Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en son lord Of therrings in 6-7 sene önceki filmini izlemiştim. Şimdi şu serinin ismini tarih sırasına göre kim sıralayabiir bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

Arkadaşlar en son lord Of therrings in 6-7 sene önceki filmini izlemiştim. Şimdi şu serinin ismini tarih sırasına göre kim sıralayabiir bana?

Hobbit an unexpected journey
    Hobbit the desolation of smaug
    Hobbit the battle of the five armies

• İstinyepark'ı bilenlerden biri koltuk önerebilir mi ? En arkadan 5. sırayı seçtim perde çok büyükse daha geriye alayım fakat fazla geride izlemey sevmiyorum. Görüş alanıma perdeden başka birşey girmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

İstinyepark'ı bilenlerden biri koltuk önerebilir mi ? En arkadan 5. sırayı seçtim perde çok büyükse daha geriye alayım fakat fazla geride izlemey sevmiyorum. Görüş alanıma perdeden başka birşey girmesin.

Imax için değilse iyidir hocam arkadan 5. sıra. Yoksa ne kadar arkadan olsa daha iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 9 Aralık 2014; 18:45:29 >

• Imax için. Aldım bile 5. sıradan. Herkes ortalardan almış zaten en arkadan almayı sevmiyorum ben fazla uzak oluyor.
  • Geçen sene de Dolby Atmos çıkmıştı ama bir tane salon vardı galiba oda Cinemaximum'a ait değildi. Bu sene marsgate de bulabileceğiz biletleri.

http://www.marsgate.com.tr/filmler/Hobbit-Bes-Ordunun-Savasi-Dolby-Atmos-3D/HO00000670.aspx

• quote:

Imax için. Aldım bile 5. sıradan. Herkes ortalardan almış zaten en arkadan almayı sevmiyorum ben fazla uzak oluyor.

Normal perdeden daha büyük hocam perde. Koltuk araları ona göre açık mı bilmiyorum ama. 5. sırada çok arkada değil, çok önde değil. Ama perde büyüklüğüne bakarsak en arka veya 1-2 sıra aşağısı ideal bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Imax için. Aldım bile 5. sıradan. Herkes ortalardan almış zaten en arkadan almayı sevmiyorum ben fazla uzak oluyor.

Normal perdeden daha büyük hocam perde. Koltuk araları ona göre açık mı bilmiyorum ama. 5. sırada çok arkada değil, çok önde değil. Ama perde büyüklüğüne bakarsak en arka veya 1-2 sıra aşağısı ideal bence.

http://prntscr.com/5eygz1

G17 benim. Ortanın biraz daha arkası bence tam yeri hocam. :)

• quote:

quote:

quote:

2 sıra sağa fazla gitmişsiniz. :) Salonu bilmediğim için birşey diyemeyeceğim hocam. Umarım zevk alarak izlersiniz. Keşke arkadan veya önden alsaydım demezsiniz :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 sıra sağa fazla gitmişsiniz. :) Salonu bilmediğim için birşey diyemeyeceğim hocam. Umarım zevk alarak izlersiniz. Keşke arkadan veya önden alsaydım demezsiniz :D

Yok salon daha sağa doğru devam ediyor dikkat edersen. tersine 2 koltuk soldayım. O kadardan birşey olmaz ortadayız yine, moralimi bozma 26 lira bayıldık.

• Film yarın çoğu Avrupa ülkesinde gösterime girecek.
  • Ne oluyo la burda sen arkadan al, ben önden alayım, keşke arkadan alsaydım filan?

Şaka biyana akasyaya cumartesi 14:30 a aldık bakalım en arkanın 3 koltuk önünden. Ta eskişehirden kalkıp gelicez nasipse.
  • Arkadaşlar dolby atmos 3d nerde var acaba?
    Şart oldu artık ankarada 3d izledikten sonra istanbula gelip imax izlemek

Hala tadilatı bitiremeyen gerizekalı ankamall
  • Şu seriye en çok değeri ülkemiz gösteriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Şu seriye en çok değeri ülkemiz gösteriyor...

Nesi varmis ki serinin bence gayet guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Güzel seri, ona sözük yok... Ama; çok çok abartılıyor ülkemizde, ve ayrı bir ilgi görüyor. Yani çarşıda bile bi esnafa soru sorsan o da Hobbit'i izlemiştir mutlaka bunun da en büyük nedeni zamanında ilk filmlerin TVlerde çok sık gösterilmesi ve her yaştan insanın izlemesi...
  • quote:

quote:

quote:

Güzel seri, ona sözük yok... Ama; çok çok abartılıyor ülkemizde, ve ayrı bir ilgi görüyor. Yani çarşıda bile bi esnafa soru sorsan o da Hobbit'i izlemiştir mutlaka bunun da en büyük nedeni zamanında ilk filmlerin TVlerde çok sık gösterilmesi ve her yaştan insanın izlemesi...

Sonuç ?

• heyecanla bekliyorum arkadaşlar bu arada film sinemalara türkçe dublaj olarakmı gelecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amazoon

heyecanla bekliyorum arkadaşlar bu arada film sinemalara türkçe dublaj olarakmı gelecek ?

Hem dublajlı hem de altyazılı olarak gelir.

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle yanlış bir yorum , Hobbit 2 çıkmadan 1 hafta önce Avusturya'daydım tüm sinema salonları Hobbit için özel tema yapmış ayrıca yolda Hobbit tişörtlü insanlar gördüm. Hobbit filmleri bizde daha az ilgi görüyor buna emin olabilirsiniz ki yabancı orta dünya forumları buna ilgiyi gerçekten gösteriyor. Ayrıca şimdi Hobbit 1 ve 2 'nin Türkiye ve diğer ülkelerde ki Box Office'lerine baktım Türkiye çoğu ülkeden çok daha düşük nüfüsu Türkiye'den kat kat az olanların bile daha fazla.. Lütfen dışarıyı görmeden yorum yapmayalım. Orta Dünya(Middle Earth) bir kültürdür ve evrenseldir ve şahsen Türkiye'de yeteri kadar ilgi gördüğünü sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 9 Aralık 2014; 21:24:39 >

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.