Şimdi Ara

The International Compendium (2015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
3
Favori
11.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Sormayı unuttum hızlı level kasmak için exp boost var mı compendiumda

Yok.

• Vay be sonunda geldi .

Hadi hayırlısı artık .

Bakalım kaç güne 10milyon $ ' a ulaşacak (:
    Asrock Z77 Extreme 6 || Corsair Neutron 240GB & WD My Book 8 TB || İntel Core i7 3770 & Noctua NH-D14 || Asus GTX 1050 Ti || Crucial Ballistix Tactical Tracer 2x8gb = 16Gb 1600 Mhz CL8 1600 MHz || Corsair RM750X || C.M Haf X 942 || LG 32LW4500 || Razer Megalodon & Edifier M3300SF || Logitech G502 & Razer Goliathus || Logitech G710+
  • Valve açgözlülükte kendi rekorunu kırıyor resmen, bu seneki compendiumla anlamış olduk. Para basmadan doğru dürüst level atlamak imkansız. Geçen sene maçlardan compendium point düşüyordu, çok oynayan level atlıyordu. Şimdi maçlardan coin düşecek, coinler de level atlatmak için kullanılmıyor sanırım, item ya da set alabiliyormuşuz sadece, 1000 coine bi BZZ pugna seti alırız artık

Stretch goaller desen ondan beter, cursor pack, emoticon pack gibi oyuncuların %90ının şeyinde olmayan kozmetikleri gidip 6-7 milyonluk seviyelere koymaları ilginç olmuş. Asıl istenecek şeyler olan desert map, music pack, bristle announcer ve weather effect gibi şeyler 10 milyon üstüne koyulmuş ki sazanlar iyice para bassın bunları almak uğruna diye.

Valve nereye gidiyor cidden bilmiyorum, önce neredeyse dota 3 gibi bir patch, ardından paragözlülüklerini iyice tescilleyen bir compendium. Level 125 compendium yapıyorsun, hala verilecek ödülde coin charm yazıyor. Yani 3 doğru tahmin yapamazsan o charm ile, verdiği şey yine çöp. O kadar para basıyorsun hala charm veriyor. AHAHAHA. İyi ki bırakmışım şu oyunu 6.83'te, belki compendium gelince geri dönerim diyordum, doğrusunu söylemek gerekirse işime geldi böyle olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 1 Mayıs 2015; 19:55:11 >

• Geçen seneki gibi %125 exp artışı gibi bir item vermiyor mu artık?
    birkaç şekilde kasabilirsin birincisi verillen charm ile 3 doğru win prediction için 750 points yani 7.5 level atlarsın bir diğeri oyundan random 25 points düşebilir. bir diğeri dergideki doldurulacak yerleri doldurursun points kazanırsın. Ayrıca challange olayından da level kazanılıyor sanırım

video games, anime and hip-hop
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

geçen sene de exp artışı verilmedi dediğin 2013 zamanında idi kimi insanlar o dönemde 1000 lerce level oldular :D

Oyunu bırakmak zorunda kalıp level kasamamıştım, nedense var diye hatırlıyorum

bi bakınıyım dedim;

http://dota2.gamepedia.com/The_International_Compendium_2014?cookieSetup=true ( point booster, exp boost değilmiydi, emin değilim )

Edit;http://dota2.gamepedia.com/The_International_2013_Interactive_Compendium_Bundle 2013'ün compendiumunda da point booster diye geçiyor. Büyük ihtimal geçen senede gelmişti exp boost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 2 Mayıs 2015; 2:18:54 >

• tamam pardon ya karıştırdım ama bu sene exp boost olayı yok geçen sene mmr kasıyolardı sırf boost ile hatırladım etraf smurf dolmuştu kusura bakmayın

Orijinalden alıntı: SirCourage

birkaç şekilde kasabilirsin birincisi verillen charm ile 3 doğru win prediction için 750 points yani 7.5 level atlarsın bir diğeri oyundan random 25 points düşebilir. bir diğeri dergideki doldurulacak yerleri doldurursun points kazanırsın. Ayrıca challange olayından da level kazanılıyor sanırım

prediction olayı tek seferlik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

edit:burn diye arkadaş ile hallettik durduk yere aşağı inip ininiala para yüklemekten kurtardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 2 Mayıs 2015; 12:13:30 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

74 TL'lik olanı Enpara ile 43-44 civarına geliyor. Sanırım direk 50 Lv.'lik olanı alırım ben

| Zotac GTX 780 |
    | Asus Z87-A |
    | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz ram |
    | XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO kasa |
    | SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache harddisk |
  • Ahtapots kullanıcısına yanıt
    Aynen, hedef miktara ulaşıldığında herkese gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeosol -- 2 Mayıs 2015; 15:57:46 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.