Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigen

Bu arada şu sinema esnasında bir şeyler yeme olayına karşı bir hareket başlatmak lazım

Neden hocam, pıt pıt mısırı yemiyelimmi
  • Marmara Park İmax bozuldu bugün rezil olduk orda herekese para iadesi yaptılar. Bugüne de düzelmez akşam seansına biletleri olan varsa arasınlar sorsunlar yarın için de geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Marmara Park İmax bozuldu bugün rezil olduk orda herekese para iadesi yaptılar. Bugüne de düzelmez akşam seansına biletleri olan varsa arasınlar sorsunlar yarın için de geçerli.

Arkadaslarla 3 kisi marmara parka gidecektik 18.30 seansina sorun neydi acaba? Belki duzeltilebilir bir problemdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giden varmı arkadaşlar, ilk üçlemenin değerinde bir film mi?
  • Silmarillion sinemaya aktarılamaz belki ama orta dünyayla ilgili aktarılıcak bir çok hikaye ve kitap var bence.En basitinden son ittifak savaşı daha detaylı ve güzel aktarılabilir.Sonra öfke savaşı falan var.Bence sinemaya aktarılacak çok şey var hala orta dünya ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alknhcgl

giden varmı arkadaşlar, ilk üçlemenin değerinde bir film mi?

Son orta dünya filmi gitmeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: fathwow

güzel bir quiz herkes 15de kaç yaptığı söylerse sevinirim hobbitin 3ünüde izleyenler yapsın bu quizi

http://www.mynet.com/my/cisemdagdelen/hobbit-bes-ordunun-savasi-filmine-gitmeden-once-bilmen-gereken-her-seyi-biliyor-musun-1036249

9. soru yanlış değilmi ?

• Koşa koşa giderim
  • Sömürün sinemayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok hayranı ve sıkı takipçisi değilim ancak lotr serisini ve hobbitin 2 filminide izledim arkadaşımla gidecektik ancak o film hakkındaki yorumlardan sonra gitmemeye karar verdi sizce gitmeli miyim gerçekten bu kadar kötü mü ? Yoksa internete düşmesini mi bekleyim ? İzleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 18 Aralık 2014; 17:41:29 >
  • Arkadasla yarin gideriz rexx e. Bakalım sonunu simdiden merak ettim.

• Filmi cumartesi izleyeceğim de bu legolas taşlardan zıplıyomuş galiba abi sırf bu sahne için filmi yerden yere vuranlar var. Ne oluyor abi amma abarttınız ya adam elf. Ölümsüz olmasına inanıyosunuz, küçücük bi metal yüzüğün orta dünyanın kaderini değiştirebildiğine inanıyosunuz, ejderhanın konuşabildiğine inanıyosunuz, büyücülere inanıyosunuzda bumu saçma geldi. Ya bi gidin allahınızı severseniz ya.
  • Sırf bu film icin Konyadan İstanbula istinyede imax izlemeye gidiyorum. Umarim deger

• On numara film ya seri bitti bir daha gelir mi yaparlar mi bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Sırf bu film icin Konyadan İstanbula istinyede imax izlemeye gidiyorum. Umarim deger

ankaraya da gidebilirdin imax ankarada da var.. ankamall imax salonları Türkiyenin en iyi salonlarından biri zaten. istanbula gerek yoktu bence..
  • Allah MarmaraPark Imax'in belasını versin. 5 saatimi harcadılar ona mı yanayım, filmi seyredemedim ona mı yanayım, KFC'den aldığımız tüm Cinemaximum da geçerli olan biletleri sadece MarmaraPark da geçerli olarak davetiye iadesi yapmalarına mı yanayım. Yemin ediyorum filmden soğudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Allah MarmaraPark Imax'in belasını versin. 5 saatimi harcadılar ona mı yanayım, filmi seyredemedim ona mı yanayım, KFC'den aldığımız tüm Cinemaximum da geçerli olan biletleri sadece MarmaraPark da geçerli olarak davetiye iadesi yapmalarına mı yanayım. Yemin ediyorum filmden soğudum.

Geçmiş olsun büyük talihsizlik ya başka filmde olsa üzülmemde abi bu filmde de olmaz ki.

• avianca kullanıcısına yanıt
    Ankamall tadilatta. Bende eskişehirden ankaraya gidecektim ama tadilatta olduğunu öğrenince akasya imax ten aldık bakalım hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Sırf bu film icin Konyadan İstanbula istinyede imax izlemeye gidiyorum. Umarim deger

ankaraya da gidebilirdin imax ankarada da var.. ankamall imax salonları Türkiyenin en iyi salonlarından biri zaten. istanbula gerek yoktu bence..

"Şimdide istanbuldan ankaraya bilet alıyorum" yazıcak.

• Az önce 3.filme hazırlık olsun diye dün izlediğim ilk filmden sonra 2.filmi extended izledim normalde hobbit serisini beğenmeyen bir insanım lotrdan sonra hobbitin ilk filmini sinemada izlemiş biri olarak bayağı hayal kırıkğına uğramıştım 2.filmide sinemada izledikten sonra ilkinden daha iyi bulup sadece güzel olmuş diyebilmiştim ama az önce izldiğim extended versiyon bi harika olmuş snaki daha uzun sahneler daha fazla hareketli sahneler ve daha fazla ejderha sahneleri enfes olmuş

Son film hakında bayağı kötü yorumlar var evet pj fiklmi sadece ticari amaçla çekti bu konuda hemfikirim ki bence seri gereksizdi bazı arkadaşlar finali baya bir büyük beklenti içerisinde izlemiş olabilirler sonuçta lotr un kapanışı malum ve son serinin isminede bakılırsa baya iyi birşey beklemiş olmalılar ki büyük bir hayal kırıkllığına uğradılar süresinde baktığımda ise evt son film hepsinden kısa ama yönetmen extended e saklamış olabilr diyorum herşeyi çünkü ben 2.filmin extended versiyonunu çok beğendim özellikle ses sisteminde harika oluyor

Diyeceğim şudur ki extended i bekleyelim süreye ve sahneler arası kopukluklara bakılırsa (Filmdeki kopukluklardan söz edilmiş ) extended de en az 40 dakikalık sahne kesimi olacak gibi ve daha fazla savaş sahnesi olabilir herhalde tabi ki mantık hatalarından yada saçmalıklıklardan ve basitliklerinden söz etmezsek çünkü hobbit genel olarak full cgi ile yapılmış fazla önemsenmeyen ticari amaçlı lotr un gölgesine bile değemiyecek bir seri

Bir diğer lafım ise bu pj gerçekten işini biliyor asıl filmi extended e saklıyıp paraları kırıyor tek kitaplık bir seriyi 3e bölerek kapanış filminin harikalarınıda extended e saklıyor ha taktiği bilen izleyiciler elk mecbur elbet sinemaya gidiyor sonuçta bnir merak duygusu ve izleme isteği her ne kadar extended ın daha iyi olduğu tüm seyirciler tarafıondan bilinsede paşa paşa sinemaya gidiyor izleyici çünkü bir merak konusu extended de ise bluray olarak evlere dağıtılıyor ki izleryici izlemediği efsanevi sahneleri görmek istiyor ve adma birde bundan para kırıyor helal olsun adama işini biliyor :)

Filme haftaya cumartesi gideceğim bveklentiler zaten düşüktü pek beğendiğim bir seri olmadığı için ama bakalım onca eleştriye rağmen beğenimi kazanabilecekmii izledikten sonrada bir eleştri yazısı yayınlarım burda :)

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.