Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
100.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler legolasın yanındakı kadın kim onu çözemedim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Yalnız smaug pek hoşuma gitmedi, başka görseller bekliyorum smaugdan. Çok yapay duruyor, bir de komik.

1. filmde de bir yerin maket olduğunu belli etmek için elinden geleni yapmıştı. Normalde Smaug animasyonunun çok daha güzel olacağını biliyorum. King Kong'da da var bu gemi kıyıdan ayrılırken insan diyor ki bu nasıl bir animasyondur bir cacık olmaz diyorsun filmde animasyonlar harika.

Bir Peter Jackson klasiği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Beyler legolasın yanındakı kadın kim onu çözemedim ??

Elf'i mi diyorsun?....Elf kralı Thranduil'in kızı Tauriel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

yani legolasın kardesı mı oluyor :)
  • Sonunda... Özlemişiz be!

Dayanamadım, mobilden, Elendil_XX'in vermiş olduğu linkten izledim.

Çok mu fazla animasyon var( elbette olacak ama bu kadar belirgin mi olmalı) bana mı öyle geldi?

Bir de Smaug'u beğenmedim, bir garip duruyor, ejderha gibi değil, göz o kafaya küçük kalmış gibi... Bilmiyorum mobil olduğu için belki de öyle görünüyor!

Nasıl gelecek şimdi Aralık ayı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

yani legolasın kardesı mı oluyor :)

Evet....ama orta dünya'da böyle bir karakter yok, kurmaca bir karakter yani....

• abi yok animasyonun güzelliği değil, dragonunu tipi mesele. merlindeki dargon gibi olmuş. o ağız yapısı nedir öle? şöyle daha oturaklı, daha sert yüzlü, ağırbaşlı bi dragon bekliyordum ben şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merl

abi yok animasyonun güzelliği değil, dragonunu tipi mesele. merlindeki dargon gibi olmuş. o ağız yapısı nedir öle? şöyle daha oturaklı, daha sert yüzlü, ağırbaşlı bi dragon bekliyordum ben şahsen.

Dragon ne arkadas yaw Türkçe ismi yok mu bunun
  • Ejdarhanın yapaylığından şikayet edenler merak etmesin filmde toparlar o.
    Ama fiziksel şeklini beğenmeyenler için bir şey diyemeyeceğim. Tasarımcılar bunu uygun görmüş.
  • Yahu ne taktınız Smaug'a, daha hiç bir şeyi belli değil...

Bu arada fragman harika bence. Atmosfer olarak ilk filmden daha farklı ve heyecanlı bir film bizi bekliyor gibi görünüyor.
    Ve unutmayın bu daha ilk fragman, filmin tamamlanmasına çok var(fazla animasyon gözüküyor farkındayım ama şimdilik).

Gölkent ve yalnız dağ görsellerine bayıldım ayrıca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Ejdarhanın yapaylığından şikayet edenler merak etmesin filmde toparlar o.
    Ama fiziksel şeklini beğenmeyenler için bir şey diyemeyeceğim. Tasarımcılar bunu uygun görmüş.

Filmde toplar bence de, umarım. Çok yapaydı ya Game of Thrones'ta bile daha gerçekçiydi bence..

Bu arada bu Legolas beni okçuluğa başlatacak ama bir gün, hadi bakalım..
  • Arkadaşlar ejderhamıza laf etmeyelim lütfen kitap kapağındaki çizime ve john howe & alan lee'nin çizimlerini referans almışlardır yani bu ejderha tamamen film için yapılan bir şey değil. Sonra demeyin kitap filmden bin kat güzel diye Fragman muhteşem hayatımda izlediğim en iyi videolardan ve bundan eminim. Sırf fragmanına bile makale yazılır mükemmel olacak bu film
  • Fragman harika, hadi hayırlı olsun.
  • Belki 10 kere izledim fragmanı benim gibi varmı başkası . Birde beyler gandalfın arkasından atlayan şey ne ? beorn dicemde gandalfa niye atlasın
  • ooo fragmana bak mükemmel gözüküyor. merakla bekliyorum. smaug bence gayet iyi .özellikle gözünün takip etmesi ve sonda mimiklerinin değişmesi ayrı güzel.
  • Ne kadar kitap dışına çıkılmasını sevmesem de eklemeler ayrı bir heyecan katmış. İyicene heyecanlandım.
    Altyazı çıksa da tam anlasam
  • http://www.myhobbiton.com/ sanırım bu sitede Türkçe altyazı hazırlayacaklar. Bugün yayınlarlar mı bilmem ama bekleyişe devam :)
  • legolas nası bir geliş öyle animsyon olduğu çok belli
  • fragman güzel orman elflerini falan beğendim.

ama şu filmin rengini sevmiyorum arkadaş ya renk paleti deniyor galiba bence uygun değil orta dünya'ya. YE'den sonra çok çocukça geldi. tamam ilk film neyse de bu filmi biraz daha dark yapsalarmış keşke.

azog ve smaug da çok yapay duruyor.ilk filmde de mağaralardaki ki orklar çok garipti, saçmaydı.alışılmış bir ork görüntüsü var işte biraz değiştirebilirsiniz ama ne diye bu kadar bozuyorsunuz ki? özellikle azog ork değilde başka bi tür gibi bi maia gibi.

thrain'i yine gördük geçen fragmanda gördüğümüz gibi ama ilk filme koymamışlardı bu filme ertelediler belli ki. yine saldırıyor gandalf'a. gandalf da hep tenha da geziyor koçum benim

kate lotr'daki arwen gibi olmuş filmdeki kız ihtiyacını karşılamak için. iyi olmuş da umarım fazla rol vermezler. koysalardı thranduil 'in ya da lego'nun karısı olarak otursun evinde lembas yapsın. illa savaştıracaklar. arwen de glorfindel'in rolünü çalmıştı deli olmuştum.

demir ayak da dain demirayak'ın olsa gerek. normalde azog'u o öldürüyordu keşke yine o öldürse. lagolas da öldürebilir ama o da uyar ya da gandalf. thorin'e gıcığım ama o yapmasın ama kesin ona yaptırırlar.

legolas kitapta yoktu ama anlaşılan filmde rolü çok. benim için iyi çünkü legolas demek mükemmel dövüş sahneleri demek. adam lotr da bile ne hareketler yapıyordu bu film de onları da aşar artık

kuyutorman harika. ortama bayıldım. orada yaşamak vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barristan the Bold -- 11 Haziran 2013; 21:59:52 >

• Kitabı okudum ama şimdi fragmanda legolas görünce şaşırdım kitap da varmıydı ya
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.