Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
210.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Swamplord

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Film çıkmadan Lotr'u bi daha hatim etmek lazım esasında. Ya da sadece Hobbit'i mi okusak? Lotr'u mu izlemeli Hobbit'i mi okumalı? Ne dersiniz?

Extended Version'ları şöyle tekrar bir izlemek güzel olur. Ama daha önce Hobbit'i okuduysanız, film çıkmadan bir kere daha okusanız süper olur.

harfiyen katılıyorum.
  • yahu nedir bu lotr izlememiş kişilere yapılan iğnelemeler,yer yer hakaretler ne yani adam izlemek zorundamı belkide fantastik film sevmiyordur örneğin ben de fantastik filmlerden hiç haz etmeyen birisi olarak bu kadar övülmüş bir seri olduğu için izlemiştim ve beğenmiştimde ama bana göre kesinlikle fanı olunacak bir seri değil
  • Bilbo çok iyi oturmuş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

yahu nedir bu lotr izlememiş kişilere yapılan iğnelemeler,yer yer hakaretler ne yani adam izlemek zorundamı belkide fantastik film sevmiyordur örneğin ben de fantastik filmlerden hiç haz etmeyen birisi olarak bu kadar övülmüş bir seri olduğu için izlemiştim ve beğenmiştimde ama bana göre kesinlikle fanı olunacak bir seri değil

Duymamış olayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

yahu nedir bu lotr izlememiş kişilere yapılan iğnelemeler,yer yer hakaretler ne yani adam izlemek zorundamı belkide fantastik film sevmiyordur örneğin ben de fantastik filmlerden hiç haz etmeyen birisi olarak bu kadar övülmüş bir seri olduğu için izlemiştim ve beğenmiştimde ama bana göre kesinlikle fanı olunacak bir seri değil

Duymamış olayım

aman paşam bi daha olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

hobbit'te büyük savaşlar olacak mı arkadaşlar?

olacak.çoğul değil ama.aman her neyse.
  • quote:

Lotr izlememiş kişilere yapılan sert yaklaşımlara karşısın ama Lotr fanlarının heyecanlarını kabul etmiyorsun öyle mi?
    Fanı olunacak bir seri değil, ama en çok fanı olan seri, öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecoHarry

quote:

Lotr izlememiş kişilere yapılan sert yaklaşımlara karşısın ama Lotr fanlarının heyecanlarını kabul etmiyorsun öyle mi?
    Fanı olunacak bir seri değil, ama en çok fanı olan seri, öyle mi?

yahu bana göre diyorum güzel kardeşim ben beğenmedim diye kötü film,ben beğenmedim diye kimsede beğenmeyecek demiyorumki hemen saldrıya geçiyorsunuz neyse ben filmden anlamıyorum heralde konuyu kapatalım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

hobbit'te büyük savaşlar olacak mı arkadaşlar?

Kitapta ejdarhanın dışında pek aksiyon yok. Filme belki başka şeyler ekleyebilirler. Kitapta olmayan karakterler gibi.

Resimler baya iyi gibi. Atmosfer diğer serileri aratmayacak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Valla ilk iki filmi henüz izledim. Üçüncüsü sırada. Bunu artık sinemada izlerim mutlaka.

Hoca yapma gözünü seveyim LOTR'i daha yeni mi izliyorsun.

He valla ilk iki filmi son iki hafta içinde izledim.

@tylor

• kitaptaki savaşı daha detaylı anlatarak çok güzel bir "aksiyon" yaratabilirler.bu filmden istenilen bu olmamalı ama,her neyse
  • Film çıkmadan 11 sayfa entry olmuş
  • Mükemmel resimler daha da heyecanlandım. En iyisi haftasonu 3lemeyi bir daha izleyeyim.
  • Bu film gelene kadar EE versiyonları 15 defa izlerim heralde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Valla ilk iki filmi henüz izledim. Üçüncüsü sırada. Bunu artık sinemada izlerim mutlaka.

Hoca yapma gözünü seveyim LOTR'i daha yeni mi izliyorsun.

He valla ilk iki filmi son iki hafta içinde izledim.

@tylor

bir an kendini gandalf gibi hissettin itiraf et, hafiften beyazladı sakallar

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Mükemmel resimler daha da heyecanlandım. En iyisi haftasonu 3lemeyi bir daha izleyeyim.

Aklıma girdin izleyecem az sonra ilk filmi.
  • Hobbit'in kitabını bu filmin heyecanını biraz daha köreltmek için yeniden okuyabilirim.
  • Hala izlemeyen arkadaşlar var
    Ben sadece 3. filmi 3 kere izledim sinema'da
  •  The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Hobbit Empire Kapağında
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Young Gandalf'a gel hele
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.