Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheBatman

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: lZh3nl

Bence silmarilliondan film değil de belgesel gibi bir şey olabilir sizce ?

şuan çok yüksek bütçeli güzel diziler çekiliyor ve masraflarını cikartiyor. misal Walking Dead misal Game of Thrones vs vs..
    bence dizi olarak çekilmeli 10 yil sürmeli

80 sayfalık kitaptan 10 yıllık dizi mi istiyorsun?

Neymiş 80 sayfa olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: detone-olan-eskici

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lZh3nl

Bence silmarilliondan film değil de belgesel gibi bir şey olabilir sizce ?

şuan çok yüksek bütçeli güzel diziler çekiliyor ve masraflarını cikartiyor. misal Walking Dead misal Game of Thrones vs vs..
    bence dizi olarak çekilmeli 10 yil sürmeli

80 sayfalık kitaptan 10 yıllık dizi mi istiyorsun?

herkes başka bişi diyor.
    iki sayfa oncesi onunda 3lemesi ciksin dedik olmaz dediler en az 10 film cekilmeli dediler çok fazla konu varmış

Edit: bundan sonra yazdıklarımı sildim hesap hatası

10 film 3 saatten 300 saat o da güzel :)

Son anda düzelttim alıntıya bak
    Kafa kalmadıkİ
    Biri geliyor hem hobbit hem lord tan daha uzun diyor 3 seride bitmez cok konu var savaş var diyor
    Biri geliyor 80 sayfa diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 18 Aralık 2014; 21:55:56 >

• ya bir lotr un FİNALE BAK birde hobbitin :(
  • TheGreenAxe kullanıcısına yanıt
    Ne bekliyordunuz da bulamadınız anlamadım? Kitapta böyle bitiyor zaten.Gayette güzel olmuş bir an korktum göstermicekler o komik anı diye.

Şu filmde eleştiri kabul edebileceğim tek bir şey var şu Alfrid midir nedir kimdir nedir torpilli midir 2 sahne koy geç Thorin'in cenazesi yerine onun memelerine altın saklamasını izletmek nasıl bir şey çözemedim.
  • Savaş bakımından çok güzeldi ama legoslı yerler daha iyi olabilirdi yada kili ile filinin karnından değil kellesinden ölse daha iyi olurdu
  • Güzeldi ya. Bir Yüzüklerin Efendisi serisi değildi ama baya güzel bir filmdi. Çok hoşuma gitti. Ama savaşlar falan klasik olmuş ama yinede Hobbit 10 üzerinden 8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Savaş sahnelerinin uzunluğu sayesinde iyi diyebilirim ama bence bir boşluk vardı sanki seri devam edecekmiş gibi ucu açık sahneler bıraktılar beklentim düşüktü ama yinede tam karşılayamadı ne yazıkki

Pj her şeyden biraz koklatıp bırakmış. Extended'ı bekleyeceğiz artık.

Aynen öyle özellikle saruman tam fiyasko oldu o lafı söyletip bir daha göstermemek gerçekten çok kötü oldu genel anlamda bakarsak güzel tabi kesinlikle sinemada izlenmeli umarım Extended güzel olur

• Cinemaximum marmara park imax arıza yapmis deniyor bir hafta boyunca çalışmayacakmış eksi sozlukte yazilmis....tamda biletimizi aldik bekliyorken olacak iş mi yano bukonu hakkinda bilgisi olan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 18 Aralık 2014; 22:07:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklemeler çıkartmalar olabilir tamam da karakterlerin kişiliklerinde değişimler olması pek hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Akasya'da izledim bugün.

Beklentilerimi mümkün olduğunca düşürürerek gittim malum yorumlar pek iyi değildi. ama yine de beğendim diyebilirim, çok süper bir film olmasa da herkesin de söylediği gibi orta dünyaya son bir yolculuk iyi geldi.

billy boyd'un şarkısını resimler eşliğinde sonuna kadar dinleyin de öyle kalkın.

7.5/10

Akasya da fiyat ne kadar ?Ayrıca dolby salonu mu LG salonunda mı izlediniz ?Hangisini tavsiye edersin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssassinOrhan

quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Akasya'da izledim bugün.

Beklentilerimi mümkün olduğunca düşürürerek gittim malum yorumlar pek iyi değildi. ama yine de beğendim diyebilirim, çok süper bir film olmasa da herkesin de söylediği gibi orta dünyaya son bir yolculuk iyi geldi.

billy boyd'un şarkısını resimler eşliğinde sonuna kadar dinleyin de öyle kalkın.

7.5/10

Akasya da fiyat ne kadar ?Ayrıca dolby salonu mu LG salonunda mı izlediniz ?Hangisini tavsiye edersin hocam.

akasyaya gitmedim ama istinye parka gittim. öğrenci 21 tl tam 23.50. imaxe gitmeni tavsiye ederim

• tamamen hayal kırıklıgı,nerede yuzuklerin efendisindeki o destansı hava nerede bu filmdeki oldu bittiye getirilen olaylar zinciri.Olmayan bir sonla bu seriyide bitirdi pj
  • Gözlük bilete dahil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Gözlük bilete dahil mi?

tabi
  • orta dünyayı tolkienden beklemek yanlış ?
    10 kere okudum ama olmadı. yani ne demek istedin. orta dünyayı kim yazdı başka ? başka birinin hayallerini mi çaldı bu tolkien. kendi dünyasını başkası mı ayarlıyacak. hep tolkien soyunda kalır telif hakları vs. sanmıyorum ki kolay kolay el değiştirsin. kimden beklicez peki ? stephen king yazsın da okusak dimi. ya da ona geçse. jasos statham olsa az yumruk yumruğa kavga etse onlarla. ben mi yanlış anladım diyorum hala. çok yanlış çokkk
  • Arkadaşlar elimde 1 kişilik imax bileti var 19 aralık Marmarapark ilgilenen pm den ulaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

orta dünyayı tolkienden beklemek yanlış ?
    10 kere okudum ama olmadı. yani ne demek istedin. orta dünyayı kim yazdı başka ? başka birinin hayallerini mi çaldı bu tolkien. kendi dünyasını başkası mı ayarlıyacak. hep tolkien soyunda kalır telif hakları vs. sanmıyorum ki kolay kolay el değiştirsin. kimden beklicez peki ? stephen king yazsın da okusak dimi. ya da ona geçse. jasos statham olsa az yumruk yumruğa kavga etse onlarla. ben mi yanlış anladım diyorum hala. çok yanlış çokkk

''sadece tolkien den'' dedim. sadeceye dikkat
  • 2. kez 3D filme gideceğim. İlk seferde gözlüğü geri vermiştik, bu gözlüğü alıp gidebiliyoz mu. Yani adam niye atmadınız gözlüğü demesin gibi bir durumla karşılaşır mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 18 Aralık 2014; 22:40:22 >
  • simillion diye birinden duymuştum şimdi araştırdım 700 küsürmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 18 Aralık 2014; 23:19:00 >
  • Filmden şuan cıktım gayet güzeldi öyle gömdükleri gibi kötü değildi sinemaya gidip 20 lira vermeye kat kat değerdi yani. Ucu açık sahneler bıraktılar bence bunun amacı extended versiyon satılsın diye en az 30 dk extended var gibi.

Filmin en iyi sahneleri bence
    1-Tabi ki Dolguldur sahnesi
    2-Dain'in gelişi tavırları ve Cücelerin kalkan duvarı
    3-Bilbo'nun taşı Thranduil ve Bard'a sunması ayrıca ardından gelen konuşmalar.
    4-Thranduil'in Geyiğinin yardımı ile 5 kafayı kopartıp yuvarlanması.
    5-Elf ordusunun kalkan duvarının üstünden saldırışı.
    6-Trollün duvara spear yapması :)
    7-Kuzeye git Aratorn'un oğlunu bul (extended alma nedenim olucak gibi takipçinim amazon.com )
    8-Donun gözüküyor.
    9-Gandalf'ın Bilbo'da bir yüzük olduğunu bilmesi.

Filmin kötü yanları
    1-Ordu savaşına cok az yer verilmesi (orduların nasıl yok olduğunu anlayamadık)
    2-Dolguldur extended'e saklanması
    3-Filmin kısa oluşu
    4-Beorn'un görülmemesi
    5-Lotr'da Theodenin cenazesinin olmadığı gibi burda da Thorinin cenazesi yoktu.(extended de olucak galiba )
    6-Özel eğitimli gundabad orclarının 5 saniyede yok oluşu.
    7-Sonu birazdaha güzel olabilirdi.

Ayrıca bazı yerlerde okumuştum filmin başında veya sonunda ''Batman V Supermen'' fragmanı yayınlanacak diyorlardı fakat yayınlanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canturq -- 18 Aralık 2014; 22:43:00 >

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.