Şimdi Ara

The Last of Us - Beyond Benzerliği + Ellie Cosplay (Yeni)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı kimseler Jodie, Ellie'ye benzemiyor alakası yok falan diyorlar. (Daha doğrusu Jodie'yi oynayan kız benzemiyor diyorlar.)

Alın size resim :

Ellie Cosplay'leri:

The Last of Us - Beyond Benzerliği + Ellie Cosplay (Yeni) The Last of Us - Beyond Benzerliği + Ellie Cosplay (Yeni) The Last of Us - Beyond Benzerliği + Ellie Cosplay (Yeni)
     The Last of Us - Beyond Benzerliği + Ellie Cosplay (Yeni) The Last of Us - Beyond Benzerliği + Ellie Cosplay (Yeni) The Last of Us - Beyond Benzerliği + Ellie Cosplay (Yeni)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 14 Eylül 2013; 4:35:48 >

• Eski hali daha çok benziyor evet. Onu da benzetmeyenler var ama.
  • İkisinide ellen page oynuyor zaten benziyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

İkisinide ellen page oynuyor zaten benziyorlar

The Last of Us'taki Ellen Page değil,hatta kendisi bile söylemişti
    http://www.theverge.com/2013/6/24/4458368/ellen-page-says-the-last-of-us-ripped-off-her-license
  • Ellie'yi daha önceden Ellen Page oynuyordu zaten ama daha sonra başkası alındı, yukarıda koyunlan resimden de belli zaten, Beyond'daki karakteri Ellen Page canlandırıyor ama
  • Ellen Page'in yerine başkası alınmadı, çünkü başından beri Ellen Page yoktu. ND, Ellen Page ile herhangi bir sözleşme yapmadan onun yüzünü kullandı. Fakat sonra QD, Ellen Page ile Beyond oyunu için anlaşınca, araya hukuki açıdan engeller çıktı ve ND'da Ellie'nin yüzünü değiştirdi.

Ellen Page bu konu ile ilgili olarak hakkını arayacağını söylemişti ama sonra ne oldu bilemiyorum.

Konuyu açan arkadaş biraz araştırma yapsın mümkünse, birkaç yıl önce ki muhabbet bunlar.
  • Bizzat onun yuzunu kullanmadi Naughty Dog; esinlendikleri belli ama o degil. Ellen Page ise bu durumdan biraz rahatsiz oldugunu acikladi birkac hafta once, mahkemeye tasiyacagindan bahsetmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Ben olayın ne olduğunu da ne kadar eski olduğunu da zaman içindeki gelişmeleri de biliyorum merak etme.

Ellen'in yüzünün kullanılması vesaire durumu söz konusu değil. Başkasının yüzünü kullandılar fakat insanlar ilk görüşte Ellen sandı. Bunun üzerine Naughty Dog görünüşü değiştirdi. Sonra bunun üzerine Ellen'a fikrini sordular benzerlik hakkında. O da "Yüzümü kullanmalarından memnun olmam gerekiyor ama değilim." dedi o kadar. Sonra Last of Us'ı merak ettiğini de ekledi. Mahkeme durumu vesaire yok aslında.

Ben sadece bazıları benzemiyor falan diyor da ondan ekledim. Bu resmi yeni gördüm, güzel ayarlamışlar. Siz de görün diye açtım konuyu.

Ama benim için Ellen'ın olması daha güzel. 2 oyunda birden Ellen var ne güzel işte.

• Kısa süre önce Ellen Page ile ND yapımcıları arasında twitter üzerinden tatlı bir atışma oldu. Ellen Page en son şu twiti atıp konuyu kapattı.

• İlginç.
  • Bir şeyi merak ettiğim yok, kimin kimin yüzünü kullandığı da çok umrumda değil. Ancak başkasının yüzünü kullanmadılar güzel kardeşim, direk Ellen Page'in yüzünü kullandılar. Last of Us'ın ilk yayınlanan Aralık trailerındaki Ellie, gayri resmi olarak Ellen Page idi. Bu durumun değişmesi QD'nin Ellen Page ile sözleşme imzalamasından kaynaklanıyor.

Ek olarak ben de zaten seninle aynı fikirdeyim. Benziyor ve Ellen hayranı olarak benzemesinden çok mutluyum.

• Ellen page de iyidir ama ellie nın simdiki hali daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bir şeyi merak ettiğim yok, kimin kimin yüzünü kullandığı da çok umrumda değil. Ancak başkasının yüzünü kullanmadılar güzel kardeşim, direk Ellen Page'in yüzünü kullandılar. Last of Us'ın ilk yayınlanan Aralık trailerındaki Ellie, gayri resmi olarak Ellen Page idi. Bu durumun değişmesi QD'nin Ellen Page ile sözleşme imzalamasından kaynaklanıyor.

Ek olarak ben de zaten seninle aynı fikirdeyim. Benziyor ve Ellen hayranı olarak benzemesinden çok mutluyum.

quote:

• Birisinin böyle bir yorumunu gördüm internette, doğruluğunu araştırmadım ama.

"NAUGHTYDOG has mentioned that they did not intend for Ellie to resemble Ellen Page, and only realised when Ellen herself had pointed that out. If you haven't noticed, Ashley Johnson's face also resembles Ellie's face very much as well. Naturally and not being greedy, they altered Ellie's appearance and both NAUGHTYDOG and Ellen Page have come to good terms on the issue."

@C-TRanger; Evet, görmüştüm onu.

Bir de şöyle bir cosplay gördüm, gayet iyi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 14 Eylül 2013; 17:00:19 >

• Eski hali ne güzelmiş. İçine etmişler resmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.