Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
102.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoktu ama filmde görülen elf kralının oğlu legolas bildiğiniz gibi. iyi oldu yani filmde olması. biraz aksiyon gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barristan the Bold

fragman güzel orman elflerini falan beğendim.

ama şu filmin rengini sevmiyorum arkadaş ya renk paleti deniyor galiba bence uygun değil orta dünya'ya. YE'den sonra çok çocukça geldi. tamam ilk film neyse de bu filmi biraz daha dark yapsalarmış keşke.

azog ve smaug da çok yapay duruyor.ilk filmde de mağaralardaki ki orklar çok garipti, saçmaydı.alışılmış bir ork görüntüsü var işte biraz değiştirebilirsiniz ama ne diye bu kadar bozuyorsunuz ki? özellikle azog ork değilde başka bi tür gibi bi maia gibi.

thrain'i yine gördük geçen fragmanda gördüğümüz gibi ama ilk filme koymamışlardı bu filme ertelediler belli ki. yine saldırıyor gandalf'a. gandalf da hep tenha da geziyor koçum benim

kate lotr'daki arwen gibi olmuş filmdeki kız ihtiyacını karşılamak için. iyi olmuş da umarım fazla rol vermezler. koysalardı thranduil 'in ya da lego'nun karısı olarak otursun evinde lembas yapsın. illa savaştıracaklar. arwen de glorfindel'in rolünü çalmıştı deli olmuştum.

demir ayak da dain demirayak'ın olsa gerek. normalde azog'u o öldürüyordu keşke yine o öldürse. lagolas da öldürebilir ama o da uyar ya da gandalf. thorin'e gıcığım ama o yapmasın ama kesin ona yaptırırlar.

legolas kitapta yoktu ama anlaşılan filmde rolü çok. benim için iyi çünkü legolas demek mükemmel dövüş sahneleri demek. adam lotr da bile ne hareketler yapıyordu bu film de onları da aşar artık

kuyutorman harika. ortama bayıldım. orada yaşamak vardı

Alıntıları Göster
    Fragmanı izledim de çoğu sahne sanki animasyonmuş havası veriyor sanki ya, bilmem siz de katılır mısınız Bu arada arkadaşlara katılıyorum, Smaug şimdilik biraz komik duruyor :/ İnşallah böyle olmaz ya. Her şeye rağmen güzel bir film bizi bekliyor gibi

• quote:

yoktu ama filmde görülen elf kralının oğlu legolas bildiğiniz gibi. iyi oldu yani filmde olması. biraz aksiyon gerek
    Oğlum bak kitaptan spoiler vermeyin gözünüzü seveyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Aynen yaa!
  • quote:

spoiler değil o normalde olay farklıydı filmde değiştirildi.azog normalde o filmde de gösterilen azunulbizar muharebesi'nde öldürülüyor. yani ölmüş olması lazımdı.filmde ne olacağını ben de bilmiyorum.
  • quote:

fragman güzel orman elflerini falan beğendim.

ama şu filmin rengini sevmiyorum arkadaş ya renk paleti deniyor galiba bence uygun değil orta dünya'ya. YE'den sonra çok çocukça geldi. tamam ilk film neyse de bu filmi biraz daha dark yapsalarmış keşke.

azog ve smaug da çok yapay duruyor.ilk filmde de mağaralardaki ki orklar çok garipti, saçmaydı.alışılmış bir ork görüntüsü var işte biraz değiştirebilirsiniz ama ne diye bu kadar bozuyorsunuz ki? özellikle azog ork değilde başka bi tür gibi bi maia gibi.

thrain'i yine gördük geçen fragmanda gördüğümüz gibi ama ilk filme koymamışlardı bu filme ertelediler belli ki. yine saldırıyor gandalf'a. gandalf da hep tenha da geziyor koçum benim

kate lotr'daki arwen gibi olmuş filmdeki kız ihtiyacını karşılamak için. iyi olmuş da umarım fazla rol vermezler. koysalardı thranduil 'in ya da lego'nun karısı olarak otursun evinde lembas yapsın. illa savaştıracaklar. arwen de glorfindel'in rolünü çalmıştı deli olmuştum.

demir ayak da dain demirayak'ın olsa gerek. normalde azog'u o öldürüyordu keşke yine o öldürse. lagolas da öldürebilir ama o da uyar ya da gandalf. thorin'e gıcığım ama o yapmasın ama kesin ona yaptırırlar.

legolas kitapta yoktu ama anlaşılan filmde rolü çok. benim için iyi çünkü legolas demek mükemmel dövüş sahneleri demek. adam lotr da bile ne hareketler yapıyordu bu film de onları da aşar artık

kuyutorman harika. ortama bayıldım. orada yaşamak vardı

Alıntıları Göster
    Fragmandan hiçbirşey anlamadım.Ejderha ile ilgili sahneler beklerken orklar falan çıktı ama ejderha ile sadece 1 sahne var oda sadece kafası gözüküyor.

• quote:

quote:

spoiler değil o normalde olay farklıydı filmde değiştirildi.azog normalde o filmde de gösterilen azunulbizar muharebesi'nde öldürülüyor. yani ölmüş olması lazımdı.filmde ne olacağını ben de bilmiyorum.

Yok hocam sana demedim zaten ben, ortaya konuştum. Önceki sayfalarda ciddi spoilerlar vardı, zor kurtardım kendimi.

• quote:

Alıntıları Göster
    Smaug şu resimdeki gibi mi olacak acaba, biz sadece kafasını görebildik...
     The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5

• quote:

Orijinalden alıntı: quantumfluctuations

quote:

Aynen yaa!

Alıntıları Göster
    İlk filmdeki gibi Bilbonun 60 yıl sonraki halinin introsu tekrar yapılır umarım.Eğer böyle olursa bence bilboyu ayrıkvadide hikayesini tamamlarken görebiliriz bence çünkü hatırlarsanız yüzük kardeşliğinin başında bilbo frodoya bu hikayeyi yazıyordu.Sonrada ayrıkvadiye gitdeceğini söylüyordu kitabı orada bitiririm gibi sözcükler söylüyordu.Böyle olursa iyi olur bence

Böyle bir şey olur mu hocam ?
    @Oromë

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

İlk filmdeki gibi Bilbonun 60 yıl sonraki halinin introsu tekrar yapılır umarım.Eğer böyle olursa bence bilboyu ayrıkvadide hikayesini tamamlarken görebiliriz bence çünkü hatırlarsanız yüzük kardeşliğinin başında bilbo frodoya bu hikayeyi yazıyordu.Sonrada ayrıkvadiye gitdeceğini söylüyordu kitabı orada bitiririm gibi sözcükler söylüyordu.Böyle olursa iyi olur bence

Böyle bir şey olur mu hocam ?
    @Oromë
    Güzel güzel.. Smaug'u sona koymuşlar daha da güzel olan kısmı sadece kafasını göstermeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Güzel güzel.. Smaug'u sona koymuşlar daha da güzel olan kısmı sadece kafasını göstermeleri.

Alıntıları Göster
    Legolas'ı görmek açıkcası beni çok mutlu etti, fragmandaki Thranduil ve Thorin'inde karşılıklı bakışları çok iyiydi.Nasıl geçecek günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Alıntıları Göster
    Legolas'ın ilk göründüğü sahne efektleri çok yapay görünüyor
    Smaug sanırım filmin başında görünecek falan.Çünkü bizim Bilbo hemen altınlara atlayacaktır bu sırada da zaten uyuyan Smaug uyanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Legolas'ın ilk göründüğü sahne efektleri çok yapay görünüyor
    Smaug sanırım filmin başında görünecek falan.Çünkü bizim Bilbo hemen altınlara atlayacaktır bu sırada da zaten uyuyan Smaug uyanacak.

Alıntıları Göster
    Trailer mükemmel. Ama efektler biraz yapmacık gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Trailer mükemmel. Ama efektler biraz yapmacık gibi geldi.

Alıntıları Göster
    Gollum'u beğenmemiştik zamanında, filme bir gittik, mükemmeldi. İnşallah bu filmde de öyle olur animasyonlar, efektler vs.
  • quote:

+1

Cok renkli geldi bana da, daha karanlik bi ortam bekliyor insan bu seriden.
  • Bu daha ilk bakış. Smaug ve animasyonlar güzelleşecektir. Ayrıca ben fragmanlarda ejderhayı görmek istemiyorum açıkçası. Filmde sürpriz olursa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6B4923C4F

Bu mesaj silindi.
    elim kolum titriyor şu an nasıl bekleyecez artık aralığa kadar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

Bu mesaj silindi.
    Kitabını okuyun arkadaşlar hem kısa hem akıcı diğer türlü burada spoiler tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevirmen X

Kitabını okuyun arkadaşlar hem kısa hem akıcı diğer türlü burada spoiler tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız hep

Alıntıları Göster
    Valla kitapta ne legolas ne aragorn vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Imdb'de yazan 13 aralık doğru mu acaba?
    Valandil Ancalímon
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.