Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye yeni film çıkar kesin oda Legolas üzerine olur.
  • LOTR'dan sonra beklentimi çok yüksek tutmuyorum zaten, yer bulabilirsek yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım. O yüzden bu konudan spoiler yemeden yazıp çıkıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralfurkan09

Seneye yeni film çıkar kesin oda Legolas üzerine olur.

Peter Jackson tarafından çekilen son orta dünya filmi bu hocam. Başka bir yönetmen çekmeye yeltenirse bilemem.
  • Konuya bir risk alarak girdim hayırlısı bakalım
  • Evet geldik sona öncelikle taaaa Guillermo del Toro'nun bu filmi yöneteceği spekülasyonlarının olduğu zamandan beri bu forumda beraber takip ettiğimiz arkadaşlara bir geçmiş olsun diyeyim iyi macera oldu zamanında çekilmesi bile hayaldi bizim için.

İlk iki film için toplam 6 kez ziyaret ettiğim Ankamall IMAX salonunun kapalı olması fiyasko oldu haftalardır tadilat biter diye bir umut belkiyorum ama olmadı NextLevel avm de izledim normal 3d IMAX'in tadı olamasada salon kaliteliydi.

İlk filmi çok beğendim bayada övdüm o hasreti iyi gidermişti film eksik olarak gördüğüm tek şey kesilmiş olmasıydı,2.film Smaug'a kadar tatsızdı 3.film ise içlerinde en çok "tekrar tekrar izlenecek" potansiyele sahip çuvalla eksiğe rağmen.

Görüşlerime geçmeden önce LOTR'dan bir sahne paylaşacağım spoiler içerisinde ondan sonra bişey yazmasamda siz anlayacaksınız ama olsun. (Herkes açsın izlesin bence güzel anılar.)

Şimdi soruyorum:

Benim gibi bir Peter Jackson fanını bile hayal kırıklığına uğratan 750 milyon dolar harcanan tüm yapım günlüklerini defalarca izlediğim bu koskoca 3 filmden neden yukarıdaki gibi 1 tane sahne çık-amadı?

Şu yukarıdaki sahne 99/2000 de çekildi 14 senede nasıl olduda biz bu kadar yapaylaştık?

Hemen The Battle of the Five Armies ile ilgili artı/eksi yapıp yorumuma devam edeyim.

+Tüm filmin en büyük artısı Dain.Sonunda seride adam gibi bir karakter tasfiri ordusuyla duruşuyla LOTR ayarında bir sahne izledik.

+Her ne kadar aktarılış biçimi hoşuma gitmesede Thranduil efsane bir görüntü çizmiş çok asildi karakter yanlış yansıtılsada 10 numara oyunculuk ve karakter tasarımı olmuş.

+Galadriel ve Sauron'lu sahneler kitaba göre doğru olmasada kaliteliydi yine LOTR ayarında bir kalite tutturulmuştu karanlık ve ciddi atmosferden dolayı.

+Kısacık bitsede oldu bittiye getirilsede Smaug yine ihtişamlıydı kolay öldü o ayrı mesele.

+Saruman'ı yani üstad Lee'yi görebilmek bile bir artıdır saygım çok büyük o yaşta onu 2014 yılında perdede görebilmek.

+Birazdan eleştireceğim CGI bazı savaş sahnelerinde çok iyiydi hep eleştirdik hakkını vermek lazım Dain'in ordusuyla ilgili tüm CGI'lar harikaydı.

+Kendine has bir atmsofer tutturmayı başarmış bir filmi. (ilk filmde böyleydi 2.film çok ruhsuzdu.)

+3 film arasında en ciddi atmosfere sahip filmdi bu da büyük bir artı ta ki ana avrat sövülecek Alfrid'e kadar.

Eksiler.

-Efsane giriş sahnesi olan Beorn'a 10 saniye kartallara 20 saniye Alfrid SAÇMALIĞINA 20 dakika?Öldüğünde kemiklerini sızlatacaklar Peter sırf Alfrid yüzünden.Öyle böyle sinirlenmedim.

-Üstte hakkını verdiğim CGI sahneleri bazı yerlerde yine çok kötüydü parıl parıl parlıyor objeler ama neyin parıltısı çözemedim.

-Azog/Bolg LOTR'u çekmiş adamın mantığına ters Lurtz'un Return of the King'e kadar ölmemesi lazımdı o zaman.

-Gandalf mantar topluyordu yoktu resmen adam.

-Ana ordu muharebeleri çok kısaydı resmen koridor çekimi yapmak için şehre soktular.

-Dain gibi efsane bir karakteri çok az izledik doyamadık savaşa bir Pelennor Fields yada Helm's Deep uzunluğu gerekliydi.

-Strateji yoktu devasa ordular 5dk da kayboluyor 2-3 karakter 400 kişiye dalıyor vs.

-Sonu tatmin edici değildi tüm filmin olayı olan Erebor'un akıbeti anlatılmadan bitmiş.

-Bakın yine aklıma Alfrid geldi sana ayrılan süreye yazıklar olsun Beorn dururken senin altından memelerini izledik.

-Aklımda kalan tek 1 tane soundtrack yok Peter beceremedi bari sen yapmasaydı Howard usta.

Şimdilik bu kadar 2.kez izleyince yine yazacağım.

• Filme gitmek için sabırsızlanıyorum. Film 3D mi 2D gösterimde yok mu? Birde bilet fiyatları ne kadar uzun zamandır sinemaya gitmiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerim

Filme gitmek için sabırsızlanıyorum. Film 3D mi 2D gösterimde yok mu? Birde bilet fiyatları ne kadar uzun zamandır sinemaya gitmiyorum da

Beni tarif etmissin ayni soru???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi;

1- insanlar
    2- cüceler
    3- elfler
    4- orklar
    5- ???
  • Söylenecek söz bırakmamışsın valla herşeyi açıklamışsın. Sinemada izlemenin kötü yanı da tekrar izlemek istiyorum filmi ama torrenti bekleyeceğiz artık. Extended çıkınca daha da açığa kavuşur herşey fakat aylarca beklemesi sinir ediyor.

@Entropi

Benimde aklıma geldi o. Bence bilbodan dolayı hobbitler olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 19 Aralık 2014; 4:31:08 >
  • Arkadaşlar son orta dünya filmi bu değil yakında yani 2016da WARCRAFT gelecek warcraft oyunu ise LOTR kitaplarından uyarlanma

An epic fantasy/adventure based on the popular video game series.

detaylı bilgi için :http://www.imdb.com/title/tt0803096/?ref_=ttmd_md_nm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih1905 -- 19 Aralık 2014; 5:05:50 >

• film aceleye gelmiş gibiydi.
    En azından Türkiyede bu şekilde...
    Baya bir extended bekliyorum ben...
  • Güzel denebilecek derecedeydi film bugün izleme fırsatı buldum bende.
  • Sinema çekimi nete düşmüş bi kaç güne hd düşer izleyelim bakalım yüzüklerin ilk 3lemesine denk mi. Şahsen hobbit ve smaug çorak topraklar pek sarmamıştı.
  • Ben beğenmedim . 1kitabı 3filme bölerseniz son filmde saatlerce taşı kayayı manzarayı boş manzaralerı izletirsiniz seyircilere

• ilk 2 filmi begendim ama bu iyi degildi sıkıldım sinemada
  • 3D mi gideyim normal mi?
    Xpand 3D ile Normal 3D arasında çok fark var mıdır?

• ne kadar sürer bu arıza haberi olan biri bilgilendirirse harika olur
  • bugün hobbite maltepe park'a gidecem fakat türkçe dublaj mı yoksa altyazı mı gitsem biri yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Buna ilgi derler kitaplarını da bu hafta içinde okumaya silmarilliondan başlıcam zaten.

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.