Şimdi Ara

The International Compendium (2015) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
3
Favori
11.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yurtdisindan bile artik 1 ayda gelmiyor

Eğer bi eylülün sonu ya da ekime kadar devam ederse alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrhic crow -- 1 Temmuz 2015; 17:47:06 >
  • teşekkürler. fakat son bir şey daha sormak istiyorum. benim bu compendiumu almak istememin en büyük sebebi dragon knight'ın burning scale seti.

şimdi ben compendium alınca belirttiğim sete nasıl ulaşabilirim, nasıl sahip olabilirim kısaca onu da açıklar mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrhic crow -- 1 Temmuz 2015; 23:53:41 >

Orijinalden alıntı: myrhic crow

teşekkürler. fakat son bir şey daha sormak istiyorum. benim bu compendiumu almak istememin en büyük sebebi dragon knight'ın dragon scale seti.

şimdi ben compendium alınca belirttiğim sete nasıl ulaşabilirim, nasıl sahip olabilirim kısaca onu da açıklar mısın ?

5.5 tl lik kutulardan satın alarak ama sadece onun için alacaksan ben yakın zamanda kutu açacağım düşerse sana verebilirim anlaşırız bi şekilde dert değil. Diğer türlü biraz maliyetli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

teşekkürler. fakat son bir şey daha sormak istiyorum. benim bu compendiumu almak istememin en büyük sebebi dragon knight'ın burning scale seti.

compendiuma para verdikten sonra ayrıca 5.5 tl lik "collecter's cache" lardan alacaksın, ki toplam 11 tane set var sanırım, dk seti düşme ihtimali 11 da 1.
    60.5 tl harcarsan kesin düşer ama.
    http://www.dota2.com/store/itemdetails/10924/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeosol -- 2 Temmuz 2015; 0:48:28 >

• Balanar(Night Stalker) immortalına karşı fv-tinker-luna kalkanı mavi-huskar immortallardan 1 tanesini veya 2 sini verebilirim

edit : önce alırım sonra yollarım sorunsuz güvenli alışveriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealWork -- 3 Temmuz 2015; 2:40:12 >

DH Playstation Vita Kulübü
  • Arkadaşlar ben challenge ları yapıyorum ama compendium levelim bir türlü artmıyor. Millete bakıyorum 175 level 200 level falan. Ben sadece 1 level için afedersiniz bi yerlerimi yırtıyorum, adamlar compendium u bitiriyor. Nasıl artırabilirim ben bu leveli? Bi de şu coinler ne işe yarıyor? Sadece set mi alıyoruz onlarla? Onları levela çevirebilirmiyim.
    Lütfen acil yardım

Orijinalden alıntı: Rosarian

Arkadaşlar ben challenge ları yapıyorum ama compendium levelim bir türlü artmıyor. Millete bakıyorum 175 level 200 level falan. Ben sadece 1 level için afedersiniz bi yerlerimi yırtıyorum, adamlar compendium u bitiriyor. Nasıl artırabilirim ben bu leveli? Bi de şu coinler ne işe yarıyor? Sadece set mi alıyoruz onlarla? Onları levela çevirebilirmiyim.
    Lütfen acil yardım

O adamlar para vererek yükseltiyolar kendin uğraşarak 200 level yapmak diye bişey yok. Kendi yapabilceğin en fazla 5-6 level yani. Coin dediğin 1000 coine set alıyosun işte başka amacı yok diye biliyorum. Birde immortal itemleri 2 level için harcayabiliyosun yani ya para vericeksin ya item harcıcaksın(ki çok fazla getirisi olmaz yine) yada düşük kalıcak. Benim için düşük kalması o kadar da sıkıntı değil ama kişiye göre değişir tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix077

quote:

Arkadaşlar ben challenge ları yapıyorum ama compendium levelim bir türlü artmıyor. Millete bakıyorum 175 level 200 level falan. Ben sadece 1 level için afedersiniz bi yerlerimi yırtıyorum, adamlar compendium u bitiriyor. Nasıl artırabilirim ben bu leveli? Bi de şu coinler ne işe yarıyor? Sadece set mi alıyoruz onlarla? Onları levela çevirebilirmiyim.
    Lütfen acil yardım

O adamlar para vererek yükseltiyolar kendin uğraşarak 200 level yapmak diye bişey yok. Kendi yapabilceğin en fazla 5-6 level yani. Coin dediğin 1000 coine set alıyosun işte başka amacı yok diye biliyorum. Birde immortal itemleri 2 level için harcayabiliyosun yani ya para vericeksin ya item harcıcaksın(ki çok fazla getirisi olmaz yine) yada düşük kalıcak. Benim için düşük kalması o kadar da sıkıntı değil ama kişiye göre değişir tabi

Çok sağol hocam çok yardımcı oldun. Zannedersem 24 level 27,50 TL ydi. Çok pahalı yav . Sadece kozmetik için onlarca yüzlerce lira harcamaya gerek yok bence. Kazanmak sonuçta kozmetiğe değil yeteneğe bağlı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix077

quote:

Lütfen acil yardım

Çok sağol hocam çok yardımcı oldun. Zannedersem 24 level 27,50 TL ydi. Çok pahalı yav . Sadece kozmetik için onlarca yüzlerce lira harcamaya gerek yok bence. Kazanmak sonuçta kozmetiğe değil yeteneğe bağlı.

Aynen oyun aynı sonuçta sadece bende de var diyosun kendini tatmin ediyosun

• arkadaşlar antinin mor basher blades ine karşılık bana jugger yada dknın koleksiyon setini verebilecek olan var mı
  • Evet bugün sandık açtım ilk sandıkta dk nın seti ve 11 level verdi. Şimdi bir tane daha item satıp sandık çıkarıcam bu sefer de jugger setine uğraşıyorum isteyen varsa jugger seti verene antinin mor basher blades ini verebilirim.

Edit : başka bir şey çıkarsa jugger setine takas edebilirim

Edit 2 : Doom paketi çıktı isteyen varsa jugger paketiyle değişebiliriz fakat kesinlikle ilk ben göndermem çünkü bugün adamın birine takasta güvenip immortal ı verdim adam kaçtı kesinlikle bir daha ilk ben vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrhic crow -- 5 Temmuz 2015; 0:48:10 >

Evet bugün sandık açtım ilk sandıkta dk nın seti ve 11 level verdi. Şimdi bir tane daha item satıp sandık çıkarıcam bu sefer de jugger setine uğraşıyorum isteyen varsa jugger seti verene antinin mor basher blades ini verebilirim.

Edit : başka bir şey çıkarsa jugger setine takas edebilirim

Edit 2 : Doom paketi çıktı isteyen varsa jugger paketiyle değişebiliriz fakat kesinlikle ilk ben göndermem çünkü bugün adamın birine takasta güvenip immortal ı verdim adam kaçtı kesinlikle bir daha ilk ben vermem

ekle beni jugger setini hediye edeyim sana imzamda var steam linkim karşılığında bişi istemiyorum foruma hoşgeldin hediyem olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirCourage -- 5 Temmuz 2015; 9:34:06 >
  • Immortal III'ler yalan oldu aga weather effect falan.
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.