Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
211.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saraveco

beyler elim ayağım titredi çok heycanlıyım

Alıntıları Göster
    2. Fragman bol hareketli olacak o ne zaman olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Alıntıları Göster
    10 kere arka arkaya izledim, çok şanslıyız ki P.J. gibi bir adam doğmuş ve yönetmen olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 21 Aralık 2011; 12:55:17 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Üstüste 10 kere falan izledim fragmanı tüylerim diken diken oldu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Thorin baba etiketini koyuyor. Kral olduğundan en karizmaları o olmuş daha oturaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan

Thorin baba etiketini koyuyor. Kral olduğundan en karizmaları o olmuş daha oturaklı.

Alıntıları Göster
    bekleki günü gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

Alakasız olacak ama bu serinin kitaplarını okumak istiyorum lord of the rings ve silmarillion u biliyorum diğer kitaplar nelerdir toplu olarak alacağım?

Kronolojik olarak Yüzüklerin Efendisi en son yani beşinci, Silmarillion ise birinci kitap. İkinci olarak Hurin'in Çocukları, üçüncü olarak Güç Yüzüklerine Dair, dördüncü olarakta Hobbit okunur. Ancak yanlış bilmiyorsam İthaki'nin yayınlandığı Silmarillion'un içinde Güç Yüzüklerine Dair'de var. Yani iki kitabı bir arada almış oluyorsun.

Bunların dışında kronoloji ile ilgisi olan Kayıp Öyküler var, Silmarillion'daki bazı şeylerin detaylı anlatı var, malum Silmarillion heyvani bir zaman diliminde geçtiği, yaşananlar bazen anlamsız ve basit gelebiliyor. Ama bu kitabı okumadığım için tam içeriğini bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: sinager_dante

Alakasız olacak ama bu serinin kitaplarını okumak istiyorum lord of the rings ve silmarillion u biliyorum diğer kitaplar nelerdir toplu olarak alacağım?

Kronolojik olarak Yüzüklerin Efendisi en son yani beşinci, Silmarillion ise birinci kitap. İkinci olarak Hurin'in Çocukları, üçüncü olarak Güç Yüzüklerine Dair, dördüncü olarakta Hobbit okunur. Ancak yanlış bilmiyorsam İthaki'nin yayınlandığı Silmarillion'un içinde Güç Yüzüklerine Dair'de var. Yani iki kitabı bir arada almış oluyorsun.

Bunların dışında kronoloji ile ilgisi olan Kayıp Öyküler var, Silmarillion'daki bazı şeylerin detaylı anlatı var, malum Silmarillion heyvani bir zaman diliminde geçtiği, yaşananlar bazen anlamsız ve basit gelebiliyor. Ama bu kitabı okumadığım için tam içeriğini bilemiyorum.

saol hocam sıradan başlayım ben ozaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

???

Gandalf bu ablayı nasıl üter ya.

onun canı yokmu panpa, adam yüzyıllardır savaşıyor. Sevmek, sevilmek onunda hakkı

• quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

quote:

quote:

???

onun canı yokmu panpa, adam yüzyıllardır savaşıyor. Sevmek, sevilmek onunda hakkı

Alıntıları Göster
    Yine bir sanat eseri doğuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

quote:

quote:

???

Alıntıları Göster
    Harika bir film bizi bekliyorr yüzüklerin efendisi 3 lemesini 2 defa sinemada sayısız defa dvd de izledim bu filmi kaç kere izlerim bilmiyorummm bi 3 boyutlu olarak mı geliyor bilgisi olan war mı?

• Peter Amca sana saygim sonsuz ama Galadriel'in The Hobbit'de ne isi var cok merak ediyorum acikcasi...

Sakın Galadriel ile Gandalf arasinda birseyler var diye dusunmeyin! Galadriel, Celeborn ile evli... Muhtemelen Gandalf'a gaz veriyordur Bir Maia'nın da bir Elf'den( her ne kadar ilk doganlardan olsa da) gaz almasi da ayri konu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

Harika bir film bizi bekliyorr yüzüklerin efendisi 3 lemesini 2 defa sinemada sayısız defa dvd de izledim bu filmi kaç kere izlerim bilmiyorummm bi 3 boyutlu olarak mı geliyor bilgisi olan war mı?

evvet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotee

evvet

Alıntıları Göster
    gandalf la galadriel ilişkisine herkes şaşırmış ama ben lotr da içimden geçirmiştim acaba olabilir mi diye pj sesimi duydu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

gandalf la galadriel ilişkisine herkes şaşırmış ama ben lotr da içimden geçirmiştim acaba olabilir mi diye pj sesimi duydu

Kızma ama Yuh diyorum ortak.
  • quote:

quote:

ister inanın ister inanmayın ama daha 3 gün önce lotr serisini tekrar izledim.orada gandalf ile galadriel in hiç karşılaşmadığını farkettim tabi ki direk sevgili olduklarını düşünmedim ama aralarında bir bağ olabileceği aklıma geldi.

• quote:

quote:

quote:

ister inanın ister inanmayın ama daha 3 gün önce lotr serisini tekrar izledim.orada gandalf ile galadriel in hiç karşılaşmadığını farkettim tabi ki direk sevgili olduklarını düşünmedim ama aralarında bir bağ olabileceği aklıma geldi.

Alıntıları Göster
    Bu tek bir filmi olucak yoksa bir serinin baslangici mi?
    Birde film kac dakika olucak, haberi olan var mi?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Fragman fena değil.Filmin o havası devam edecek gibi.Ayrıca trailer'ın sonundaki müzik bitiriyoru beni.Tam ismini bilen var mı sound trackları dinleyen kişilerden?

• quote:

quote:

quote:

Taktır ettım usta.

• Artik bu filmler cikinca onden hobbit arkadan yuzuk serisi izlenir ve orta dunya sindirilir offff:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Bu tek bir filmi olucak yoksa bir serinin baslangici mi?
    Birde film kac dakika olucak, haberi olan var mi?

2 Film daha çekimler bitmedi.
    Bu 14 Aralık 2012'te
    2.Film 13 Aralık 2013'te vizyona girecek.

Filmin çekimleri bitmediğinden süresini bilemiyoruz.
    Ayrıca çok büyük ihtimal bir normal bir uzun versiyon olur yine.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.