Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
100.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoktu ama filmde görülen elf kralının oğlu legolas bildiğiniz gibi. iyi oldu yani filmde olması. biraz aksiyon gerek
  • Fragmanı izledim de çoğu sahne sanki animasyonmuş havası veriyor sanki ya, bilmem siz de katılır mısınız Bu arada arkadaşlara katılıyorum, Smaug şimdilik biraz komik duruyor :/ İnşallah böyle olmaz ya. Her şeye rağmen güzel bir film bizi bekliyor gibi
  • Oğlum bak kitaptan spoiler vermeyin gözünüzü seveyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Oğlum bak kitaptan spoiler vermeyin gözünüzü seveyim.

Aynen yaa!
  • quote:

spoiler değil o normalde olay farklıydı filmde değiştirildi.azog normalde o filmde de gösterilen azunulbizar muharebesi'nde öldürülüyor. yani ölmüş olması lazımdı.filmde ne olacağını ben de bilmiyorum.
  • Fragmandan hiçbirşey anlamadım.Ejderha ile ilgili sahneler beklerken orklar falan çıktı ama ejderha ile sadece 1 sahne var oda sadece kafası gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barristan the Bold

quote:

spoiler değil o normalde olay farklıydı filmde değiştirildi.azog normalde o filmde de gösterilen azunulbizar muharebesi'nde öldürülüyor. yani ölmüş olması lazımdı.filmde ne olacağını ben de bilmiyorum.

Yok hocam sana demedim zaten ben, ortaya konuştum. Önceki sayfalarda ciddi spoilerlar vardı, zor kurtardım kendimi.

• Smaug şu resimdeki gibi mi olacak acaba, biz sadece kafasını görebildik...
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5
  • İlk filmdeki gibi Bilbonun 60 yıl sonraki halinin introsu tekrar yapılır umarım.Eğer böyle olursa bence bilboyu ayrıkvadide hikayesini tamamlarken görebiliriz bence çünkü hatırlarsanız yüzük kardeşliğinin başında bilbo frodoya bu hikayeyi yazıyordu.Sonrada ayrıkvadiye gitdeceğini söylüyordu kitabı orada bitiririm gibi sözcükler söylüyordu.Böyle olursa iyi olur bence

Böyle bir şey olur mu hocam ?
    @Oromë
  • Güzel güzel.. Smaug'u sona koymuşlar daha da güzel olan kısmı sadece kafasını göstermeleri.
  • Legolas'ı görmek açıkcası beni çok mutlu etti, fragmandaki Thranduil ve Thorin'inde karşılıklı bakışları çok iyiydi.Nasıl geçecek günler
  • Legolas'ın ilk göründüğü sahne efektleri çok yapay görünüyor
    Smaug sanırım filmin başında görünecek falan.Çünkü bizim Bilbo hemen altınlara atlayacaktır bu sırada da zaten uyuyan Smaug uyanacak.
  • Trailer mükemmel. Ama efektler biraz yapmacık gibi geldi.
  • Gollum'u beğenmemiştik zamanında, filme bir gittik, mükemmeldi. İnşallah bu filmde de öyle olur animasyonlar, efektler vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barristan the Bold

ama şu filmin rengini sevmiyorum arkadaş ya renk paleti deniyor galiba bence uygun değil orta dünya'ya. YE'den sonra çok çocukça geldi. tamam ilk film neyse de bu filmi biraz daha dark yapsalarmış keşke.

+1

Cok renkli geldi bana da, daha karanlik bi ortam bekliyor insan bu seriden.
  • Bu daha ilk bakış. Smaug ve animasyonlar güzelleşecektir. Ayrıca ben fragmanlarda ejderhayı görmek istemiyorum açıkçası. Filmde sürpriz olursa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elim kolum titriyor şu an nasıl bekleyecez artık aralığa kadar!
  • Kitabını okuyun arkadaşlar hem kısa hem akıcı diğer türlü burada spoiler tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız hep
  • Valla kitapta ne legolas ne aragorn vardı.
  • Valandil Ancalímon
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.