Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
29
Favori
31.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ellie dışında tüm cast mükemmel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterini yediğimin suratına alışamadık dizide ki kızın. Aslında sinemalarda ki son alien filminde ki kız ellie olmak için doğmuş şunu izlesek ne güzel olurdu be

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU
  • Pek takip edemedim ama bu oyuna yakın zamanda indirim gelirmi? 1250 tl diğer oyunlwra göre epey ucuz kalmış zam yemeden bi indirim beklesem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt

Bende almak istiyorum ama ortak birini arıyorum uyguna gelir

• ranos R kullanıcısına yanıt

Oyunları genelde ortak alırım ama bu oyun ana hesapta oynamalık uzun ömürlü oyun.

• The Last of Us Part II Remastered için bir yama yayınlandı.

Bu güncelleme, PlayStation 5 Pro için özellik desteğinin yanı sıra ek küçük düzeltmeler de ekliyor.

PlayStation 5 Pro

• PlayStation® Spectral Super Resolution (PSSR) özelliğinden yararlanan yeni işleme modu eklendi.
    • Yeni “Pro” modu, 60 fps* hedefini korurken PSSR çıkışı 4K'ya yükselterek 1440p'de işliyor.
    • Performans ve Fidelity işleme modları hala mevcuttur ve orijinal PS5* ile karşılaştırıldığında daha akıcı bir deneyim ve yüksek kare hızları sağlar.

*Gelişmiş özellikler için PlayStation 5 Pro konsoluna ek olarak uyumlu bir ekran gerekir.

Kaynak : https://feedback.naughtydog.com/hc/en-us/articles/31374559271828-The-Last-of-Us-Part-II-Remastered-Patch-1-2-0

• 4+1 yıllık oyunu hala indirime sokmadı Allahın belaları.

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt

Delux ile 2 saat oynadım devamı için indirim bekliyorum.

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt

Dua edelim de 2500 tlye çıkmasın indirim beklerken bunda da olmayalım

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Part 1'e gelen Pro yaması, düz PS5'teki görüntüyü de iyileştirdi. Çok daha net bir görüntü var: link

Part 2'de de benzer durum olabilir. Herhalde, PSSR için yapılan optimizasyonlar düz modele de yaradı. TAA yerine farklı bir tekniğe mi geçtiler ne yaptılarsa, görüntü tam native 2160p gibi oldu.

------------

Remaster'ı 1250'ye alıp almamaya ben de karar veremedim. Kasımda iner mi, yoksa indirimli 1500'e mi alırız emin olmak zorThe Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU  Temmuz'daki PSN zammı Remaster'a yansımamıştı. O sebeple, indirimli 1500 ihtimali daha yüksekThe Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

Normalde Tlou2 gibi bir oyunda fiyat hesabı yapmazdım. Fakat orjinalini PS5'te 60 FPS olaral platinlediğim için, gereksiz para ödemek istemiyorum.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Bence PS5 Pro'da yeni bir teknik bulup bunu base modeline de ekleme gibi bir yol bulmuş olabilirler hocam. Birde ND'de ki geliştiricilerin veya Remastered'i yapan ekipte gayet bunu daha ileriye taşıyacak kişilerin olduğu.

Bu arada Fiyat olarak biraz daha indirime gidebilir önümüzde ki haftalarda. :)

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Valla ne olursa olsun bi oyuna 500 tl bile vermek israf bana göre. Helede aynı oyunun ısıtılıp ısıtılıp yeniden satılması. Bakıyorum bazıları 4 bin tl veriyo bi oyuna. Valka 4 bin veren 10binde verir bu kafayla.

• Yahu dostlar, oyunu oynayan ve tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum. Part 1’i ağzımın suları akarak oynadım bitirdim, tazeyken hemen 2’ye geçtim. Yeni mekanikler ve oynanış tarzı, daha rahat bir dünya tasarımı vs yapılmış tamam da.

Neden 1.5 saat loot yaptığım koca şehirde 1 ammo düşüyor? Cephanem bitmesin diye kılı kırk yarıyorum. Oyun verir diye tüm cephanemi kullanarak ilerlemeyi de denedim, düşmandan veya loottan 1 tüfek mermisi düşüyor. Neden bizi kısıtladı bu kadar veya ileride açılıyor mu acaba? Oyunun %18 lerindeyim.

• Quantum Core kullanıcısına yanıt
    Zorluk seviyesi nedir, zorluk ayarlarında loot daha fazla düşmesini ayarlayabilirsiniz. İlk 2020 de oynadığımda çok zorun bir altında oynamıştım oyunun, belli bir yerden sonra baya cephanelik gibi dolaşmaya başlıyorsunuz tabi köşe bucak bakıp dikkatli oynanırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 28 Ekim 2024; 15:2:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

Hocam köşe bucak gezerek oynuyorum. Zorluk ayarım Normalde. İlk oyunu da normal bitirdim, cephanem full gezerdim.

Geniş arazisi olan şehirde her dükkanı lootladım, ama ammoyu inanılmaz kısıtlı veriyor. Biraz daha oynayıp duruma bakacağım o halde tekrardan.

• Quantum Core kullanıcısına yanıt
    Cephanelik bol değil oyunda bu doğru bunun sebebi atmosferi iyi yansıtabilecek ve güvende olmadığımızı hissettirmek için olabilir ben oynarken o kadar kaptırıyordum ki hikayeye kendimi aklıma bile gelmiyordu cephane

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.