Bildirim
The Kung Fu Kid'den İlk Görüntü Yayınlandı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oha o Jackie Chan mi!?Çok yaşlanmış be üzüldüm valla tanıyamadım bile bir an
Değiştirme:Ekstradan bıyıkta kötü durmuş,birazda kilo almış sanki.Üzüldüm açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 18 Eylül 2009; 0:22:23 > -
Hep aynı kalmasını mı bekliyordun be ballrry? -
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
Oha o Jackie Chan mi!?Çok yaşlanmış be üzüldüm valla tanıyamadım bile bir an
Değiştirme:Ekstradan bıyıkta kötü durmuş,birazda kilo almış sanki.Üzüldüm açıkçası
nedense bende öyle hissettim. jackie bizim hafızalarımızda okadar güzel yer edinmişki, bunu resmi görünce farkettim. -
55 yaşında bi insan için gayet genç gösteriyor bence.. -
Bıyıklar yakışmamış -
Bazıları doğuştan şanslı oluyor -
-
Elalem oğluna film yapıyor ya -
Ne alakası var Will Smith ' in yapımcılıkla, ve zenci oğlunun karete kid çocukla, hepsini geç Jackie Chan ne işi var onlarla hayır o değil madem yapacaksın eskisini uydur yap, -
jackie ne hale gelmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: decxal
jackie ne hale gelmiş
ölüceğimi, bizim çağın geçtiğini hissettim resmen o resimle. sağlığım bozuldu. -
Jackie Chan'i öyle görünce yaşlandığımızı hissettim. -
Jackie'nin imajını beğendim, farklılık olmuş bir an ben de tanıyamadım.
@ballrry adam zaten yaşlıydı ki, yasak krallık filminde de bariz bir şekilde belli ediyordu yaşını. -
vay be yılların ustasını tanıyamadım.. -
Karate Kid değil mi bu filmin adı, kung fu ile karatenin ne alakası var -
quote:
Orijinalden alıntı: 53
Elalem oğluna film yapıyor ya
Aynen -
quote:
Orijinalden alıntı: decxal
jackie ne hale gelmiş
+1 -
kung fu nereden çıktı ya karate kid yazıyor işte tanıtımda. Bir de bu çocugun bu karate gecmişi var mı ki açmış bacagını 2 metre.
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 21 Eylül 2009; 16:10:03 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X