Şimdi Ara

The Hobbit: Kingdoms of Middle-Earth Oynayanlar Buraya ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
7
Favori
57.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun da Türkçe olmadı mı daha ? Sanki olmuştu ? Bu arada başka isimde tamamen aynı oyunun Türkçe'si var. Asını hatırlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olmasına Türkçede şu nalet oyuna bir Türkçe karakter desteği getiremediler, şans yazacağı yerde ans diyor hani ş olayını geç s olarakda yazamıyor beni uyuz eden yönlerin başında bu ve durduk yere yersiz kitlenmeleri ve donmaları var. Bence andoroid'de özensiz yapılmış oyun, yoksa herşeyi süper.
  • Birde sabahtan beri giremiyorum ben ya oyun bakımda diyor kitlenip kalıyor, aynı şeyi yaşayan varmı şuan ? Bakım falan yapacaklarına sağlam bi güncelleme atıp milleti çileden çıkartmasalar okadar para topluyolar bu işten bide.
  • Arkadaşlar türk serverında oynayan varmı hangi serverda oynuyorsunuz.
  • Arkadaşlar merhaba ;

Ben suru nerden yapacağımı bulamadım :) Bu konuda yardım alabilirmiyiz acep
  • dave_cenk D kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum,

oyunda üç ekran var biri harita diğeri kaynak binalarının bulunduğu çiftlik alanı üçüncüsü evler kışlalar vs olan şehirin içi, sur için şehrin ön kısımında boş bi alan var tıkladığında görürsün tüm binaların en kenarına doğru kaydır ekranı.
  • Arkadaşlar,,

Bende ayrı bişey sorucam, kışlaya run basarsam bu sandıktan çıkan üst seviye askerler o kışlada açılırmı ? 10. seviye kışlam var eve run istiyor kışlaya run basabilmek için eğer üst düzey askerleri eğitebilecek duruma geliniyorsa kışlayı runlıyacam, bi akıl verebilirseniz sevinirm..
  • Arkadaşlar acil bir durum var yardim istiyorum. Az önce oyunu oynarken dünyalar bölümüne girdim ve ne olacağını merak ettiğim için bir dünya seçip oluştura bastım ve oyun yeni bir dünyada yeniden başladı eski şehrime nasıl geçebilirim oyun silindi mi yani şimdi ayrıca Kabam üyeliğim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam

oyun esnasında nir sürü run yap taşı çıkıyor ama kullanamıyorum bunları nasıl ve ne amaçla kullanabilirim birde rafine edilmemiş mitril diye bir taş çıktı 5 tane bunlar ne işe yarıyor

yardım için şimdiden teşekkür ederim
  • Selamlar,
    LVL 45 ve 8M kudretli hesabımı satıyorum. İlgilenenler ulaşsın. 3 adet şehir mevcuttur. İlk 2 şehir full kuruludur. Araştırmalar %90 bitmiştir.
  • Beyler DonanımHaber diye ittifak kurdum herkes gelsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.rar -- 9 Mart 2014; 18:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bofur 46 da 80 level 4 şehirli hesap satılıktır :)
  • Beyler oyunu pc de oynuyorum ancak oyun Türkçe değil.Sadece mobil sürümünde mi Türkçe dil desteği var ?
  • Dil seçeneğinden seçebiliyor olman lazım @Tommy
  • rambaro R kullanıcısına yanıt
    kaça satıyorsun?
  • kaça satıyorsun?
  • sa usta şehirler tam donanımlu full.4.şehiri tam yükseltmedim binalarını.herolar falanda yüksek 4 şehirde de.aynı zamanda araçlarda da eşyalar var uygun bi fiyat verirsen satmayı düşüünüyorum.zaten ben oyunu oynayamıyorum malum üniversite :) @gln123
  • quote:

Orijinalden alıntı: gln123

Dil seçeneğinden seçebiliyor olman lazım @Tommy

Oyunda ingilizce,almanca,ispanyolca,italyanca ve fransızca dil desteği gözüküyor sadece.
  • Gloin 108 Turkiye sunucusunda 59 seviye 3 şehirli ilk iki şehri full araştırmalar 9seviye full 10 seviyelerden yarısı tamam. 3.şehirde yarı yarıya tamam. 4m kudretli hazır hesap satılıktır.
  • Merhaba pc den nasıl oynandığını anlatabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.