Şimdi Ara

The Last of Us (????) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

Film oyunun verdiği hazzı veremez, oyun her duyguyu yaşatıyor.

+ + + + + +

Katılıyorum.Oyun her bir dokusuyla muhteşemdi ancak filme bunun yansıması çok zor , aynı örneği hastası olduğum Max Payne'de yaşamıştık , açıkçası oyundan vizyona aktarılmış yapımlar biraz beklenenin altında kalıyor.Umudum yok valla.
  • Oyunun kendisi film gibiydi zaten.
  • Keşke Pc de olsaydı dediğim oyunlardan,filmden umutluyum.
  •  The Last of Us (????)

Ellie'yi oynayacak isim Maisie Williams.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 25 Temmuz 2014; 23:00:43 >
  • Oyundaki zombiler falan çok iyiydi, aynı şekilde atmosfer, kurgu ve hisler falan derken oyun çok iyi bir hal alıyordu.Fakat zaten oyunu oynamak, film izlemekle eş değerdi. onun yerine aynı evrende başka karakterleri konu alan bir film çekilseydi çok ama çok daha iyi olurdu.

Uncharted da film oluyor.Naughty Dog oyunlarının filmlerinin izliyicez sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 25 Temmuz 2014; 23:45:56 >
  • Hugh Jackman&Ellen Page süper olurdu.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
     The Last of Us (????)
  • Konu güzel burda önemli olan oyuncu seçimleri olur karakterler örtüşürse güzel bir film çıkar ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Hugh Jackman&Ellen Page süper olurdu.

Yok yemez
  • Maisie Williams mı? Ne alaka, yahu zaten yüksek bütçeli olacak film büyük ihtimalle, alırdınız Ellen Page'i ve Hugh Jackman'ı, iki isimde zaten oyunculuk yeteneği açısından yüksek kapasitede. Maisie Williams'la alakası yok Ellie'nin
  • Oyun da film gibi zaten. Pewdiepie oynarken bir gunde 8 saat izlemistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Acayip şekilde Joel e benzeme potansiyeli var adamda cidden,birde bunun makyajı vesaire derken olur mu olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım.
  • Çıkarsa zaten sırf müzikler için bile izlenir müzikler zaten başlı başına bir şahaserdi
  • Filmine gerek yoktu. Zaten film gibiydi.
  • Teee geçen senede yazmiştim hala fikrim değişmedi.. Joel karakterini Kesinlikle Gerard Butler oynamali.. Adam resmen Joel... Biraz araştirin Google'da göreceksiniz..

The Last of Us (????)
     The Last of Us (????)
     The Last of Us (????)

Ellie karakterini ise hem oyuncu hem seslendirme işi yapan, The Last of Us'da hem Ellie'i seslendiren, hemde Ellie karakterinin yüz modellemesini yaptiklari Ashley Johnson oynarsa süper olabilir.. İzleyici inanilmaz benimser.. Tam Orjinal haliyle Sesiyle Görüntüsüyle sevdiğimiz Ellie'i izlemiş oluruz.. Bununda Google'da fotolarina bakabilirsiniz..

The Last of Us (????)
     The Last of Us (????)

Yine ayrica Yurt dişi sitelerinde ise nasil neden bilmiyorum ama Ağirlikli olarak Ellie'i Chloe Grace Moretz'in oynamasi yönünde fikirler dolaniyo.. Çok severim hoş kiz tatli kiz oynarsa Garipsemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Aralık 2014; 2:41:59 >

• Oyunu oynamadım ama Joel karakterinin yüz modellemesi Gerard Butler' ı andırıyor. Bence de o oynamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma warcraft filmi geldi nedense.Onun gibi yalan hikayesine dönmesin de
  •  The Last of Us (????)

The Last of Us (????)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Teee geçen senede yazmiştim hala fikrim değişmedi.. Joel karakterini Kesinlikle Gerard Butler oynamali.. Adam resmen Joel... Biraz araştirin Google'da göreceksiniz.. Fotosunu eklemek istedim imageshack yine saçmalamişti ekletmedi...

Ellie karakterini ise hem oyuncu hem seslendirme işi yapan, The Last of Us'da hem Ellie'i seslendiren, hemde Ellie karakterinin yüz modellemesini yaptiklari Ashley Johnson oynarsa süper olabilir.. İzleyici inanilmaz benimser.. Tam Orjinal haliyle Sesiyle Görüntüsüyle sevdiğimiz Ellie'i izlemiş oluruz.. Bununda Google'da fotolarina bakabilirsiniz..

Yine ayrica Yurt dişi sitelerinde ise nasil neden bilmiyorum ama Ağirlikli olarak Ellie'i Chloe Grace Moretz'in oynamasi yönünde fikirler dolaniyo.. Çok severim hoş kiz tatli kiz oynarsa Garipsemem...

ellen page değil miydi o
     The Last of Us (????)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.