Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheBatman

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

kitabını okumadım ama silmarillion için neden film çekilmesini istemeyelim ki merak ettim

Çok değil bi 80-90 sayfa oku anlarsın.

söylesen olmaz mı

Hepsi tanrısal karakterler. Lotr izlerken Galadriel sahnelerinde garip oluyosun ya Galadriel onların torunu düşün yani. Kitabın ilk kısımları zaten valar ın kendi dünyalarını yaratmalarıyla daha sonra elflerin ve cücelerin yaratılmalarıyla felan geçiyo. Ben şimdi sana tam anlatamiyorum ama karakterler öyle kolay kolay tasvir edilebilincek tipler değil. 1 saatini kitaba verip okusan çok iyi anlarsın sebebini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

quote:

Gideceğim yarın arkadaş ile.İlk 2 filmi izlemedim indirdim duruyor bellekte.LOTR serisindende hiçbir film izlemedim.İlk hobbitleri izleyip öyle mi gideyim filme?

Evet izlemeden gideyim deme.

Sıkıntı olmaz yani lotr falan izlemem?İyimiş izleyeyim bari.

@GulfStream
    Teşekkürler hocam izleyeceğim.

Evet Lotr izlemeden bunu izlemek daha fazla keyif verecektir. Senin yerinde olmak isterdim. Hobbit in iki filminin extended versiyonlarını izliyip gitmen en iyisi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gideceğim yarın arkadaş ile.İlk 2 filmi izlemedim indirdim duruyor bellekte.LOTR serisindende hiçbir film izlemedim.İlk hobbitleri izleyip öyle mi gideyim filme?

Evet izlemeden gideyim deme.

Sıkıntı olmaz yani lotr falan izlemem?İyimiş izleyeyim bari.

@GulfStream
    Teşekkürler hocam izleyeceğim.

Evet Lotr izlemeden bunu izlemek daha fazla keyif verecektir. Senin yerinde olmak isterdim. Hobbit in iki filminin extended versiyonlarını izliyip gitmen en iyisi.

İyiki izlememişim o zaman.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    hep tanrısalsa çekilmesin.okumak sıkıntı değil bulmak sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Müzikleri coverlamışlar değişmiş..

Ork'ların savaş sur boru sesi değişmiş..

13 yaşında izlediğim lotr 2 kule filminden daha çok etkilenmiştim bilmiyorum çocuk olduğum içinmi ama bu film bana lotr havasını hissettirmedi sanki yüzükleri efendisini taklit eden bi film izledim adamlar filmin başına bile lord of the rings yerine battle the five army yazıp geçiştirmiş telif hakkı sorunu olmasın der gibi

+ Kesilmiş kırpılmış olduğunu çok belliydi sanki hızlı hızlı atlayarak izlemiş gibi hissettim?

Liv tyler nedense yapmacık geldi ve hiç elfçe konuşmadı yada ben dikkat etmedim

Acaba sırf yapılmak için yapılmış bir filmmi yoksa çok emek varmı bilenler cevaplasın?

Liv TYLER?????

Dostum karıştırmışsın. Liv tyler bu üçlemede yok.
    Elf kızdan bahsediyorsa Taurelden o kadın liv değil.
    http://www.imdb.com/name/nm1431940/?ref_=ttfc_fc_cl_t17

Ohaaa cok benziolar yaaaa

3 filmdir taureli arwen zannediorum of

Adı Tauriel olan bir karakteri nasıl Arwen sandın merak içindeyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Müzikleri coverlamışlar değişmiş..

Ork'ların savaş sur boru sesi değişmiş..

13 yaşında izlediğim lotr 2 kule filminden daha çok etkilenmiştim bilmiyorum çocuk olduğum içinmi ama bu film bana lotr havasını hissettirmedi sanki yüzükleri efendisini taklit eden bi film izledim adamlar filmin başına bile lord of the rings yerine battle the five army yazıp geçiştirmiş telif hakkı sorunu olmasın der gibi

+ Kesilmiş kırpılmış olduğunu çok belliydi sanki hızlı hızlı atlayarak izlemiş gibi hissettim?

Liv tyler nedense yapmacık geldi ve hiç elfçe konuşmadı yada ben dikkat etmedim

Acaba sırf yapılmak için yapılmış bir filmmi yoksa çok emek varmı bilenler cevaplasın?

Liv TYLER?????

Dostum karıştırmışsın. Liv tyler bu üçlemede yok.
    Elf kızdan bahsediyorsa Taurelden o kadın liv değil.
    http://www.imdb.com/name/nm1431940/?ref_=ttfc_fc_cl_t17

Ohaaa cok benziolar yaaaa

3 filmdir taureli arwen zannediorum of

Ayrıca kızımız 3 filmdir değil son 2 filmdir var. Ula komple failsin ha

• Kısa bi bölümünü okuycağın için internettende okuyabilirsin. Gerçi ben hiç beceremem e kitap okumayı. Sende öyle bi tipsen yapcak birşey yok.
  • Son 30dk da gülmek değil ama Legolas'ın sahnelerinde bu da olurmu gibisinden kıkırdamalar oldu salonda ve doğal olarak bu sahneler yaşandıktan sonra dram sahneleride pek etki bırakmadı.Legolas ı eleştirmemizin sebebi , kitapta olmayan bir karakterin üzerinde bu kadar durulması ve film beş ordular savaşı değilde thorin vs azog , legolas vs bolg şeklinde olması.Extended sürüme gelecek olursak , yazılanlar eklenecekse gerçekten güzel olabilir fakat film bu şekilde vizyona girdi.

Eleştirilerimde filmde iyi bir yan yok diye anlaşılıyor.Fakat

Dain karakteri çok güzel olmuş.Thorin in içinde bulunduğu ruh hali çok iyi yansıtılmış.Smaug un olduğu tüm sahneler ve özellikle Smaug un havada can çekiştiği sahne çok iyidi.Ben filmin ilk yarısından çok etkilendim fakat ikinci yarısında olan gereksiz vsler yüzünden baya sıkıldım.

Eğer yanlışım varsa düzelt , savaş orcların üstünlüğünde geçtiği sırada Beorn ormandan birkaç ayı yada hayvanla birlikte geliyor ve savaşın seyrini değiştiriyor.Extended sürümde de bu sahneleri görecez galiba.Keşke filmde de kartalların üstünden değilde ormandan gelseydi daha büyüleyici olurdu.PJ bazı sahnelerde etki bırakmak için ilginç şeyler denemiş (Beorn un havada form değiştirmesi , elflerin muazzam şekilde sıralanmış cücelerin üzerinden atlamaları) bana göre bu denemeler başarısız oldu.

• Silmarillionun film olmasını isteyenler okumadı galiba kitabı çok komik cidden. Yalnız Hurinin çocukları dehşet film olur haaa.

• güzel bir quiz herkes 15de kaç yaptığı söylerse sevinirim hobbitin 3ünüde izleyenler yapsın bu quizi

http://www.mynet.com/my/cisemdagdelen/hobbit-bes-ordunun-savasi-filmine-gitmeden-once-bilmen-gereken-her-seyi-biliyor-musun-1036249

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fathwow -- 18 Aralık 2014; 16:30:17 >
  • Cucelerin ustunde geziyo agaçlardan atlıyo bu ne diye izlersen bu seriyi zamanını boşa harcıyosun demektir.Bu kafa yapısıyla bişeyden zaten zevk alamazsın.Yuzuklerin efendisiyle bunun arasında kitaplarda bariz farklar var.Bu hobbit serisinde fantazinin dibine vurulmuş o yuzden yuzuklerin efendisi izleyip sonra bunu izlediğinde bu ne kardeşim oha diyosun.O yuzden izlerken bunun ağır bir fantazi romanın uyarlaması olduğu bakış açısıyla izleyin.Zaten silmarilionu okuyum diye alanları çoğu bitiremeden bırakıyor çunku kitabı hangi modda okuyacağını bilmiyor
  • hiçbir kitabını okumadım da legolas cidden kitaplarda yok mu?
    millet o sahneye gülenlere baya tepki göstermişti.yok kitabı okuyan bilir nasıl yaptığını anlar vb şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 18 Aralık 2014; 16:45:03 >
  • Viggo büyük ihtimalle extended'da aragorn olmayı kabul etmeyecektir. hobbit serisine baya eleştiri yapmıştı çünkü. gereğini yerine getirsin.
    Bu ucube seride gözükmesini istemiyorum şahsen.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hobbit ne zaman üçleme kararı alındı O zaman anladim para amaçlı olduğunu. zaten ilk filmden gösterdi kendini o yüzden hiçbir beklentim kalmamıştı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

Filmi dün 17:45 seansında izledim, kısa ve net diyecem: Film Doyurmadı,
    yani sıcak çöllerde saatlerce yürüyüp tam susuzluktan ölecekken yarım bardak su içer gibi oldu.
    özellikle film çok hızlı gelişti hem başlarda hem sonralarda, bir çok yer kesilmişti resmen.
    ayrıca fragmanda olupta filmde olmayan en az 5-6 sahne vardı
    ek olarak filmde çok mantık hataları vardı ve şansın üst düzey olduğu bir filmdi, tam biri ölecekten arkadan başkası yardım ediyordu bu sahneden en az 15-20 tane vardı.
    genel olarak kendi seçimim 6,5/10

Leagolas'ın düşen taşlara basarak yukarı çıkması

Bu yazdığında saçmalık nerede

Bolg ile dövüştüğü yerde

• quote:

hiçbir kitabını okumadım da legolas cidden kitaplarda yok mu?
    millet o sahneye gülenlere baya tepki göstermişti.yok kitabı okuyan bilir nasıl yaptığını anlar vb şekilde

hatırladığım kadarıyla hobbitte yok , lotr da çok beğenilen bir karakter olduğu için filme konuldu tanıdık bir yüz olsun diye , bizim düşüncemiz de 5dk da bolg u öldürür kaybolurdu.Zaten Azog bile Thorin ile girdiği ilk kombatta ölüyor o elinin kesildiği yerde.Dediğim gibi gülüşmeler sadece o taş sahnesinden dolayı değildi.

Filmi izlediysen yarasa sahnesi falan çok absürt bir sahneydi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

Filmi dün 17:45 seansında izledim, kısa ve net diyecem: Film Doyurmadı,
    yani sıcak çöllerde saatlerce yürüyüp tam susuzluktan ölecekken yarım bardak su içer gibi oldu.
    özellikle film çok hızlı gelişti hem başlarda hem sonralarda, bir çok yer kesilmişti resmen.
    ayrıca fragmanda olupta filmde olmayan en az 5-6 sahne vardı
    ek olarak filmde çok mantık hataları vardı ve şansın üst düzey olduğu bir filmdi, tam biri ölecekten arkadan başkası yardım ediyordu bu sahneden en az 15-20 tane vardı.
    genel olarak kendi seçimim 6,5/10

Leagolas'ın düşen taşlara basarak yukarı çıkması

Bu yazdığında saçmalık nerede

Bolg ile dövüştüğü yerde

Sahneyi biliyorum. Sahnedeki saçmalığı sordum. Elfler yere basınç uygulamaz. Bu olaylara bakarken insan üzerinden düşünüyorsunuz. O sahneyi pj nin koyma sebebi Tolkien in elfleri öyle tanıtmasıdır. Bilbo da aynı şekilde taş fırlatma konusunda uzman olan hobbit ırkındandır ve ırkının en iyi taş atıcılarındandır. Eleştirin filmi birşey demem ama Tolkien in yazdığı kısımları eleştirmeniz saçma olmuş. Evren onun istediğine istediği özelliği verir.

• Silmarillion film değil de belgesel gibi olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fathwow

güzel bir quiz herkes 15de kaç yaptığı söylerse sevinirim hobbitin 3ünüde izleyenler yapsın bu quizi

http://www.mynet.com/my/cisemdagdelen/hobbit-bes-ordunun-savasi-filmine-gitmeden-once-bilmen-gereken-her-seyi-biliyor-musun-1036249

Sauron sorusunu salladım :) 15/15

• Oromë kullanıcısına yanıt
    o şişenin içinde silmaril ışığı yokmuydu? boş şişe değil yani :)
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.