Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
101.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oromë

Erebor'un düşüşünden sonra Thror Moria'ya bakmaya gider.Burada Azog ve orkları görür.Azog onu yakalar ve öldürür.Bu olaydan sonra cüceler ve orklar arasında Moria'ın yanındaki Azanulbizar Vadisi'nde Azanulbizar Muharebesi yapılır.Azog iki cüce lordunu öldürür.Tam cüceler kaybedecekken Dain ve ordusu yardıma gelir.Dain Azog'u öldürür ve cüceler savaşı kazanır.Fakat Dain Azog'u öldürürken Balrog'un kötülüğünü sezmiştir.Bununla birlikte çok fazla kayıp vermişlerdir.Bu yüzden Moria'ya girmezler.Erebor'un ele geçirilmesinden sonra Balin ve grubu tekrar Moria'yı ele geçirmek için içeri girerler.Fakat burada çok sayıdaki orkla karşılaşırlar ve hepsi ölür.Onlardan bir daha haber alınamaz.Yüzük kardeşliği Moria'ya girecekken ne ile karşılaşacaklarını tam bilmiyorlar.Belki bir umut Balin Moria'yı ele geçirmiş de olabilirdi.Fakat tabiki öyle olmamıştı.

Thorin zaten Beş Ordular Savaşı'nda ölüyor Hobbit kitabında.Sanırım arkadaşın kitaplardan haberi yok.Thorin'in Moria ile bir ilgisi yok.

Yılmadan, azimle aynı sorulara, aynı cevapları vermeye devam ediyorsun. Ben sıkıldım, yani şu cevabı ilk filmin konusunda bir beş kez yazmışımdır herhalde... İnsanların biraz okumayı tercih etmesi lazım artık.

Peki Gandalf mı daha güçlü, Frodo mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Erebor'un düşüşünden sonra Thror Moria'ya bakmaya gider.Burada Azog ve orkları görür.Azog onu yakalar ve öldürür.Bu olaydan sonra cüceler ve orklar arasında Moria'ın yanındaki Azanulbizar Vadisi'nde Azanulbizar Muharebesi yapılır.Azog iki cüce lordunu öldürür.Tam cüceler kaybedecekken Dain ve ordusu yardıma gelir.Dain Azog'u öldürür ve cüceler savaşı kazanır.Fakat Dain Azog'u öldürürken Balrog'un kötülüğünü sezmiştir.Bununla birlikte çok fazla kayıp vermişlerdir.Bu yüzden Moria'ya girmezler.Erebor'un ele geçirilmesinden sonra Balin ve grubu tekrar Moria'yı ele geçirmek için içeri girerler.Fakat burada çok sayıdaki orkla karşılaşırlar ve hepsi ölür.Onlardan bir daha haber alınamaz.Yüzük kardeşliği Moria'ya girecekken ne ile karşılaşacaklarını tam bilmiyorlar.Belki bir umut Balin Moria'yı ele geçirmiş de olabilirdi.Fakat tabiki öyle olmamıştı.

Thorin zaten Beş Ordular Savaşı'nda ölüyor Hobbit kitabında.Sanırım arkadaşın kitaplardan haberi yok.Thorin'in Moria ile bir ilgisi yok.

Yılmadan, azimle aynı sorulara, aynı cevapları vermeye devam ediyorsun. Ben sıkıldım, yani şu cevabı ilk filmin konusunda bir beş kez yazmışımdır herhalde... İnsanların biraz okumayı tercih etmesi lazım artık.

Peki Gandalf mı daha güçlü, Frodo mu?

Doğru söylüyorsunuz.Ne yazık ki insanımızın pek araştırma ruhu yok.Bazen önceki yazdıklarımdan kopyala yapıştır yapıyorum.Hem benim bilgilerimde sürekli taze kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• altyazı bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 1 Nisan 2013; 13:15:16 >
  • Gandalf'ın Radagast'la Witch King'in mezarında ne işi var? Galadriel Gandalf'a Necromancer sırrının çözülmesini gerektiğini söylemişti.
    Dol Guldur yerine mezara gitmeleri filmin süresini uzatmak amaçlı. Üç filme bölersen bir yerlerinden böyle sahne uydurmak zorunda kalırsın.
    Oldu olacak 3.film'in sonuna da Balin'in Moria macerasını sıkıştırsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Universality -- 1 Nisan 2013; 21:09:23 >
  • Keşke... Hatta sıkıştırmasın 3. filme...

Üstüne Orta Dünya ile ilgili bi 3 film daha eklesin!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Keşke... Hatta sıkıştırmasın 3. filme...

Hatta PJ kendi hayatı elverdiği sürece hep orta dünya filmi çeksin.

Zaten bunun için yaratılmış gibi bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Keşke... Hatta sıkıştırmasın 3. filme...

Hatta PJ kendi hayatı elverdiği sürece hep orta dünya filmi çeksin.

Zaten bunun için yaratılmış gibi bir şey...

Rüyamda Peter amcayı gördüm. Onaa sorduğum soru sen nasıl bu kadar şişmanlayıp zayıflaya biliyorsun oldu. o adamdan başka birinden orta dünya filminin çekilmesini hiç istemem.

• İlkini izlemedim; bazıları güzel diyor bazıları yüzüklerin efendisinin ilk filmi gibi diyor kafam karıştı.

Yine de takip edeyim
  • Yukarıda Legolası gördüm çok acayip mutlu oldum adamım benim ilk filme sinemada gidemedim ama buna gidicem inş.
  • çok sessiz buralar
  • İlk film Lotr serisinden daha iyi olmuştu. İlginç bir şekilde her filmde kalitesini arttıran bir seri. Bu filmden de çok şey bekliyorum.

• ölüyorum 2. filmi izlemek için
  • filme daha çook var
  • İkinci filmin fragmanı haziran gibi falan mı yayınlanır acaba?
  • Daha önce yayınlanabilir,öyle hatırlıyorum sanki
  • 233 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cropseverkişilik

ölüyorum 2. filmi izlemek için

Al bendende o kadar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

legolası elflerle birlikte göreceğime sevindim

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Konuya çok hakim değilim ama aragorn ve arwen'in öyküsünün de filmde olacağı konuşuluyordu.

Aragorn olursa 10 numara olur...

O zaman bir başka olur.
  • İlk film olabildiğince kitaba sadık kalınarak hazırlanmıştı, bakalım gelecek film nasıl olacak. Biraz silmarillion esintisi yaparlarsa güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.