Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
209.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sitelerde çıkan 3D versiyonlar gerçek mi yoksa convert 3D mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaayda

Arkadaşlar sitelerde çıkan 3D versiyonlar gerçek mi yoksa convert 3D mi

gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Orijinalden alıntı: ardaayda

Arkadaşlar sitelerde çıkan 3D versiyonlar gerçek mi yoksa convert 3D mi

gerçek

Alıntıları Göster
    Thranduil'in güzel bir duvar kağıdı ben çok beğendim paylaşayım dedim.
     The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Gözümde değeri yok artık o olaydan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Gözümde değeri yok artık o olaydan sonra

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

Alıntıları Göster
    Film vizyona giricek diye bekledik , dvd çıksın diye bekledik şimdi de extended için bekliyoruz.

Bu yıl beklediğime değen tek filmdir yada ben yaşlandım artık film beğenmez oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

Film vizyona giricek diye bekledik , dvd çıksın diye bekledik şimdi de extended için bekliyoruz.

Bu yıl beklediğime değen tek filmdir yada ben yaşlandım artık film beğenmez oldum.

blockbusterlar hayal kırıklığıydı hocam haklısın.ek olarak avengers'ta beklentilerimöi karşılamıştı.
  • quote:

blockbusterlar hayal kırıklığıydı hocam haklısın.ek olarak avengers'ta beklentilerimi karşılamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC07A6798

quote:

blockbusterlar hayal kırıklığıydı hocam haklısın.ek olarak avengers'ta beklentilerimi karşılamıştı.

Alıntıları Göster
    gerçek 720p türkçe link veya tam oalrak ismini verebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

gerçek 720p türkçe link veya tam oalrak ismini verebilirmisiniz.

Alıntıları Göster
    Çok mu yüksek beklentim vardı bilmiyorum ama grafiklerin bilgisayar oyunu olduğunu açıktı.. lotr serisinde müthiş kostüm tasarımı ve grafikler vardı, bunda resmen batırmışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Çok mu yüksek beklentim vardı bilmiyorum ama grafiklerin bilgisayar oyunu olduğunu açıktı.. lotr serisinde müthiş kostüm tasarımı ve grafikler vardı, bunda resmen batırmışlar..

Alıntıları Göster
    31 gb versiyonu tam 3 gündür aralıksız iniyor ve daha %45 3-4 gün sonra extended cıkarsa otutur ağlarım valla Ben senenin sonuna dogru cıkıcak diye biliyorum extended ikinci filmden 1-2 ay once

• quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

31 gb versiyonu tam 3 gündür aralıksız iniyor ve daha %45 3-4 gün sonra extended cıkarsa otutur ağlarım valla Ben senenin sonuna dogru cıkıcak diye biliyorum extended ikinci filmden 1-2 ay once

2 hafta sonra çıkacak diye biliyorum extended
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

2 hafta sonra çıkacak diye biliyorum extended

Deme öyle deme

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Bu altyazı çevirenler neden şark, ırak, celp vs. türü eski kelimeler kullanmışlar anlamadım. Şark yerine doğu dese olmuyor muymuş ?

altyazıyı bilmem ama tr ses de o kelimeler çok az ben daha çok bekliyordum bu tip kelimeleri çünkü kulağa daha heybetli geliyordu kadim dostum.. xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: herschell

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Bu altyazı çevirenler neden şark, ırak, celp vs. türü eski kelimeler kullanmışlar anlamadım. Şark yerine doğu dese olmuyor muymuş ?

altyazıyı bilmem ama tr ses de o kelimeler çok az ben daha çok bekliyordum bu tip kelimeleri çünkü kulağa daha heybetli geliyordu kadim dostum.. xD

Alıntıları Göster
    Üçlemede türkçe dublaj orjinalden daha iyiydi.Hem oyuncu sesleri olarak hemde çeviri olarak.Kitaptakine göre çevirmişler(rohan ve entler normalde köylü diliiyle konuşuyo kitapta.Orjinal dilde böyle değildi.)Türkçesine gitmeyi düşünüyodum.Laz ziya öldü diye altyazılıya gittim.Türkçeyi internetten izledim iyiki altyazılıya gitmişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Orijinalden alıntı: Armanius

Filmi yapılacak okadar konusu varken neden salak Hobbitleri yapıyorlar anlamıyorum.

Kendi kafalarına göre yapmıyorlar heralde. Kitaptan uyarlama.

Alıntıları Göster
    bu filmin yüzüklerin efendisi ile bir bağlantısı var mı senaryo olarak? yoksa tamamen farklı bir film mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yılgın34

bu filmin yüzüklerin efendisi ile bir bağlantısı var mı senaryo olarak? yoksa tamamen farklı bir film mi?

Alıntıları Göster
    Filmi izlerken dikkatimi çekmemişti ama şimdi fragmanı izlerken bazı sahneleri hatırlayamadım :) Bu sahneler extended versiyonda mı olacak yoksa ben mi hatırlayamadım?

1:18-1:25 arası
    1:36
    1:58

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Filmi izlerken dikkatimi çekmemişti ama şimdi fragmanı izlerken bazı sahneleri hatırlayamadım :) Bu sahneler extended versiyonda mı olacak yoksa ben mi hatırlayamadım?

Bende merak etmiştim büyük ihtimal uzun versiyonunda çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Bende merak etmiştim büyük ihtimal uzun versiyonunda çıkacak

Alıntıları Göster
    indirmedik bari uzun versiyonu bekleyelim.

ne zman çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

indirmedik bari uzun versiyonu bekleyelim.

ne zman çıkar.

Alıntıları Göster
    2. film için güzel bir Fan yapımı trailer :

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.