Şimdi Ara

The Irishman (2019) | Martin Scorsese-Robert De Niro-Al Pacino-Joe Pesci (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
6.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

    Bu kadar övülmesi sırf kadro ve yönetmenden dolayı galiba. Ben pek beğenmedim, klişe olmuş. Özellikle oyuncuların genç hallerinin yaşlı hallerinden farkı yoktu. De Niro'nun askerdeki sahnesinde bile 60 yaşında gibi hali vardı. Yürüyüşünden ve hareketlerinden zaten hiç bahsetmiyorum şaka gibiydi.


    Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşu ile ilgili bir iddiayı filmlerinde işlemeleri ise aşırı kolaya kaçmaydı. O kadar seviyordun, senelerin dostluğu var ama gidip iki kurşun sıkıyorsun en ufak bir üzüntü belirtisi bile göstermeden çıkıp gidiyorsun hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyorsun :D 3,5 saatlik bir film yapıyorsun ama filmin en önemli olayını üstünkörü işliyorsun. Çok kötü film.


    5/10.
    bunu tüm ciddiyetimle soyluyorum filmle ilgili en APTALCA yorumm. halinize yazık...




  • Alt tarafı bi film için yaptığım yoruma niye bu kadar alındın hocam beyinsiz misin ? Halime niye yazık olsun ayrıca :D Filmi beğenmediğim için mi halime yazık ? Oksijen israfısın yemin ediyorum
  • Emperor Karl Franz kullanıcısına yanıt
    Film zaten çok kötüydü 80 lik adamların mimikleri bile kalmamış oyunculuktan bahsediliyo,adamlar daha ayağa kalkamıyo seri şekilde(setten uyarmışlar al pacino'yu ama yönetmen idare etmiş),dövüşemiyo(bakkal dayağı),denize silah fırlatamıyo vs vs. tam bir fiyasko.

    Bir de marvel filmlerini eleştirmiş sen kendi efektlerine makyajlarına bi akta sonra marvel'ı eleştir üstelik kendiside cgi'a başvurmuş.

    Bunu seyredeceğinize en dandik 2 marvel filmi seyredin daha iyi,en azından efektler makyajlar vs çok daha iyi olur bi seyir zevki olur 3.5 saat dede seyretmekten iyidir.

    Martin bu filme vizyona soksaydı marvel'ın bırak dc'nin en dandik filmi kadar bile gişe yapamazdı netflix'e iyi kaktırmışlar filmi.
  • İzleyebilmek için günümü bu filme ayırdım desem yeridir. Beğendim acıkcası sıkmadı hiç. Film izlettriyor kendini bazı yerler ağır ama yinede bir şekilde konudan kopmassanız keyifli. Tek sıkıntı süresi denilebilir ama şurası olmasa burayı kessen diyipte filmi kısaltabilirdiniz diyebilirmiyim ben diyemem acıkcası.

    Godfather ı pek sevememiş biri olarak bu tarz mafya tarzı filmlere ilgisi olanların sıkılmadan izleyecekleri bir film olduğunu düşünüyorum.

    Zevkler tartışılmaz bunu hala öğrenemeyenleri görmekte hala üzücü bu bölümde.
  • film izlenmiyor bir türlü. de niro'yu zaten sevmiyorum birde başrolde rol yapmaya çalışıyor kendince. pacino izlettiriyor ama oda ihtiyarlamış artık. 3. defa izleme izlemeye çalıştım 2.30 - 2.40'a kadar izleyebildim daha 1 saat var bitmesine. normalde filmi parça parça izlemem ama bu filmi izlenmiyor.
  • Filmi 3 parçaya bölüp izledim. Beklentim daha yüksekti. 7.5/10

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    What was the last you were involved in street fighting?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 saat film dilekolay.. Ama tek oturuşta seyrettim. Akıcılığı güzel. De Niro'nun karakteri çok cool ve ciddi bir yapıda. Özellikle ilk 1 saat siyah saçlı haliyle efsaneydi. Al Pacino zaten çatlak, küfürbaz karakterini harika oynayarak coşturmuş. Pesci de dingin ve sakin karakterinin hakkını vermiş.

    8/10 verdim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Godfather'den daha çok Goodfellas'a benziyor zaten bu film. Daha hareketli bir film. Özellikle Godfather 1 beni de yer yer sıkmıştı. Daha kısa olmasına rağmen bu filmden akıcılık olarak daha geride.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldi ama 3,5 saat bu film için uzundu bence. Ben 2 saat dayanabildim ardından ileri sararak izledim biraz.
  • Çok ama çok sıkıldım filmde. 4'e bölerek zar zor bitirdim. son 1 saatinde ileri sardım hep.

    Martin abimiz , kendi evrenini bitirme filmi olarak gördüğü filmde acaba kendisi izlerken rahat izlemiş mi?

    Tamam De Niro ve Pacino oyunculuğu çok iyi ama yetmiyor be kardeşim , çoğu gereksiz yeri kırkıp filmi 2.20 saate indirme daha iyi olabilirmiş.
  • Bişey olsun diye 3.5 saat izledik. Sadece aktörlerin hatrına ve süper oynamışlar. Ama bu kadar. Film sadece oyunculuk. Başka bir olay yok. Ne aksiyon ne dram ne komedi. Öyle izliyosun işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 16 Aralık 2019; 20:6:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bitiremedim filmi
  • NETFLIX, parayla güzellik olmuyor. Anla artık şunu.
  • Bir şaheser, bir başyapıt olmuş.

    Oyunculuklar, yönetmenlik, sahneler, dekorlar, kıyafetler... Öyle hayatın içinden ki en ufak noktası sırıtmıyor. Karakterler öyle oynanmış ki sanırsın yan komşu, amca çıkacak da 2-3 küfredecek çocuklara kızacak. İşte bu diyorsun. Hayattan bir parça.

    Artık dizilere, marvel filmlerine vs o kadar alıştık ki, Ironman in ağdalı, şaşalı, teknik terimlerle bezenmiş iğneme cümlelerini günlük hayatta o şekliyle söyleyen söyleyebilen var mı? Tamam kendi içinde bir evren. Kötülemiyorum. Hatta severim de... Ama bu başka. Bu kolay değil.

    Uzunluğuna gelince, ilk kez bir filmin, beyazperde kaygısı güdülmeden tüm içtenliğiyle aktarıldığına şahit oluyorum. LotR de de director's cut ı izleyene kadar bu tadı almamıştım. Bunu mümkün kılan da Netflix olmuş....

    Türünün en iyileri arasında yerini aldı. Tarihe de ders olacak şekilde işlenir.

    De Niro'yu beğenmeyen arkadaşlar olmuş. Bugün dönüp baktığınızda yıl içinde 2 filmin Oscar için çekişeceği söyleniyor. İkisinde de De Niro var. Tamam Oscar her zaman tarafsız değil ama bu kadar istatistik de boş değil...




  • Veda Busesi...

    Buruk bir tat bıraktı, bir devrin kapanışı ve gerçekten harika oyunculuk vardı.

    [/hele ki al pacino nun davette yemek yerken karşı masaya bakışı harikulade]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kek133 -- 31 Aralık 2019; 4:1:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Hocam en büyük sıkıntı bu filmlerden ısrarla ciddi boyutta aksiyon bekleyen bir kitle var. The Irisman'nin yaşadığı sıkıntı Godfather serisi içinde geçerli. Bu filmlerde büyü karakter ve diyaloglarda saklı. O dostluğu o ihanetleri izleyiciye yansıtmasında saklı. The Godfather, Goodfellas ve Scarface bu yüzden nesilden nesile var olmaya devam eden yapımlar.

    The Irisman'nin oyunculuk performansına laf etmek ise cidden garip. Zevkler değişir ama hepsi rollerini yaşamışlar. Pesci ise zaten İtalyan mafya rolü için yaratılmış bir aktör ve bu filmdede zirveye çıkmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 3 Ocak 2020; 11:24:36 >
  • Sıkılmadan izledim izlenir ama olmamış olmamış. Zaten oyumculuklar kurtarmış. Hiçbir duygu yansıtmıyor belgesel tadında gerçekle hayale dayanan bir senaryo.
    Sen bu kadroyu bir araya getiriyorsun ama ortaya bir tane senaryo koyamıyorsun anlaşılan yeni bir deha çıkana kadar iyi film çekilemeyecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joe Pesci oscara aday gösterilmiş ama ben oscarlık hiçbir şey göremedim. Dikildiği yerden öyle konuşuyor sadece. Her an küt diye gitmesini bekledim çünkü ölmüş adam artık. Robert De Niro'nun aday gösterilmemesi ise resmen fiyasko. Bu durgun ve çok uzun filmi oyunculuğu ile sonuna kadar götüren kendisiydi zaten. Yaşlı olmasına rağmen hala mükemmel oyuncu. Al Pacino da iyiydi. Film ise bu kadar uzun olmasa daha iyi olurmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde en iyi alpacino reisti resmen döktürdü deniro da iyiydi ama alpacino başladı pesci bence kötüydü açık söyleyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.