkanacak. Hatta Dina yolda Ellie'ye niye sizi serbest bıraktılar diye soruyor. Ellie onların salaklığı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F7B056BC

Ben hikayede beğenmediğim şeyleri yazmışım sen bana hikayede olan şeyleri tekrar yazmışsın neyi anlatmaya çalışıyorsun? Ben neden Rat King Abby'nin karşısına çıkıyor bu ne biçim hikaye falan mı yazmışım? Abby'nin silahları daha iyi olabilir zaten. Benim demek istediğim genel olarak Ellie'nin gameplayinin Abby'den bayat olması. "Köpeği" yazdım zaten sürekli köpekleri diyorsunuz hangi köpeği kastettiğimi biliyorsunuz. Ellie'yi Rat King'in karşısına çıkartacak bir hikaye yazamazlar mıydı yani? O yaptığı canilikten sonra böyle köpekle top oynama, sevme falan Abby'nin insan olduğunu göstermek için ucuz çabalamalar, ben yemiyorum siz yiyorsunuz yapacak bir şey yok .

Gönderme'nin anlamını öğrenmen gerekiyor. Orada Abby mizah veya eleştiri falan yapmıyor ne göndermesi :D Dina'nın hamile olduğunu öğrendiği için basbaya daha büyük zevkle öldürecek.

quote:

Sen seni kurtaran birine minnet duymazmısın.

Bu yazdığını yavaşça tekrar oku sonra düşünürsün kim tutarsız kim tutarlı

Alıntıları Göster

Acilen oyunları bu düşünce yapısıyla oynamayı bırakmalısın. Yapımcı diyor ki bizim oyunumuzda kahraman yok iyiler yada kötüler diye birşey yok herşey gri. Kimse birbirinden iyi felan değil.

Dina'nın hamile olduğunu öğrendiği an hamile Mel aklına geldi o yüzden güzel diyerek laf attı.

O yaptığı canilikten sonra böyle köpekle top oynama, sevme falan Abby'nin insan olduğunu göstermek için ucuz çabalamalar ....

--- Peki bana ellie'nin yaptığı canilikleri neden yaptığını açıklar mısın?

Nora'yı işkence ederek öldürmesi ve Hamile Mel'i öldürmesi.

Joelin ölümüyle tetiklenen gözü dönen bir kızın intikam hikayesi. O dünyada nasıl olunması gerekiyorsa öyle oldu.

Şimdi soruya gelelim cevabın nedir? Ama joel'i öldürdü yeaaağğ olacak başka ne diceksin ki... İntikam istedi diyeceksin. Heh bu kız da intikam istedi işte. Çünkü joel babasını öldürdü. Bu kadar basit.

Ayrıca babasını öldüren adama minnet duyacak değil kimse yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 14 Temmuz 2020; 2:28:59 >

• Himurajutsu kullanıcısına yanıt

Ben Abby'nin tarafından bakmaya kalktığım zaman olaylara birinci oyunun sonundan bakıyorum. Dünya'yı eski haline çevirme potansiyeli olan bir aşı için çocuğu ameliyata alıyorlar, Joel bencillik ediyor, bir doktorun boğazını kesiyor. Orada da pek çok insan Joel'un bencilce bir hareket yaptığının farkındaydı, sempati duyulmasının tek sebebi Joel'un Ellie'yi ölen kızının yerine koyup çok fazla bağlanmış olmasıydı. Ellie'nin üstüne titriyor, bu da onu bencilce bir hareket yapmaya itti.

Yine de hareketi yapma şekli iğrenç, yani doktoru öldürmek falan gözü dönmüştü işte baya. Eğer Last of Us 1'in ana karakteri Abby olsaydı herkes Joel'u o şekilde öldürdüğümüze memnun olacaktı. Burada olay hangi karakterlere ısındığımızla alakalı, sevilen karakterlerin öldürülmesini piyasa kaldıramadı işin doğrusu. Benim açımdan çokta sıkıntı değil oyun aynı kalite ile farklı perspektiflerden bir hikaye anlatıyor. Zorlama olan şeyleri beğenmediysem de hikayeyi bu şekilde ele almış olmaları bende büyük tepkilere yol açmadı, sonuçta altı üstü bir oyun. Gameplay güzelse hayali bir senaryo için kendi zevkimi baltalayacak değilim.

Ancak Abby'nin çok çirkin oluşu da ona sempati duyulmasını engelliyor. Arkadaş biraz güzel olsaydı bari, bu kadar mı çirkin itici olur ya? Sevimli bir şey koysalar belki seveni artardı, tipinden de kaybetti yani Abby.

Bunların haricinde, oyunun daha çarpıcı anlarının Abby bölümlerinde kullanıldığını düşünen arkadaşları da anlıyorum. Ben Ellie'nin de bölümlerinden keyif aldığım için bu konuya biraz nötr durumdayım ama eğer bende aynını hissetseydim en güzel anların Ellie ile yaşanması gerektiğini düşünürdüm. Çünkü bu konunun siyah - beyaz - gir olayıyla bir alakası yok, gameplay'deki heyecanın öyle ya da böyle Ellie bölümlerinde çok daha nirvana yapması lazımdı.

• Hocam biraz karışık olduğu icin hangi paragrafa cevap yazdığımı paragrafların basına yazdım.

1- Aynı silahlarla oynanacaksa o zaman niye karakter değişimi oluyor ? gibi gibi eleştiriler. Ayrıca beni çok sıkardı aynı silahlarla oynamak. Ellie’nin oynanisi bayat mi :)) Çok zevk alarak oynadim ellie kısmını.

2- Nora’dan mi bahsediyorsunuz hocam ? Nora ölmeden önce söylediği şeyleri bana da söylese ellie’den daha beterini ona yapardım :)) zaten o sahnede kare tuşuna 100 kere basmisimdir. Onu öldurmesinde kötü göstermeye çalışmıyor ki.

2-Zombi-insan kapışması söyle oluyor. Sen hiç müdahale etmiyorsun zombi ve dusmanlarin birbirini ölduruyor. Sona kalan kim varsa sen ölduruyorsun. Ben bu sahneyi abby’nin hatırlamıyorum ve oynarken keşke daha fazla koysaydınız dediğim şeylerden biridir. Atla gezme bölümleri bazıları icin muhteşem geldi o örneği verdim. Başka bir örnek vereyim ellie ile tekne ile gezerken ki atmosfer. Yanı burda demek istediğim siz abby karakterine takılmışsınız. Yok oyun abby’i güzel göstermeye çalışıyor yok sevdirmeye çalışıyor. Adamların anmacı belli (Madalyonun diğer kısmı) başka amaç aramaya gerek yok bence.

3- isaac’i karşına almak demek bütün WLF’yi karşına almak demek. Topladığınız notlardan herkesin isaac’den ne kadar korktuğunu anlardınız. Sizin anlattığınız gibi pamuk şeker birisi değil. Hatta terslestigi adamlarını sınıra sürecek kadar cani bir adam (Bugün arkadaşla da konuştuk ikimizde keşke isaac karakterini daha iyi anlatsalar dedik. Ellerinde güzel malzeme vardı ama kötü harcamışlar). Owen scar’i korumak icin WLF’den birini ölduruyor hatırlatırım hocam. isaac owen’i aç susuz bırakarak öldürurdu.

4- Hocam hatırlatırım ellie’yi bulmadan önce ellie hayat askini ölduruyor ve tam araları duzelmisken. Sizce de öfkelenip bunlari yapması doğal değil mi ? Aynı ellie gibi. Lev orda sadece içindeki insanligi hatırlatıyor abby’ye (belki de öldurmenin bir şey getirmeyeceğini düşündürtmeye çalıştırmıştır. Yeni geldi aklıma :) )

4,5- Abby oyunun basında zaten biz sizin gibi değiliz diyor. Sizin gibi cani biri değiliz diyor (ama aslında joel’un kopyası) ve ellie ve tommy’i serbest bırakıyor. Şimdi abby iyi karakter mi kötü karakter mi ? Bence gri birisi. Amaçları doğrultusunda adam öldürebilecek birisi ama içindeki insanı da kaybetmiş birisi değil. Mel’in abby’i sevmemesinin tek nedeni owen. Abby’nin amaçlı joel’u oldurmek başkasını değil. O amaçla gelmişler ve amacini gerçekleştirmiş. Zaten aralarında tartışma çıkıyor öldurelim diye ama owen ve abby izin vermiyor (içindeki insanın ölmediğini gösteriyor)

5- Abby’nin öyle düşünmesinin hiçbir sebebi yok. Benim hatırladığım kadarıyla Joel-ellie iliskisini bilmeyen birisi. Kız kâhin değil sonuçta. Bir de hayatını mahveden birisini eline geçirmişsin niye durup düşünsün. Hatta şey yapmalıydı hocam abby ellie’nin halini görünce elleriyle joel’u tedavi etseydi. Joel zaten babasını öldurmedi ve ateş böceklerini bitirmedi (bitirememiş joel baba oyunun sonunda ogrendik) hayatının altüst olmasına neden olmadı.

Hocam abby’ye kötü diyorsanız Joel da kötü tess de kötü Tommy de kötü ve Ellie de kötü. Çünkü zamanında onlar abby’nin yaptıklarından daha beterini yapmış karakterler.

Keşke siz de benim aldığım kadar zevk alabilseydiniz hocam. Siz biraz şartlanmışsınız bu karakter kötüdür veya başkaları da bu karakteri iyi göstermeye çalışıyor ama yemem tarzında şartlanmış. Zevk almanın en önemli anahtarı olaylara tarafsız bakmak. Yok joel niye olmuş yok su niye olmuş diye değil. Hikayenin bütününü incelemek lazım. Eğer sırıtmıyorsa benim icin okeydir. Kusurları var mi kesinlikle var ama yerden yere vurulacak kadar büyük eksiklikleri yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Ben Abby'nin tarafından bakmaya kalktığım zaman olaylara birinci oyunun sonundan bakıyorum. Dünya'yı eski haline çevirme potansiyeli olan bir aşı için çocuğu ameliyata alıyorlar, Joel bencillik ediyor, bir doktorun boğazını kesiyor. Orada da pek çok insan Joel'un bencilce bir hareket yaptığının farkındaydı, sempati duyulmasının tek sebebi Joel'un Ellie'yi ölen kızının yerine koyup çok fazla bağlanmış olmasıydı. Ellie'nin üstüne titriyor, bu da onu bencilce bir hareket yapmaya itti.

Yine de hareketi yapma şekli iğrenç, yani doktoru öldürmek falan gözü dönmüştü işte baya. Eğer Last of Us 1'in ana karakteri Abby olsaydı herkes Joel'u o şekilde öldürdüğümüze memnun olacaktı. Burada olay hangi karakterlere ısındığımızla alakalı, sevilen karakterlerin öldürülmesini piyasa kaldıramadı işin doğrusu. Benim açımdan çokta sıkıntı değil oyun aynı kalite ile farklı perspektiflerden bir hikaye anlatıyor. Zorlama olan şeyleri beğenmediysem de hikayeyi bu şekilde ele almış olmaları bende büyük tepkilere yol açmadı, sonuçta altı üstü bir oyun. Gameplay güzelse hayali bir senaryo için kendi zevkimi baltalayacak değilim.

Ancak Abby'nin çok çirkin oluşu da ona sempati duyulmasını engelliyor. Arkadaş biraz güzel olsaydı bari, bu kadar mı çirkin itici olur ya? Sevimli bir şey koysalar belki seveni artardı, tipinden de kaybetti yani Abby.

Bunların haricinde, oyunun daha çarpıcı anlarının Abby bölümlerinde kullanıldığını düşünen arkadaşları da anlıyorum. Ben Ellie'nin de bölümlerinden keyif aldığım için bu konuya biraz nötr durumdayım ama eğer bende aynını hissetseydim en güzel anların Ellie ile yaşanması gerektiğini düşünürdüm. Çünkü bu konunun siyah - beyaz - gir olayıyla bir alakası yok, gameplay'deki heyecanın öyle ya da böyle Ellie bölümlerinde çok daha nirvana yapması lazımdı.

Abby çirkin değil hocam. Haa vücut yapısı felan kas yapması fiziğini etkilemesi güzel değil doğru ama final de bütün kaslar gitmiş fizik tam oturmuş bence tam olması gerektiği gibi olmuştu gayet iyiydi. Eğer part 3 de olacaksa final hali gibi olursa çok iyi olur. Ama o örgülü at kuyruğu saçı gene olacak Ayrıca abby'nin yüz modeli olan kız çok güzel mesela.
    https://www.reddit.com/r/Gamingcirclejerk/comments/hfeypm/abbys_face_model_is_beautiful_fuck_you_cuckman/

Body model de budur: https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/colleenfotsch/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 16 Temmuz 2020; 14:10:50 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tospik

Hocam biraz karışık olduğu icin hangi paragrafa cevap yazdığımı paragrafların basına yazdım.

1- Aynı silahlarla oynanacaksa o zaman niye karakter değişimi oluyor ? gibi gibi eleştiriler. Ayrıca beni çok sıkardı aynı silahlarla oynamak. Ellie’nin oynanisi bayat mi :)) Çok zevk alarak oynadim ellie kısmını.

2- Nora’dan mi bahsediyorsunuz hocam ? Nora ölmeden önce söylediği şeyleri bana da söylese ellie’den daha beterini ona yapardım :)) zaten o sahnede kare tuşuna 100 kere basmisimdir. Onu öldurmesinde kötü göstermeye çalışmıyor ki.

2-Zombi-insan kapışması söyle oluyor. Sen hiç müdahale etmiyorsun zombi ve dusmanlarin birbirini ölduruyor. Sona kalan kim varsa sen ölduruyorsun. Ben bu sahneyi abby’nin hatırlamıyorum ve oynarken keşke daha fazla koysaydınız dediğim şeylerden biridir. Atla gezme bölümleri bazıları icin muhteşem geldi o örneği verdim. Başka bir örnek vereyim ellie ile tekne ile gezerken ki atmosfer. Yanı burda demek istediğim siz abby karakterine takılmışsınız. Yok oyun abby’i güzel göstermeye çalışıyor yok sevdirmeye çalışıyor. Adamların anmacı belli (Madalyonun diğer kısmı) başka amaç aramaya gerek yok bence.

3- isaac’i karşına almak demek bütün WLF’yi karşına almak demek. Topladığınız notlardan herkesin isaac’den ne kadar korktuğunu anlardınız. Sizin anlattığınız gibi pamuk şeker birisi değil. Hatta terslestigi adamlarını sınıra sürecek kadar cani bir adam (Bugün arkadaşla da konuştuk ikimizde keşke isaac karakterini daha iyi anlatsalar dedik. Ellerinde güzel malzeme vardı ama kötü harcamışlar). Owen scar’i korumak icin WLF’den birini ölduruyor hatırlatırım hocam. isaac owen’i aç susuz bırakarak öldürurdu.

4- Hocam hatırlatırım ellie’yi bulmadan önce ellie hayat askini ölduruyor ve tam araları duzelmisken. Sizce de öfkelenip bunlari yapması doğal değil mi ? Aynı ellie gibi. Lev orda sadece içindeki insanligi hatırlatıyor abby’ye (belki de öldurmenin bir şey getirmeyeceğini düşündürtmeye çalıştırmıştır. Yeni geldi aklıma :) )

4,5- Abby oyunun basında zaten biz sizin gibi değiliz diyor. Sizin gibi cani biri değiliz diyor (ama aslında joel’un kopyası) ve ellie ve tommy’i serbest bırakıyor. Şimdi abby iyi karakter mi kötü karakter mi ? Bence gri birisi. Amaçları doğrultusunda adam öldürebilecek birisi ama içindeki insanı da kaybetmiş birisi değil. Mel’in abby’i sevmemesinin tek nedeni owen. Abby’nin amaçlı joel’u oldurmek başkasını değil. O amaçla gelmişler ve amacini gerçekleştirmiş. Zaten aralarında tartışma çıkıyor öldurelim diye ama owen ve abby izin vermiyor (içindeki insanın ölmediğini gösteriyor)

5- Abby’nin öyle düşünmesinin hiçbir sebebi yok. Benim hatırladığım kadarıyla Joel-ellie iliskisini bilmeyen birisi. Kız kâhin değil sonuçta. Bir de hayatını mahveden birisini eline geçirmişsin niye durup düşünsün. Hatta şey yapmalıydı hocam abby ellie’nin halini görünce elleriyle joel’u tedavi etseydi. Joel zaten babasını öldurmedi ve ateş böceklerini bitirmedi (bitirememiş joel baba oyunun sonunda ogrendik) hayatının altüst olmasına neden olmadı.

Hocam abby’ye kötü diyorsanız Joel da kötü tess de kötü Tommy de kötü ve Ellie de kötü. Çünkü zamanında onlar abby’nin yaptıklarından daha beterini yapmış karakterler.

Keşke siz de benim aldığım kadar zevk alabilseydiniz hocam. Siz biraz şartlanmışsınız bu karakter kötüdür veya başkaları da bu karakteri iyi göstermeye çalışıyor ama yemem tarzında şartlanmış. Zevk almanın en önemli anahtarı olaylara tarafsız bakmak. Yok joel niye olmuş yok su niye olmuş diye değil. Hikayenin bütününü incelemek lazım. Eğer sırıtmıyorsa benim icin okeydir. Kusurları var mi kesinlikle var ama yerden yere vurulacak kadar büyük eksiklikleri yok.
    Çok uzuyor açıklamaya kalkınca o yüzden özet geçeceğim.

1. Subjektif. 2. Genel olarak Ellie'ye çizilen yoldan bahsediyordum spesifik bir kişiden değil. Nora'ya büyük bi tutkuyla nefret duyuyorum niyeyse konu Abby olunca Joel'ın patlamış suratını gösteriyorlar ama burada Nora'yı göstermemişler şerefsizler . 2. Bunu hatırlamıyorum ben ama bu da subjektif bir konu. Abby'e takıldığım doğrudur.

Ellie'nin gösterdiği insanı duyguları Abby göstermiyor işkence ettikten sonra(hiperventilasyon, panik atak, travma, vicdan vs.). Joel'ın veya Ellie'nin griliği ile Abby'ninki(!) bir olamaz BENİM gözümde.

3. Özetle Isaac daha derin işlenmeliydi harcandı. 4. İşte hayat aşkını öldürüyor falan ama ben herhangi bir empati duyamıyorum Abby için duyabilene güzel sahne.(zaten Mel'i aldatıyor Owen banane öldüyse o da ayrı şerefsiz) Aynı durumda Ellie bıçağının hamile bir kızın boğazında olduğunu öğrense ne yapardı? 4.5 Kötü yazım orada Tommy ve Ellie'yi öldürmemeleri saçmalık. 5 İşte insani bir yön göstermiyor. Babasını neden öldürdüğünü vs hiçbir şey sormuyor. Abby'nin nasıl duygusuz bir psikopat olduğunu görüyoruz. Shock value için kötü tasarlanmış bir bölüm burası BANA GÖRE. Güzel işleyen bir Shock value örneği olarak RDR2'den Sean'ı gösterebiliriz.

Ben de Ellie'yi oynarken daha zevk aldım. Çünkü Abby'in ne yaşadığı umrumda değildi. 2. yarıyı bitsin artık diye hızlı hızlı geçtim maalesef. Çoğu insan Abby'i kontrol etmeye başlayınca mutlu olmamıştır diye düşünüyorum. Anlatılması şart değildi bence bu hikayenin. İkinci oyuna gerek yoktu.

Oyun öbür insanların da perspektifinden anlatalım başka insanlar ne yaşıyor onları gösterelim demiş. Ama ben
    Joel'ın katilinin perspektifini
    görmek istemezdim. Bunu yapması özgün olabilir başka bir örneğini bilmiyorum ama özgün diye de oyunu MÜKEMMEL 10/10 yapan bir şey değil. İşin içine plot armor ve tutarsız sahneler bir de fazla Shock value girince oyundan soğutuyor. Zırtpırt flashbackle bölünmesi falan da kopukluk yaşatıyor. TLOU1'deki lineer hikaye anlatımı ve yan karakterler çok daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 14 Temmuz 2020; 14:33:5 >

• Himurajutsu kullanıcısına yanıt

Part 3 de abby i hiç çekemem valla umarım oynatmazlar yeteri kadar empati olduk fazlasına gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Part 3 de abby i hiç çekemem valla umarım oynatmazlar yeteri kadar empati olduk fazlasına gerek yok
    Neslin sonuna çok var. Nefretin geçer
  • Dayanamadım aldım sonunda oyunu, o mekanlara, o atmosfere tekrar girmek için sabırsızlanıyorum.

Senaryoya olabildiğince takılmamaya çalışacağım. Sonuçta Ellie ve Joel dışında tamamiyle dağılmış bir dünya var, etraftaki notları okuyarak oyunu yavaş yavaş sindirerek oynayacağım.
  • playstation donanım haber pr ekibi bile kurtaramaz bu oyunu. yemiyor insanlar artık böyle şeyleri.

birinci oyun çıktığında hikayesi övülürdü. grafik olarak çok daha gelişmiş oyunların yanında hikayesiyle parlamıştı. zaten ps3’ün son demleriydi. hatırlarım “hikaye olmayınca grafik olsa ne olur” derlerdi exclusive oyun sahipleri ki haklılardı da.

the last of us 2’de ise hikaye tam bir facia. öyle bir facia ki sayesinde yukarıdaki tipler o zamanlar kurdukları cümlelerin tam tersini kurmaya başladılar. bunu yaparken de fanatikliği elden bırakmıyorlar. öyle azmışlar ki oyunu sevmeyenleri oyun kültürü gelişmemiş olmakla falan suçluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magrathea42 -- 14 Temmuz 2020; 16:23:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ellie’nin yazdığı şarkı.
    İlk ciftlik sahnesinde not defterini açarsanız gorursunuz sözleri (yanlış hatırlamıyorsam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunun incelemesindeki yüksek puanlara sony para verdi diyen troller ne diyecek acaba ghost of thusisima 84 almış hmmmm acaba sony para basmayımı unuttu

• Hocam mantıklı bir şekilde isterseniz 10 paragraf yazın okur yine cevap veririm. Yeter ki saygı çerçevesinde devam etsin tartışmalar/fikir alışverişleri.

Hocam mesela ben de dina karakterine ayar oluyorum. Aslında onun yüzünden joel ölüyor. Ellie tek basına gitse joel’un yanına giderdi. Dina bütün yolculuk boyunca saçma sapan konuşması özellikle biz çiftlikten ayrılırken joel’a sallaması beni deli etti ellie’nin yerinde olsam elimin tersiyle yapıştırırdım :)) ama anlatmaya çalıştığı hikayeyi anlamaya çalıştım. Mesela sizin siniriniz joel’u ölduren karakter abby’de. O da normal 1-2 haftaya geçer siniriniz hocam. Yoksa oyun anlatımında aman aman bir hata yok.

2-Hocam ellie yalvartmıyor direkt gırtlak kesiyor :)) Yaparken de hiç bu kadar yapma yeter demedim (sadece oyun sonu abby-ellie savaşında dedim. Onun da nedenleri var zaten)

4- Hocam ellie keserdi direkt. O yaşadığı sinir harbiyle düzgün karar veremediğini çok gördük oyunda. Mesela ben owen’nin ölmesine üzüldüm ama mel’inkine sevindim. Mel direkt olarak arkadaşı abby’nin yerini satmaya çalışıyor ama Owen direniyor. Hatta mel yüzünden isler sarpa sarıyor.

4.5- Hocam ben ikinciyi oynadığım zaman farkettim aslında vurmalarını Owen engelliyor abby’de bağırarak bitiriyor kavgayı. Owen’in aslında kötü bir karakter olmadığı çok belli.

5- Hocam (Allah korusun) sizin babanız aynı şekilde öldurulse düşünür müsünüz ? Ben düşünmem mesela. Abby’nin babasıyla ne kadar yakın iliski kurduğunu ilk flashback’te görüyoruz. Gerisi sizin düşünceniz katılmamakla beraber saygı duyarım.

Mesela hocam flashbackler olmasa çoğu sorunun cevabını ogrenemezdik. Hattan bence flashbackler oyunu yukarı çeken unsur. Mesela son flashback. Duygulanmayan yoktur herhalde. Uzay mekiği sahnesi 10/10. Ellie’nin gerçeği ogrenmesi güzel yerde koyulmuş hikayeyi bölmüyor hatta vay bee dedirtiyor yüzden araları bozukmuş diyorsun. Abby flashbacklerle başlıyor zaten. Abby’i orda yavaş yavaş tanıyoruz.

Hocam ben zaten oyuna hiçbir zaman 10/10 demedim ama 0/10 da VERİLEMEZ. Zaten oynanisi ve animasyonları koyduğun zaman 7-8 puan yapıyor (last of us part 2 oynadiktan hemen sonra başka hikayeli [RDR2 hariç] oyun oynayin hocam. Ne demek istediğimi anlarsınız. Ben denedim 2 saat dayanabildim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Himurajutsu

Abby çirkin değil hocam. Haa vücut yapısı felan kas yapması fiziğini etkilemesi güzel değil doğru ama final de bütün kaslar gitmiş fizik tam oturmuş bence tam olması gerektiği gibi olmuştu gayet iyiydi. Eğer part 3 de olacaksa final hali gibi olursa çok iyi olur. Ama o örgülü at kuyruğu saçı gene olacak Ayrıca abby'nin yüz modeli olan kız çok güzel mesela.
    https://www.reddit.com/r/Gamingcirclejerk/comments/hfeypm/abbys_face_model_is_beautiful_fuck_you_cuckman/

Body model de budur: https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/colleenfotsch/

Alıntıları Göster
    Bu kız görsel efekt sanatçısıydı ND bünyesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: matea3535

Bu oyunun incelemesindeki yüksek puanlara sony para verdi diyen troller ne diyecek acaba ghost of thusisima 84 almış hmmmm acaba sony para basmayımı unuttu
    84 yüksek bir puan değil. Günümüzde 84 puan ortalama bir oyun demek.

• hystaspes kullanıcısına yanıt
    84 ortalama olmaz 80 altı ortalamadır. 84 puan hit bir oyun demektir 90 üzeri ise klasiktir.

Sallamaya devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Bu kız görsel efekt sanatçısıydı ND bünyesinde.

Alıntıları Göster
    Doğru ama şuan beyond-fx şirketinde VFX Artist olarak bulunuyor.

• Herkes Ellie, Owen ve hamile Mel'i öldürmüş diye Ellie'ye cani diyor ama Ellie orada kendisi bile açıkladı onlara. "Benim buraya gelme amacım siz değilsiniz" demişti. Ama gerizekali, oyunda zerre mantığı olmayan Owen karakteri Ellie'nin üstüne çullanıyor, Ellie'de mecburen ikisini öldürmek zorunda kalıyor. Bu oyun last of us markasına yapılmış büyük bir haksızlık bence. Uğraşsalar bu kadar kötü senaryo yazamazlardı sanırım. Sadece, üzücü

• quote:

Orijinalden alıntı: hystaspes

84 yüksek bir puan değil. Günümüzde 84 puan ortalama bir oyun demek.

Alıntıları Göster
    84 gayet iyi bi puandır. Zaten puana bakarak oyunu seven de ne bileyim...
  • 
Sayfa: önceki 10811082108310841085
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.