Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOTR nasildi ? 1. guzel, 2. muhtesem 3 film EPIC !!

herker son filmin serinin en iyisi olmasini bekliyodu
  • Sempoz34 kullanıcısına yanıt
    Savaş sahneleri vasatı bence, savaş değil resmen vs ye döndü. Teke teke savaşları gösterdi hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tabiki öncelikle oyunculuklara, kamera açılarına, çekime ve tabii montajlamaya bakmak lazım. Kaliteyi bunlar belirleyecektir diye düşünüyorum.
    Filmde gerçekcilik beklentim yok. Zaten olamazda. Olan varsa ve bütün seriyi izlediyse boşa izlemiş demektir.

Filmi yarın izlemeyi planlıyorum. Daha geniş bir yorum yapabilirim izledikten sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

quote:

Orijinalden alıntı: Anathien_!

peki mavişehir ege parkta balçova kipa falan gibi büyük bi salon var mı ? varsa o salonda mı oynuyor hobbit ve orijinal dilinde mi ?

Hocam ilk alıntıladığım mesajı dikkate almayın bence. Zira baktım da kipa da sinemaya gidilmez arkadaşım. Hep bir öğrenci her yer bir ortaokulu bir liseli kaynıyor. Zaten kipa nin servisini gören oraya gidiyor heralde bu saçmalık ta kötü kalabalık ta ondan. Leş etmişler resmen. Ege park cinemaximum â gideceğim ben tekrar . Karşıyaka civarı en iyi ideal temiz,elit kesim burası hiç olmaz ise. Zaten hep Ege park â giderdim yine buraya devam.

Cinecity kipa hem Ücretsiz müşteri servisleri hemde avm yemek katında olmasından dolayı kalabalık olur. Ama yıllardır hep hafta sonu giderim hiç öyle yaygaracı ergen gruba yada leş kirli bir solona denk gelmedim aksine 9 salonuda gayet temiz ve bakımlıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

Adam karda batmıyor ... 3 cm lik ağaç dallarında yürüyor .. vay arkadaş düşen taşlara nasıl basıp yürüyormuş süpermen nasıl uçuyor yeaa çok saçma arkadaş burdada sanki savaş komutanları var yok elfler niye ok atmamışta üstlerinden zıplamış kaç yaşında şu yorumları yapanlar merak ediyorum

Mantıklı düşünmek için komutan olmaya gerek yok.PJ nin elfleri cücelerin üstünden atlatmasının sebebi olayın güzel gözükeceğini düşünmesi.Fakat cüceler o denli güzel sıralanmışken elflerde arkadan oklarını atsa daha mantıklı olur ve güzel gözükürdü.Bunun örneklerini yüzüklerin efendisi serisinde gördük.Sen tutupta kitapta olmayan bir adama filmin yarısını ayırırsan filmde böyle kötü olur.Film hakkında kötü yönde eleştiri gelince oturup ağlıyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: corwen

Sizce seri burda bitmeli mi? Yoksa Yüzüklerin Efendisi"nden ve hatta Hobbitler den öncesini anlatan Hurinin çocukları ve Silmarillion bir seri yapılıp filmi dönüştürülmeli midir? Sonuçta hala sauron doğuşu yüzüklerin yapılışı ve ondan onceki savaşları anlatan bölümleri bilmiyoruz ( En azından kitabı okumayanlar için)

silmarillion için ne süre ne bütçe yeter

kitap olarak kalması daha iyi.

Ek olarak da en azından kendi ülkemiz için diyeyim(çoğu ülkede bu durum olur) hasılat yapamaz. Yapması gerekir ama yapamaz.

• Henüz izlemedim ama bu akşam izleyeceğim. Sadece şunu hatirlatmak istiyorum. Elfler insan dergildir. İnsandan daha hafif dengeli ve güçlüdürler. Mesela yüzük kardesliginde Caradras geçidindeyken kerkes kara saplanmış yol açmaya çalışıyordu. Ama legolas boyu kadar karın üstünde koşuyordu saplanmadan. Yine aynı kitapta Lothlorien'deydi yanılmıyorsam, nehirden karşıya geçmek için ip geriyorlardı o ilk başta ipin üstünden koşarak gecmisti diğerleri komandoların yaptığı gibi ikinci bir ipe tutunarak zar zor geçmişlerdi. Yani Peter Jackson burada Tolkien'in elf cevikligi tasvirine uygun hareket etmiş. Düşen taş abartı gibi gelebilir. Ama tüy kadar hafifseniz havaya bile basabilirsiniz
  • Herkes orta dünya filmi izlediğinin farkında ona göre yorum yapıyor zaten.Burada izleyenlerin çoğu lotr serisini defalarca izlemiş kişiler , filmi izledikten sonra eleştirilere hak vereceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

Filmin konusunda kitap konuşuyoruz ama yine de bağlantılı.
    Okuma sırası sizce nasıl olmalı? 3 kitap arasında. Bildiğim kadarıyla 4. bir serisi yok.

Silmarillion okursan zaten bunun filmi çekilmesin dersin.
  • Legolasin babasi agir karizma

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Müzikleri coverlamışlar değişmiş..

Ork'ların savaş sur boru sesi değişmiş..

13 yaşında izlediğim lotr 2 kule filminden daha çok etkilenmiştim bilmiyorum çocuk olduğum içinmi ama bu film bana lotr havasını hissettirmedi sanki yüzükleri efendisini taklit eden bi film izledim adamlar filmin başına bile lord of the rings yerine battle the five army yazıp geçiştirmiş telif hakkı sorunu olmasın der gibi

+ Kesilmiş kırpılmış olduğunu çok belliydi sanki hızlı hızlı atlayarak izlemiş gibi hissettim?

Liv tyler nedense yapmacık geldi ve hiç elfçe konuşmadı yada ben dikkat etmedim

Acaba sırf yapılmak için yapılmış bir filmmi yoksa çok emek varmı bilenler cevaplasın?

Liv TYLER?????

Dostum karıştırmışsın. Liv tyler bu üçlemede yok.
    Elf kızdan bahsediyorsa Taurelden o kadın liv değil.
    http://www.imdb.com/name/nm1431940/?ref_=ttfc_fc_cl_t17

• 5 dk sonra izlicem çok merak ediyordum bu filmi

• serinin en kötü filmi olmuş.beklentileri kesinlikle vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

5 dk sonra izlicem çok merak ediyordum bu filmi

iyi seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

5 dk sonra izlicem çok merak ediyordum bu filmi

iyi seyirler

Sağolun

• bence gayet iyiydi abartmayın
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    ellerine sağlık. bana da bu seride çok kolaya kaçılmış gibi geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

Filmi dün 17:45 seansında izledim, kısa ve net diyecem: Film Doyurmadı,
    yani sıcak çöllerde saatlerce yürüyüp tam susuzluktan ölecekken yarım bardak su içer gibi oldu.
    özellikle film çok hızlı gelişti hem başlarda hem sonralarda, bir çok yer kesilmişti resmen.
    ayrıca fragmanda olupta filmde olmayan en az 5-6 sahne vardı
    ek olarak filmde çok mantık hataları vardı ve şansın üst düzey olduğu bir filmdi, tam biri ölecekten arkadan başkası yardım ediyordu bu sahneden en az 15-20 tane vardı.
    genel olarak kendi seçimim 6,5/10

Leagolas'ın düşen taşlara basarak yukarı çıkması

Bu yazdığında saçmalık nerede

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen servislere dikkat çektim de öğrenci dolu malesef büyük ihtimal film için gidiyor büyük çoğunluğu kalabalık ile film izlemeyi severim ama eminim ki bu filmde oradaki sinemalarda çoğu bu yaşlardaki kesim olacak gibime geliyor + bilet alırkenli o yaygarada Kafası şişer adamın yahu bir susun değil mi . Kısacası benim oradaki görüşüm bu. Herkesin görüşüme SAYGI duyarım orası ayrı konu tabi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Yorumlara baktığımızda çelişki var. Kimisi çok beğenmiş. Kimisi vasat bulmuş. Kimisi orta derece.
    Sanırım en iyisi gidip izlemek. Bakalım neler göreceğiz ! :)

Çok beğenenlere anlam veremiyorum.Demek ki Kara Murat kafasında bir film bekliyorlardı ve beklediklerini aldılar.Son 30dk filmde olan şeylere tüm salon gülüyordu , çıkıpta böyle bir filme çok güzel diyorlarsa...

@tnuviel37

Legolas keşke sadece o sahnede saçmalasaydı.İkinci yarının tamamında saçmalıyor kendisi

Muhtemelen son 30 dk gülmelerini abartmışsın.
    Legolasın o taşlara basıp kurtulduĞuna saçma diyorsan legolas hakkında bilgisizsin demektir.
    Ve ben de sizi anlamıyorum bu filmden beklentiniz neydi interstaller gibi bir şey mi bekliyordunuz?
    Bu filmin extended i geldiğinde tam oturucak ve serinin en iyisi olacak.extended ile bu film 10 üzerinden 8 civarını hakeder bence.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.