Bildirim
The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (126. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Değil mi? Sırf Orta Dünya' nın hatırına birçok kişi kafadan 10 puanı verecektir!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ka BiR TeKeRLeKTiR -
Yani bende 10 vereceğim ama filmden sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Red Hot Chili Peppersİnsanın öğrenmesi gereken ilk dil, tatlı dildir. - Barış Manço
İyi bir mühendis olmak istiyorsanız, sınavlara çalışmaya daima geç başlayın; bu size zaman yönetimini ve acil durumlarla başa çıkmayı öğretir. -Bill Gates
Fikir sahibi olmaya mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün gerçek zenginliğin sırrını bulacağız. - Peyami Safa
Her zaman öğrenilecek yeni bir şeyler vardır.
Barış .... Aynen öyle "Manço"
>>Bak Bakalım Ne Varmış<< -
quote:
Orijinalden alıntı: hawloo
Yani bende 10 vereceğim ama filmden sonra.
Şimdi verde sayımız artsın :)_____________________________ -
Tepki amaçlı 1 puan vereceğim.. _____________________________ -
IMAX SATIŞLARI BAŞLAMIŞTIR HERKESE DUYURULUR. _____________________________ -
Sağolasın.
_____________________________ Red Hot Chili Peppersİnsanın öğrenmesi gereken ilk dil, tatlı dildir. - Barış Manço
İyi bir mühendis olmak istiyorsanız, sınavlara çalışmaya daima geç başlayın; bu size zaman yönetimini ve acil durumlarla başa çıkmayı öğretir. -Bill Gates
Fikir sahibi olmaya mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün gerçek zenginliğin sırrını bulacağız. - Peyami Safa
Her zaman öğrenilecek yeni bir şeyler vardır.
Barış .... Aynen öyle "Manço"
>>Bak Bakalım Ne Varmış<< -
Imax'ten üç bilette ben çaktım _____________________________ -
Beyler 17 aralık çarşamba gününe denk geliyor ama benim bildiğim filmler cuma vizyona girer bir yanlışlık yok değil mi? _____________________________ Path of Exile 2 Divine Orb satın almak için Pm atabilirsiniz. -
İlk oylar gereksiz IMDB daha da gereksiz hangi film çıksa alacağı puan 10 ila 8.5'dir bi kaç aya hızla düşer o puan bildiğimiz gibi gala yapıldı pek bir şey bilmiyoruz ama duyumlar var bence Mıddle-Earth tarihine yakışır bir final olacaktır yani hayal kırıklığına uğramayacağız. _____________________________ Ahmet Kaya Hayran Kulübü -
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
Beyler 17 aralık çarşamba gününe denk geliyor ama benim bildiğim filmler cuma vizyona girer bir yanlışlık yok değil mi?
Yok hocam Çarşamba izleyeceğiz inşallah.
@hawloo rica ederim._____________________________ -
-
Komedi gibi oldu bu seri de... _____________________________ "Cock that joint back and bang on em" -
-
Sadece ayın 17si için açık satışlar.Sonraki günler için ne zaman açılır? _____________________________ -
Önceyle ne ilgisi var çözemedim vizyon tarihi 17 December yani 17 Aralık bizde ki takvimde Çarşambaya geliyor diğer 2 filmde tarihlere göre Cumaya denk gelmiş ne hikmet bende 2 filmi Cumartesi diye hatırlıyorum hafta sonu yani kafam karıştı.
İzmirde IMAX olmadığı için haftalar öncesinden bilet almaya gerek yok._____________________________ Ahmet Kaya Hayran Kulübü -
Cumartesi 'nden önce gidemiyorum. Cumartesiye bilet alabilen var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ka BiR TeKeRLeKTiR -
Bir sorun çıkar gidemem diye ben sinemaya gideceğim gün alacağım biletleri :) _____________________________ -
pm atarmısıınız _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X