Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1000. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.231.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 998999100010011002
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Adam kardeşini öldüren kişinin peşine düştü, bir sürü kişiyi öldürdü, vazgeçip geri dönecekken, o kişi tarafından yakalandı, sakat kaldı, bir gözü kör oldu. İntikam alma isteği daha da körüklendi bu durum yüzünden. Oyuun sadece oynamış olmak için oynamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joof

Jesse karakteri ile ilgili :

Gelişimini hiç bir şekilde dolduramadıkları bir karakter. Jesse'nin Joel ile ne gibi bir yakınlığı vardı, intikam uğruna onca mübadeleye girmesinin, bilmiyoruz.. Tabi ki o kadar bir yakınlığı yoktu. senaryoda bu hiç bir şekilde işlenmedi . Dina'nın peşinden gitti, onu yalnız bırakmak istemedi desek, Dina'nın hamile olduğunu öğrendikten sonra onunla birlikte tiyatrodan çıkmaz, ona göz kulak olurdu. Elienin intikamına ortak olup önüne geleni kesip biçmezdi.

Jesse nin ilk once ki amaci DINA yi yalniz birakmamak ama hamileoldugunu anladigi an tek amaci DINA nin ELLie siz donmeyecegini bildigi icin ki ELLIE nin de ilk amaci TOMMY yi bulup daha sonra isi bitirmek ve JACKSON aa geri donmek oldugu icin DINA ve JESSE nin jacsona donus bileti ellie nin isinin hicli bir sekilde bitirilmesi.O yuzden jesse de isin icinde. Yani su isi bir sekilde bitirip DINA yi da alip hemen donmek istiyor ama bunun sarti da ellie nin isteginin yerine hizlica getirilmesinden geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

Ben Joel'ı haklı bulmuyorum zaten TLOU'nun sonunda Joel zaten aslında uzun zamandır hak ettiğini bulduk desek yanlış olmaz(Kimse alınmasın Joel birçok insan ile takıştı sonucun bu olacağı dünden belliydi). Ben doktora boş demedim sadece öyle hiç görüşmemiş birşeyde 2saatlik(veya biraz daha uzun fakat günlerce, haftalarca değil) inceleme ile bir insanı hatta bir çocuğu öldürmek(Marlene kendi kızın olsaydı yapabilirmiydin diye sorduğunda cevapta veremedi) herhangi bir bilim insanı için saçma kanını vücut sıvılarını incelemek varken ? En son beynindeki mantardan parça almak ve bunu Ellie'ye iyice anlatması gerekliydi.

İşkenceleri hatırlıyorum fakat Owen kendi gelirse kendini açıklaması için bir şans veririm de dedi.
    Ben Rüya sekansı önemsiz demiyorum fakat bir anda duygu yaşatamıyor.(zaten benim oyunlar ilgili sorunum burda bu oyun bana hiçbir duygu yaşatamadı)
    Zaten eyvallah çeksin demiyorum Sadece bir rüya gördü diye ve onun kurtulmasına yardımcı oldular diye kaç senedir savaştığı insanlar için neredeyse herşeye ihanet ediyor. Aslında buradaki tartışmamız oyun burada duyguları(Rüya, Yara, Lev) tam veremediği ve açıklayamadığı için çok anlamsız kalıyor bende hiçbir şey uyandırmadığı için saçma geliyor.

Owen konusu bir kaybediyor bir kazanıyor en son santa barbara'da Owen ile gitmeyecekti(Owen öldüğü için bilemiyoruz) tekrar kaybediyor. Kendi tercihi burada fakat tabii Owen ölüyor. Gerçekten şu gruptan tek sevdiğim karakterdi.

Evet intikam için en başta elinin tersiyle itiyor sonrasında ise belki de istemeye istemeye Santa Barbara'da da itiyor. En sonunda intikamını aldığı için kaybediyor.

Benim Oyunun sonu ile ilgili bedelini ödemiyordan kastım bu değil arkadaşları ölüyor çünkü onlarda intikam için yola çıktı aynı Jesse gibi ve onlar hakettiğini buluyor.
    Abby en sonunda umuda doğru giderken ? (muamma belki de büyük bir pusuya gidiyor)
    Ellie umutsuzluğa doğru gidiyor ? (Dina JJ ile birlikte terk etti, parmaklarını kaybetti, Joel'dan kalan en büyük şey gitarını çalamıyor vs.)

Burada Oyunun sonunu benim için tek haklı çıkartacak şey Ellie'nin intikamını almasıydı. Zaten herşeyini kaybettiğinide biliyordu. Neden Affetmeli ? Dediğim gibi acıma duyabilir fakat bir insana verilecek en büyük ceza canını almaktır(Abby'nin yaptığı) ve benim gözümde en büyük cezayı(Abby) çekmedi ? İkisinin ilişkisini benzetmiş olabilir fakat bu affetmesi veya acıması için bir seçenek değil benim için ?

Bu yüzden Objektif yaklaşamıyoruz herkesin konulara bakış açısı farklı,
    Ben biraz daha realist baktığım için doğru veya yanlış olarak düşünmüyorum, Ellie doğru veya yanlış yapmadı sadece yazarın istediği şeyi yaptı oyuncunun/izleyicinin(%90 falan) değil. Fakat Joel'ın kararı TLOU'da yanlış olmasına rağmen oyuncunun istediği karar(yine %90 falan).
    Zaten sorun burada çıkıyor oyuncu ve yazarın istekleri çakışıyor burada en güzel yapılacak şey seçeneğin oyunculara bırakılmasıydı. Çünkü bu bir oyun, böyle bir hikaye İZLEMEK istesem gider film izlerim.

Bu arada ben Abby'nin yaptığı herşeye hak veriyorum zaten vermiyorum değil onunda haklı sebepleri var.(Babası, Arkadaşları, Sevgilisi)
    Aynı haklı sebepler Ellie'de de varken Ellie neden yücelik yapsın ki ? Sonuçta gerçekçi bir hikaye yapacam diyorsan gerçekçi son yazacaksın dünyada ki birçok insan Abby'i orada öldürürdü.
    Merhaba

1. Oyun da hastane sahnesinde Joel yerinde olsan doktorlari oldurur muydun.
    ABBY yerinde olsan hayatini intikam gunune adayip o gun geldiginde JOEL i o sekilde oldurur muydun.

BU iki sorudan sonra buraya dikkat. O zaman en son cumlende ki eger abby nin oldurulup oldurulmemesi oyuncuya birakilsaydi yuzde 90 abby i olururdu ( ki ben buna katilmiyorum o kadar empayi yoksunu yoktur dunyada, yoktur demi ? yoksa var midir o yuzden midir dunyada hic durmayan sacma sapan savaslar ) den hareketler sen ABBY i oldurur mudun ?

Zaten eyvallah çeksin demiyorum Sadece bir rüya gördü diye ve onun kurtulmasına yardımcı oldular diye kaç senedir savaştığı insanlar için neredeyse herşeye ihanet ediyor. Aslında buradaki tartışmamız oyun burada duyguları(Rüya, Yara, Lev) tam veremediği ve açıklayamadığı için çok anlamsız kalıyor bende hiçbir şey uyandırmadığı için saçma geliyor.

Su sorunada bir aciklik getirmke isterimkemdi cercevemden, ABBY nin scars yada WOLF lar seyinde degil.Tek amaci vardi bir gruba dahil olmak ve kendini intikam gunu icin hazirlamak. Owen yuksek bir yerde abby ile otururken birakalimher seyi gel bu akvaryum da bir hayat kuralimdedigin de abby cok cok istemesine ragmen ben egitimime gec kalmak istemiyorum egitimime devam edicemdiyor. AMAC o gune hazirlanamak., Ne zaman kizil elmasina sahip olup amacina ulasiyor icin de buyuk bir bosluk olusuyor cunki amaci yok ve ilk buldugu amaca dogru gordugu amaca yani lev ve yaraya yapisiyor. Bundan anlasilmayacak bir sey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 28 Haziran 2020; 11:1:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tospik

Ellie zaten beni orda bıraksaydın keske diyor hocam Ellie’ye anlatıp anlatmamak bir şeyi değiştirmeyecek zaten kız en baştan okeydi.
    O yapıyı incelemek için zaten ameliyata alıyorlar. Demek ki adam kafasında nasıl bir yol izleyeceğini çizmiş.
    Hocam bence siz İsaac karakterini çok iyi birisi zannediyorsunuz o yüzden öyle düşünmüş olabilirsiniz. En iyi askeri olan abby’i oldurecekti lev’i koruduğu icin. Owen’a neler yapardi (Owen da Scar’i koruyordu) aklım hayalim almıyor.

Santa barbara’da abby nerde elinin tersiyle itiyor hocam. Zaten Ateş böceklerini bulmak Owen’in fikriydi. Hatta telsiz konuşmalarından sonra Owen haklıymış diyor.

Abby ateş böceklerini buldu hocam ne tuzagi :))

Ellie en başta abby’nin yaptığı hatayı yapıyor zaten hocam. Mutlu bir aile tablosu olacakken hiçbir şeyi kalmıyor.

Ellie abby’i oldurse eline ne geçecekti mesela hocam ? Bana göre HİCBİR ŞEY

Buradaki bütün karakterler ceza cekti intikam duygusu yüzünden. Bence ellie en sona kaldığı icin büyük ceza olarak algılamışsınız. Abby daha ne ceksin hayatı mahvoldu, Ne babası kaldı ne arkadaslari, Ne de sevgilisi kaldı. Bundan başka aklıma büyük bir ceza gelmiyor (Ceza çekme sıraları farklı sadece). Bu durumda ölmek aslinda onun icin ödül gibi bir şey aslinda.

Neden yapmasın ? Abby zaten yücelik yapmıyor mu Hem de 2 kere ? Dina’yi bağışlayarak istese orada ikisinin de bogazini keserdi. İlk sahnede de Tommy ve ellie’yi serbest bırakıyor Biz sizin gibi değiliz diye.

Hocam filmlerde de o zaman sonu bize bıraksınlar. Biz seçelim sonunu. Sonuçta yazarın istekleriyle bizim isteklerimiz çakışabilir yine.

Hocam sonuyla ilgili zaten teorilerimi yazdım gerisi size kalmış...

Hocam abby onca şeye ihanet ediyor derken ben anlamadım. Amaçları zaten joel’u oldurmekti yaptılarda. Siz joel abby’nin hayatını kurtarmasına rağmen neden oldurdu yazmistiniz ben de ona cevaben yazdım (Joel ilk başta Abby'i hiç tanımamasına rağmen kurtarıyor ve onunla birlikte güvenli bir yere gittikleri anda hiç tereddüt etmeden Joel'a işkence yapmaya başlıyor. Karakter bozukluğu var galiba kızımızda)???. Rüya olayı lev ile alakalı. Abby’nin lev ve ablasını kurtarma yoluna sokabilecek tek şey babasıydı zaten. Rüya da o yola sokuyor.

Oyuncuların çoğu duygusal baktığı icin kötü diyorlar hikayeye. Joel’u öldüren kişiyi nasıl öldurmez falan. Hikaye’ye baktığınız zaman herkes bir bedel Ödemiş.

Beğenip beğenmemek size kalmış ama hocam bence siz oyundaki bazı noktaları kaçırmışsınız. Benim tavsiyem bir kere daha oynamanız. O zaman aklınızdaki soru işaretleri gidecektir.

Oyuna iyi hakimsiniz yalniz bir yerde duzeltme yapmak istiyorum.
    ABBY santa barbaraya gitmek istiyor ama MEL istemiyor o yuzden mel ve owen in arasina girmemek icin SB gitmeyecekti eger mel ve owen olmeseydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Merhaba

1. Oyun da hastane sahnesinde Joel yerinde olsan doktorlari oldurur muydun.
    ABBY yerinde olsan hayatini intikam gunune adayip o gun geldiginde JOEL i o sekilde oldurur muydun.

BU iki sorudan sonra buraya dikkat. O zaman en son cumlende ki eger abby nin oldurulup oldurulmemesi oyuncuya birakilsaydi yuzde 90 abby i olururdu ( ki ben buna katilmiyorum o kadar empayi yoksunu yoktur dunyada, yoktur demi ? yoksa var midir o yuzden midir dunyada hic durmayan sacma sapan savaslar ) den hareketler sen ABBY i oldurur mudun ?

Su sorunada bir aciklik getirmke isterimkemdi cercevemden, ABBY nin scars yada WOLF lar seyinde degil.Tek amaci vardi bir gruba dahil olmak ve kendini intikam gunu icin hazirlamak. Owen yuksek bir yerde abby ile otururken birakalimher seyi gel bu akvaryum da bir hayat kuralimdedigin de abby cok cok istemesine ragmen ben egitimime gec kalmak istemiyorum egitimime devam edicemdiyor. AMAC o gune hazirlanamak., Ne zaman kizil elmasina sahip olup amacina ulasiyor icin de buyuk bir bosluk olusuyor cunki amaci yok ve ilk buldugu amaca dogru gordugu amaca yani lev ve yaraya yapisiyor. Bundan anlasilmayacak bir sey yok

Alıntıları Göster

TLOU'da Joel yerinde olsam doktor eğer bana neşter çekmemiş olsa neden öldüreyim ? Joel orada intikam için değil Ellie'yi Kurtarmak(?) için KATLİAM yapıyor(kendi sebepleriyle)
    Abby yerinde olsam aynı şekilde öldürürdüm (ben zaten kaç kere Abby Joel'ı öldürmede haklı diyorum)

Bu olay Empati yoksunluğu değil ben kendimi o an Ellie'nin yerine koyuyorum ve herşeyimi kaybetmişim bu amaç uğruna daha neden durayım ki ? (Abby'nin hikayesini sen gördün Ellie değil)

Yara Lev konusunda bana istenilen etkiyi oyun veremedi(Benim için böyle). Birçok açıklama okudum(burada da tartıştım) fakat hala daha 1.5gün önce tanıştığın biri için aylardır/yıllardır tanıdığın birini öldürür müsün ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 28 Haziran 2020; 11:12:21 >

• quote:

TLOU'da Joel yerinde olsam doktor eğer bana neşter çekmemiş olsa neden öldüreyim ? Joel orada intikam için değil Ellie'yi Kurtarmak(?) için KATLİAM yapıyor(kendi sebepleriyle)
    Abby yerinde olsam aynı şekilde öldürürdüm (ben zaten kaç kere Abby Joel'ı öldürmede haklı diyorum)

Bu olay Empati yoksunluğu değil ben kendimi o an Ellie'nin yerine koyuyorum ve herşeyimi kaybetmişim bu amaç uğruna daha neden durayım ki ? (Abby'nin hikayesini sen gördün Ellie değil)

Yara Lev konusunda bana istenilen etkiyi oyun veremedi(Benim için böyle). Birçok açıklama okudum(burada da tartıştım) fakat hala daha 1.5gün önce tanıştığın biri için aylardır/yıllardır tanıdığın birini öldürür müsün ?

Alıntıları Göster

ABBY nin aylardir yillardir tanidigi kisi kim? ISAAC demek sakin ?
    ABBY icin iki bucuk kisi degerli benimgozumde OWEN manny (manny idi sanirim joele tukuren ve yarim olan NORA) Hatta owen arkadaslarindan birini oldurdugun de owen a ulasmaya giderken NORA e oldurdugu arkadasimiz ne olacak diyince IYI yapmisssss a varan bir aciklamasi var. Diger hic bir karakterle duygusal bir bagi yok.

Hastane bolumunde sordugumsey tek amaliyathane ile sinirli degil. Onune kimgelirse Marline koruma hademe vs amac orda arkada kimseyi birakmamak. Onu soruyorum sadece amaliyathane sahnesi olarak dusunme.Orda ki doktorlarin oldurulmesi ha bi eksik ha bir fazla hic bir sey ifade etmiyor (ne ironi degil mi aslinda her sey ifade ediyor ve 2. oyun o sahnenin uzerine kurulu geliyor hahaha

• atabrkk kullanıcısına yanıt
    Half life: alyx var o da çok iyi

• quote:

ABBY nin aylardir yillardir tanidigi kisi kim? ISAAC demek sakin ?
    ABBY icin iki bucuk kisi degerli benimgozumde OWEN manny (manny idi sanirim joele tukuren ve yarim olan NORA) Hatta owen arkadaslarindan birini oldurdugun de owen a ulasmaya giderken NORA e oldurdugu arkadasimiz ne olacak diyince IYI yapmisssss a varan bir aciklamasi var. Diger hic bir karakterle duygusal bir bagi yok.

Hastane bolumunde sordugumsey tek amaliyathane ile sinirli degil. Onune kimgelirse Marline koruma hademe vs amac orda arkada kimseyi birakmamak. Onu soruyorum sadece amaliyathane sahnesi olarak dusunme.Orda ki doktorlarin oldurulmesi ha bi eksik ha bir fazla hic bir sey ifade etmiyor (ne ironi degil mi aslinda her sey ifade ediyor ve 2. oyun o sahnenin uzerine kurulu geliyor hahaha

Alıntıları Göster

WLF'te hiç mi başka arkadaşı yok bu kızın ? Sadece iç grubu mu tamam anlıyorum intikam için katıldı WLF'e ama orada hiçkimse ile arkadaş olmadı mı ?
    Zaten ben bunu söylemiştim Abby sadece Owen, Manny ve Nora(Belki Mel bilemiyorum) için üzülmüştür zaten gerisi ne onun nede oyuncunun umrundaydı.
    Joel Ellie'ye ulaşmasını engelleyen ardından kaçmasını engelleyen herkesi öldürdü. Fakat herkesi öldürdü dersek(bence Joel'ın burada gücü yetmeyebilir zaten) Abby neden hayatta ?(Marlene'e sadece arkasından gelirsin demesi de aslında ironik zaten hayatta bırakıkların var gelecekler zaten)

Şu oyunu 50 saat yapıp en başları Abby ile oynasaydık ve gerçekten bağlanabilseydik ve hikaye anlatımı öyle rüya falan değil düşüncelerini dile getirerek anlatsaydı(kendi kendine konuşma veya içses) dediğim gibi ona duyduğum empati artabilirdi(aynı zamanda Ellie ile hiç konuşmadılar Ellie onun neler yaşadığını bilmiyor hikaye'den anladığım sadece babası için Joel'ı öldürdüğünü biliyor)

• Kasatka kullanıcısına yanıt

anketlerde yüzde 80-90 sonda Abby'yi öldürürdüm diyor. Aynen herkes empati yoksunu bir sen değilsin. Bu oyunun asıl sorunu bu zaten, en yanlış kişiye empati yaptırmaya çalışması ve büyük ölçüde fail olması.
  • berbetmus kullanıcısına yanıt
    Öyle bir soğudum ki part 3 çıkarmasınlar istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabrkk

Bu oyunun GOTY olması Cyberpunk 2077 ile alakalı artık. Cyberpunk patlarsa alır yoksa çok zor.
    Cyberpunk yetişemiyor diye duymuştum sanki doğru mu? 4 günle kaçırıyordu sanki.
  • quote:

WLF'te hiç mi başka arkadaşı yok bu kızın ? Sadece iç grubu mu tamam anlıyorum intikam için katıldı WLF'e ama orada hiçkimse ile arkadaş olmadı mı ?
    Zaten ben bunu söylemiştim Abby sadece Owen, Manny ve Nora(Belki Mel bilemiyorum) için üzülmüştür zaten gerisi ne onun nede oyuncunun umrundaydı.
    Joel Ellie'ye ulaşmasını engelleyen ardından kaçmasını engelleyen herkesi öldürdü. Fakat herkesi öldürdü dersek(bence Joel'ın burada gücü yetmeyebilir zaten) Abby neden hayatta ?(Marlene'e sadece arkasından gelirsin demesi de aslında ironik zaten hayatta bırakıkların var gelecekler zaten)

Şu oyunu 50 saat yapıp en başları Abby ile oynasaydık ve gerçekten bağlanabilseydik ve hikaye anlatımı öyle rüya falan değil düşüncelerini dile getirerek anlatsaydı(kendi kendine konuşma veya içses) dediğim gibi ona duyduğum empati artabilirdi(aynı zamanda Ellie ile hiç konuşmadılar Ellie onun neler yaşadığını bilmiyor hikaye'den anladığım sadece babası için Joel'ı öldürdüğünü biliyor)

Alıntıları Göster

Mel i nasil sevebilir ki sevdigi adami kaptirmis ( bu abby nin tercihiydi ancak yinede MEL i sevdigini dusunmuyorum ve milletin aksine ben abby nin SJW (cinsel tercih anlaminda) oldugunu da dusunmuyorumkiz sadece guclu olmak icin azmanlasmayi kendine hedef belirlemis bir kiz) yani owen i her daim seviyor ama bizde ki kan davali davaro filminde ki gibi kanlisinin kanini dokmeden bu ask mesk ve butun her seyi ertelemis biri/

Ya normal hayatta kendi hayatimiza bakalim okul cevre mahalle vs kac tane deger verdigimiz kisi var. Bir kac tane ve oyunun da bu konuda realistic oldugunu dusunuyorum.

ABby i gorsede muhtemelen oldurmezdi Joe ya 13 yasinda bir kiz abby o zaman (sanirim)
    Ote yandan SCARlar hep oldu mu ? Ya wolflar ? Hepsi. Sanmiyorum ama Joelin dusundugu yilanin basini ezdim kuyruk dursa ne olur dusuncesi bence ki ABBY olmasa o grubun JOELIN pesine duseceginden de suopeliyim . ABBY bu isi hayat amaci yapiyor digerleri de abby istedi diye geliyorlar.

Oyunuy ben 50 saate yakin oynadimzaten :) 40 saat 31 dakika.Hocam eksikleri var mi elbetttttt var. Zaten ben insan yapisi bir seyin maddenin vs mukemmel olmasina inanmiyorum.ANcakbu goz onune alindiginda oyun bana essiz unutamayacagim ve en onelisi de IYII YAAAD edicegimbir deneyimsundu. ABBY ben cok sevdim bunu bir cok kez soylemisimdir linc yememe ragmen. ABBY karakteri cok saglambir karakter ellie nin aksine. ABBY olgun ELLIE ergen benim icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Öyle bir soğudum ki part 3 çıkarmasınlar istiyorum
    ND ile su an da maillesiyorum bu mesajini da ekte gonderiyorum kesin bunu dikkate alip 3. oyunu iptal ederler :)
  • Kasatka kullanıcısına yanıt
    Hahaha komiksin

Yapmayacaklar zaten 3 . Oyunu, yeni bir ip gelecek.

• tek söyleyeceğim keşke abby ellie'yi bulup ona silah doğrulttuğu anda kapanış sinematiği girip oyun orada yarım yamalakta olsa bitseydi. yemin ederim şu anki finalinden bin kat daha mantıklı olurdu. o kısma gelene kadar oyun benim için 100/100 iken, o noktadan sonra 0/100 oldu benim için. ellie ile oynarken her köşeyi didik didik edip ufacık bir mekanda dakikalar harcarken, abby ile koşa koşa artık bitsin diyerek geçtim her yeri. oyunun başından beri bin türlü geliştirme yapmışız karaktere, sen geliyorsun sıfırdan abby'i veriyorsun al bunu da geliştir diye. insanın bütün şevkini 1 dk içinde yok ediyorlar. hadi herşeye tamam dedik, artık son sahnede ellie sonunda intikamını alacak en azından elle tutulur bir amaç uğruna yaptı herşeyi diyeceğiz derken, ikisini de bir anda salıverince dilim tutuldu resmen. ulan biz 30 saat boyunca ne amaç için oynadık bu oyunu? resmen boşa geçen 30 saatti bu oyun benim için. onca emeğe yazık gerçekten, keşke oyun ortada bitseydi de bunları görmeseydim...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yorumlarına baksana kimin bebeler korosuna dahil olduğu belli. 16 yaşında falansın sanırım.

Konu hiçbir zaman Joel'in ölümüyle ilgili olmadı, her ana karakter ölebilir bunda sorun yok. Bunu bir anlayamadınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 28 Haziran 2020; 12:5:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kun0s

Hahaha komiksin

Yapmayacaklar zaten 3 . Oyunu, yeni bir ip gelecek.
    Yooooooo
    Neil in dedigi su. Ya last of us 3 yada yeni bir IP.

Burda kapisi kapatilan Uncharted serisi.
    Bana kalirsa riske girmeyip 3. oyunu cok daha erken gorebiliriz. 2021 sonunda basit bir trailer 2023 baharinda da oyun satisa sunulabilir. Ben yeni ip olayinin satislara bakacagini dusunuyorum. Satis beklenti alti kalirsa ki hic sanmiyorum yeni ip isi icin kucuk bir grup olustyurulup bu arada last of us 3 u ana kadaro gelistirmeye devam eder aynen Unchated Lost ve LOS2 nin ayni anda gelistirilmesi gibi.
  • Çok iyi video;
    Dont Need Aimyoutube
    The Last Of Us 2 - Revenge
    https://www.youtube.com/watch?v=2WbWFCnndKQ&feature=youtu.be

• Ben oyunun mutsuz sonla bittiğini düşünmüyorum. Abby yaptığı şeyle hesaplaştı, ondan çok daha şey götürdüğünü anladı. Tanıştığı çocuk onun gerçekte olduğu kişiyi ortaya çıkardı. Babası ile ilgili travmasını da Joel'u öldürmesiyle değil, sonraki yaşadıkları ile atlattı. Benimsemediği, kendini ait hissetmediği WLF grubundan kendini kurtardı, çok daha huzurlu olacağı ateş böceklerine katılmaya gitti.

Ellie, Joel öldükten sonra ona karşı son zamanlarda takındığı tutumdan pişman oldu. Bunun acısını yaşadı. İntikam alırsa huzur bulacağını düşündü. İntikamını alamayınca, görünürde güzel ama asla mutlu olmadığı bir hayata başladı Dina ile. Joel'un ölümü, son anlarındaki görüntüsü peşini bırakmıyordu. Bundan kurtulmak için intikamını alması gerektiğini düşünüyordu. Tekrar yola düşüp Abby'i bulduktan sonra onunla olan dövüşünde son anda Joel ile son konuşmasını hatırladı, Abby'i öldürmenin hiç bir şeyi çözmeyeceğini farketti ve onu bağışladı. En önemlisi hayatta kaldı ve Joel'un gitarını da geride bırakarak bir şekilde her şeye yeniden başlama şansını verdi kendine.

Oyunun sonunda hayatlarının en büyük travmalarını öyle yada böyle atlatan yeni hayata adım atan iki tane kadın var.

• Oyunun hikayesinde çok eleştirilecek yer var.Objektif yaklaşılırsa zaten herkes bunu kabul eder.Ama sırf oyun güzel diye hikayeyi de yedirmeye kalkışanlar biraz boşuna uğraşır.

Öncelikle oyun bir film değil.Öyle olacak olsa gider film izlerim.Elimizde çok güzel bir oyun var.Ortalama bir hikayeyle çoğu kişi zaten oyunu beğenecektir.Bu kadar saçmalamaya gerek yok.Oyunu oynarken insan ben bunu yapmak istemiyorum,ben bunu oynamak istemiyorum diyorsa zaten geçin bu işleri.Bir başka saçmalıkta ilk oyun ile ikinci oyun arasında dağlar kadar fark var.Bi yerde kızını kaybedip ,bulduğu kızı her şey pahasına sahiplenen bırakmayan Joel.Bi yerde ergen dizisi.

Yok Joel Abby'nin babasını öldürmüş ,yok bir sürü kişiyi öldürmüş falan fistan.Arkadaş Joel'in neden ve nasıl öldürdüğü belli.Kızı öldüreceklerdi ve kurtarmak için öldürdü. 2.oyunda bunu anlatmaya çalışmışlar ama tamamen çelişiyo.Abby psikopatın teki.İçinde olduğu grup belli.Haraketleri belli.Hatta Lev olmasa bile bile hamile kızı öldüreceği de belli.Onu geçtim böyle bir karakter rastgele tanıştığı kızları sahipleniyor NEDEN? .Hayatını kurtarmış rüyasında görmüş geçin bu işleri.Adam içinde olduğu grubu sattı ne rüyası ne hayatı.Onu da geçtim oyun bize güya öldürmenin başına neler getirebileceğini Joelin ölümüyle anlatıyo.Ama eee Abby'nin öldürdükleri,onların ailesi yok mu? Neler neleer.Sırf oynayanlar boş boş sövsün diye bir hikaye yazmışlar ve bunun savunulması kadar saçma bir şey yok.İlk oyun hikaye olarak karakter gelişimi olarak başyapıtken hatta bir ailenin yanında oynasan bile sorun çıkmayacakken(Şiddet ve korku dışında)İkinci oyunda yiyiş yalaş sahneleri de bolca.

• 
Sayfa: önceki 998999100010011002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.