|
The Last of Us dizisi uzun yıllar devam edebilir
-
-
İyi olur boka sarmazsa. Oyunu zaten çok hoşuma gitmişti ama dizideki bazı karakterler ve sadece 1 tam bölümün sakallı şişko dayıların yatak yiyişmeleri harici (pas geçtim o bölümü tabi) fena değildi. Başrolde ki kız zaten hiç hiç hiç olmamıştı.
-
İlk sezonu şöyle bir düşününce kibarca belirtmek gerekirse dizinin iyi olmadığına kanaat getiriyorum. Dizinin düzgün olan çok az yönü var zaten. Bir kere başrol'deki şişirilmiş balon arkadaş dahil bütün oyuncular hatalı. Bella Ramsey adlı veleti YT, Instagram, Facebook gibi platformlardaki o saçma sapan kısa filmlerde bile oynatmazlar. Yani oyunculuk sıfır. Bunun üstüne woke tayfa yeter ki beyaz olmayan veya güzel olmayan kim varsa seçtiği için böyle oluyor. Karakterle bağ kuramayınca afedersiniz ama diziden aldığınız zevkin içine ediliyor.
_____________________________ -
Sorma ne saçma bölümlerdi netflix ile yarış halindeler malum konularda. İzlenir mi izlenir ama kaliteli bir dizi olamayacak gibi duruyor. Yazık ettiler biraz da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sonunu bildiğim şeyi izlemek gelmiıyor içimden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle katılıyorum.
_____________________________ -
Başrol ilk tanıtıldığında herkes çirkin bir kız seçildi diye linçlemişti bende linçledim dizinin tutmasına çok üzüldüm açıkçası linçleyenler hainlik yapıp izlemiş
-
Olumsuz eleştiri yapanlar gitsin flash TV izlesinler
-
İki üç yılda bir yayınlarsa tabi bitmez
-
Sapkınlık tarafından bakmaktansa , oyundaki "Bob karakterinin neden bu halde olduğunu merak etmek" çok daha iyi değil mi?
-
Çıktığından beri en az 4. Sezonda olması gerekirdi bu dizi bu gidişle yıllar sonra anca tutulur heyecanı kaçıyor
En Beğenilen Yanıtlar
|
İlk sezonu şöyle bir düşününce kibarca belirtmek gerekirse dizinin iyi olmadığına kanaat getiriyorum. Dizinin düzgün olan çok az yönü var zaten. Bir kere başrol'deki şişirilmiş balon arkadaş dahil bütün oyuncular hatalı. Bella Ramsey adlı veleti YT, Instagram, Facebook gibi platformlardaki o saçma sapan kısa filmlerde bile oynatmazlar. Yani oyunculuk sıfır. Bunun üstüne woke tayfa yeter ki beyaz olmayan veya güzel olmayan kim varsa seçtiği için böyle oluyor. Karakterle bağ kuramayınca afedersiniz ama diziden aldığınız zevkin içine ediliyor. |
|
İyi olur boka sarmazsa. Oyunu zaten çok hoşuma gitmişti ama dizideki bazı karakterler ve sadece 1 tam bölümün sakallı şişko dayıların yatak yiyişmeleri harici (pas geçtim o bölümü tabi) fena değildi. Başrolde ki kız zaten hiç hiç hiç olmamıştı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt