Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çan çin çon çün çon Sesler batırmış videoyu..
  • Biletleri aldık kaldı 21 aralığı beklemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler spoiler pahasına biri bana anlatsın
    fragmanda elfler neden cücelere ok atıyorlar?
    benim olanı almaya geldim diyor. butun dağımıistiyor yoksa sadece taşımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Şu seriye en çok değeri ülkemiz gösteriyor...

Nesi varmis ki serinin bence gayet guzel.

Güzel seri, ona sözük yok... Ama; çok çok abartılıyor ülkemizde, ve ayrı bir ilgi görüyor. Yani çarşıda bile bi esnafa soru sorsan o da Hobbit'i izlemiştir mutlaka bunun da en büyük nedeni zamanında ilk filmlerin TVlerde çok sık gösterilmesi ve her yaştan insanın izlemesi...

Hocam sen Türkiye de bu filme ilgi olduğunu mu sanıyorsun? Yurt dışında ne etkinlikler dönüyor filmle ilgili. En azından box office listelerine bak. Bizden çok daha az nüfusu olan ülkeler daha yaklaşık çok hasılat yaptırmış. 75 milyon kişilik ülkede 1 milyon kişi sinemada izlemiş. Çok mu şimdi :) 8 milyon kişilik Avusturya yada 5 milyon kişilik danimarka da daha çok hasılat yaptı film.

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

quote:

Güzel seri, ona sözük yok... Ama; çok çok abartılıyor ülkemizde, ve ayrı bir ilgi görüyor. Yani çarşıda bile bi esnafa soru sorsan o da Hobbit'i izlemiştir mutlaka bunun da en büyük nedeni zamanında ilk filmlerin TVlerde çok sık gösterilmesi ve her yaştan insanın izlemesi...

Hocam sen Türkiye de bu filme ilgi olduğunu mu sanıyorsun? Yurt dışında ne etkinlikler dönüyor filmle ilgili. En azından box office listelerine bak. Bizden çok daha az nüfusu olan ülkeler daha yaklaşık çok hasılat yaptırmış. 75 milyon kişilik ülkede 1 milyon kişi sinemada izlemiş. Çok mu şimdi :) 8 milyon kişilik Avusturya yada 5 milyon kişilik danimarka da daha çok hasılat yaptı film.

Aynen, bende yeni baktım box'lara, nüfusumuza göre en az izleyen ülkelerdeniz... Film'e dünyanın dört bir yanında daha fazla ilgi varmış... Aslında; bir o kadar kişide korsan izliyor bu durum ise çok daha kötü maalesef... Korsan alışkanlığı en fazla olan ülkelerdeniz hatta bilirsiniz hocam, sonuna kadar savunan adamlarda var... Adam öyle bir anlatıyor ki, korsan kulllanmayan kendini enayi sanıyor. Git sinema da, izle işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

quote:

Aynen, bende yeni baktım box'lara, nüfusumuza göre en az izleyen ülkelerdeniz... Film'e dünyanın dört bir yanında daha fazla ilgi varmış... Aslında; bir o kadar kişide korsan izliyor bu durum ise çok daha kötü maalesef... Korsan alışkanlığı en fazla olan ülkelerdeniz hatta bilirsiniz hocam, sonuna kadar savunan adamlarda var... Adam öyle bir anlatıyor ki, korsan kulllanmayan kendini enayi sanıyor. Git sinema da, izle işte

sinema yoksa insanlar ne yapacak peki.45 yaşındayım.tam bir film hastasıyım.bulunduğum yerde en yakın cinemaximum 120 km.ufak sinemalar seyir zevki vermiyor.mecburen internetten izliyorum.senede bunun gibi filmler olursa ancak gidiyorum sinemadan izlemeye.

• Daha önce Real D 3D ve XpanD film izlemiştim.İmax tecrübem yok.Hobbit için ne dersiniz?İmax mı
  • film tamamen 3d mi olcak yoksa 2d 3d karışık mı? Anladınız umarım sorumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Daha önce Real D 3D ve XpanD film izlemiştim.İmax tecrübem yok.Hobbit için ne dersiniz?İmax mı

Real 3d' den tek farkı "DEV"ekranda olması. Bu sebeple filmdeki hissiyat daha fazla oluyor. XpanD' i es geçebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

beyler spoiler pahasına biri bana anlatsın

Smaug öldüğü için dağdaki ganimeti paylaşmak üzere gidiyorlar ama cüceler izin vemiyor... Daha fazla anlatmayayım devamı filme kalsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlar ile bakalım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

beyler spoiler pahasına biri bana anlatsın

Smaug öldüğü için dağdaki ganimeti paylaşmak üzere gidiyorlar ama cüceler izin vemiyor... Daha fazla anlatmayayım devamı filme kalsın

ama neden? ejderhaya karşı yardım etmedilerki. ne hakları var?
    kitabı okuyanlar biliyordur bunu . o elfler niye dağ saldırıyor

• Akasya IMAX'e gitmemiş arkadaşlar için tavsiyem önlerden almayın biletleri..

Perde 22-25 metre genişlik ,16-19 Metre yüksekliğe sahip..İlk defa gidiyorsanız ağzınızdan bir "oha" lafı çıkabilir
  • b
    eyler geçenlerde mordor diye bir oyun çıktı..onda sauronun gerçek yüzünü gösteriyorlardı ve elfti..bunun doğruluk payı nedir acaba gerçekten elf mi?? kitabında felan geçiyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 10 Aralık 2014; 15:30:06 >
  • Bu 3. ve son film mi ? Ne çabuk bitti yahu
  • Konudakiler İstinyedeki ilk gün seanslarda güzel yerleri alanlar anlaşılan geç kalmışız
  • Hadi bakalım son 1 hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

b
    eyler geçenlerde mordor diye bir oyun çıktı..onda sauronun gerçek yüzünü gösteriyorlardı ve elfti..bunun doğruluk payı nedir acaba gerçekten elf mi?? kitabında felan geçiyor mu??

hayır sauron elf değil maia. ama bi ara kılık değiştirip annatar ismini kullanmıştır oyun bu kısımdan bahsediyor olabilir.
  • sağol hocam şimdi baktım sen söyleyince..maia ırkını bilmiyordum..ama tip olarak çok benziyordu elflere o yüzden öyle sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barristan the Bold

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

b

hayır sauron elf değil maia. ama bi ara kılık değiştirip annatar ismini kullanmıştır oyun bu kısımdan bahsediyor olabilir.

Oyunun o kisminda Sauron elf kiligina girip Celebrimdor'u kandirip yuzukleri yaptiriyor.

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.